21. okt 2005 15:42
Drage forumašice in forumaši, v mislih bomo z vami - imejte se lepo in kaj dobrega pojejte in popijte tudi za nas, ki smo na ločevalni dieti! Dušanka
21. okt 2005 15:42
Drage forumašice in forumaši, v mislih bomo z vami - imejte se lepo in kaj dobrega pojejte in popijte tudi za nas, ki smo na ločevalni dieti! Dušanka
21. okt 2005 15:50
Tudi jaz se vam pridružim v mislih. Upam, da boste imeli lepo vreme. Vsekakor imejte se prekrasno. Lepo vas pozdravljam in majčkeno mislite na nas. oliva
21. okt 2005 19:12
Pozdrav tudi od mene ,imejte lep dan in uživajte lp goga
21. okt 2005 19:32
Lepo se imejte. Mogoče naslednje leto pridem tud jaz. modrijan
21. okt 2005 20:29
Tudi jaz se pridružujem z lepimi željami. Saj drugo leto, ko bom lepo shujšana, vas pridem pa tudi jaz osebno spoznat. Še enkrat uživajte in naj vam morebitno slabo vreme ne skali razpoloženja. lp Julija
21. okt 2005 20:52
Hvala vsem za lepe želje, mi pa bomo poročali, kako je srečanje potekalo. In bomo mislili na vse vas, ki boste vsaj v mislih malo z nami. Mamamia mamamia
21. okt 2005 21:15
Imejte se jutri karseda lepo! Seveda čakamo na poročilo! Žal imam druge obveznosti,vendar upam,da to ne bo zadnje srečanje in bom mogoče takrat zraven! V glavnem uživajte,vreme bo pa sicer oblačno,vendar še brez dežja! Marjetka cvetka
21. okt 2005 21:42
Tudi jaz vam želim veselo srečanje in mnogo udarnih debat na takšne in drugačne teme! Upam, da bom naslednjič z vami! LP, Stanka
22. okt 2005 19:27
KK je blo????? juhica
22. okt 2005 20:11
Pozdravljeni! Evo, prvo poročilo.... Najbolj zanimivo se mi je zdelo to, da imamo neko predstavo o človeku pod določenim imenom, v živo pa je čisto drugače. Najbolj sta me presenetila mamamia in Jernej. Na srečanje sem šla z mešanimi občutki (forum vendarle omogoča zasebnost, mi pa smo imeli namen to vsaj v določenem smislu spremenit) in bila nekoliko zadržana (najbrž je bilo opazit), vendar je bilo vse te formovce prijetno spoznati!!! Hvala za prijetno popoldne v prijetni družbi in na mnoga podobna srečanja Lp, vevericaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Bruschette s paradižnikom in kumarami