21. mar 2006 12:30
Včeraj: riž s paradižnikovo omako iz paprike, črnih oliv in kaper. Danes: pridemo pozno, tako da bo samo popečen fizol
21. mar 2006 12:30
Včeraj: riž s paradižnikovo omako iz paprike, črnih oliv in kaper. Danes: pridemo pozno, tako da bo samo popečen fizol
21. mar 2006 16:28
V nedeljo: losos na žaru, krompir, sirovi štruklji, gobova omaka danes: zelenjavni riž s sojinimi polpeti Atina
21. mar 2006 18:43
Včeraj ajdova kaša z gobami, rižev narastek (nisem prismojena, ampak tamali ga obožujeta...) Danes: zelenjavna juha zame, mož pa regrat s krompirjem in vročim špehom (ups), zraven pa šmorn. Mogoče čudna kombinacija, ampak moj ma pač to rad. jasna
21. mar 2006 20:10
Meni se regrat s krompirjem in šmorn zdi čisto običajna varianta, jo prakticiram. rimljanka
21. mar 2006 20:29
Super, pol nismo "prtegnjeni"! jasna
21. mar 2006 22:54
Nedelja: popečen trevisiano radič, kuhan in popečen mlad krompirček s peteršiljem, leča v omaki in solata iz rukole. Za sladico pa bananina pena z mascarponejem in čokoladnimi koščki Včeraj: jota Danes: rjav riž z grahom in korenčkom, soparjen brokoli s sezamom in sojino omako, popečen tofu z gorčico in radič s krompirjem. Jutri: bom jedla zunaj. Lep dan, d.
22. mar 2006 7:15
V voku podušena italjanska mešana zelenjava z zelišči (Hofer), jasminov riž, motovilec. Marcipan
22. mar 2006 7:55
d. bi mi razložila kako popečeš radič,na čem...?Je to kot priloga?[8) LP Teka
22. mar 2006 9:20
d. mene bi pa zanimala bananina pena? Hvala! Včeraj: dal + pira lep dan bela
22. mar 2006 10:14
Jota iz kisle repe in pirin kruh. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Polžki z mesnimi kroglicami