1. srečanje kulslo, slike so že v galeriji
15. okt 2005 0:27
Zdravo! Sem se že vrnila domov iz enotedenskih počitnic, sinova in mama, ki stanuje v bližini, niso utrpeli kakšne posebne škode. Na srečanje pridem brez težav, saj stanujem v MB v Novi vasi.Priponka je super. Se že veselim! riba-ribica
15. okt 2005 8:47
Pozdravljeni! Tudi mene štejte zraven. Sem iz Ljubljanskega območja, tako da lahko peljem še 2 osebi. Se vidimo! ZIMA
16. okt 2005 11:10
Bi pripeljala s seboj enega moskega, sam je 9 mesecev star!? Kaj pravite? Kuhalnico ze rad drzi v roki! Rade volje bi prisla, edino z mozekom se je se treba zmenit. Upam, da ze do jutri! P.S.: Večino električnih aparatov nam je scvrla elektrika, ker nam je nulo prebilo. In tako so šli računalnik pa internet in se slepam pri sestri..... Zato ni bilo nobenega glasu od mene. Lp, Sara veverica
16. okt 2005 11:46
Me veseli še nekaj novih prijav. Riba- ribica, srečali se bomo nekje na pol poti med Novo vasjo in Radvanjem (od tam pridem namreč jaz). Sara, samo hrabro z malim moškim na srečanje. Ti boš uživala, me pa ga bomo crkljale. Pripelji še moža zraven, č emu ne bo všeč v prostoru, kjer bomo mi (namenoma nisem napisala me, ker imamo med prijavljenimi tudi moškega s foruma!!!), bo pa šel na sprehod, lahko ga pošlješ v Tuš po nakupih, ali pa naj sedi pri šanku... Skratka, smo odprta družba dobre volje, za vse se najde prostor. Mamamia mamamia
16. okt 2005 22:08
Ata je dal žegen, z malim prideva (če seveda ne pade sonce z neba), on pa bo doma nekaj prčkal okoli bajte. Se vidjamo! veverica
17. okt 2005 8:38
Lep pozdrav vsem! Žal me zraven ne bo, ker imamo v vrtcu kjer je moj sinek, organiziran planinski pohod in mama ne sme manjkati. Bom pa zagotovo z veseljem in velikim pričakovanjem prebrala poročilo s srečanja. V mislih bom z vami in vam želim veselo druženje. Vse pohvale mamamii za pobudo! Lp Palma
17. okt 2005 12:58
Evo tud js potrjujem svojo udeležbo na prvem srečanju.Upam da ni nič narobe ker se prijavljam kar prek foruma. Se že veselim. Atieno
17. okt 2005 14:35
Prav stara in pozabljiva sem. Žal na srečanju me ne bo.Tako sem se ga veselila, no pa nič ne de,bo še prložnosti za žurat. Želim vam prijetno druženje, mislila bom na vas. Vsem lep pozdrav, pa vse čestitke Mamamiji za organizacijo. Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 17. okt 2005 17:27:25
17. okt 2005 14:37
Če te nekaj časa ni v službi, potem nimaš časa za nič. Od torka sem bila odsotna. Od doma sem brala forum, za kaj drugega ni bilo časa. V glavnem je bila priprava za soboto - fešta uspela. Slikice bom poskušala dat gor. Poleg taprave torte sem dobila tudi torto iz papirja. Jupi, pa tudi kotliček za kuhanje na ognju, pa aparat za peko kruha..., pa masažo v Atlantisu... Za naše srečanje še ne vem... Pozdravček!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Jugoslovenka
Orehova potica po receptu moje mame