7. mar 2006 12:39
Reca, kakšen je pa burek na tvoj način?? Je mogoče recept tudi v bazi?? Julija
7. mar 2006 12:39
Reca, kakšen je pa burek na tvoj način?? Je mogoče recept tudi v bazi?? Julija
7. mar 2006 14:15
Ne, ni ga. Zelo malo je nafilan, ker nam skuta sploh ne gre po grlu in zato je sem pa tja kaka pikica kisle smetane. Obilo ga namočim z mešanico navadne vode in olivnega olja. Današnji je že v želodcih in bil je zelo dober. lp Vesna
7. mar 2006 15:03
Reca je napisal/a: |
Ne, ni ga. Zelo malo je nafilan, ker nam skuta sploh ne gre po grlu in zato je sem pa tja kaka pikica kisle smetane. Obilo ga namočim z mešanico navadne vode in olivnega olja. Današnji je že v želodcih in bil je zelo dober. lp Vesna |
8. mar 2006 11:14
ponedeljek: orada v pečici, krompir v teči, solata iz radiča, regrata in rukole, kava. torek: pašta v paradižnikovi omaki in zelena solata. danes: file panga na žaru, krompir s kislo smetano, mešana zelenjava na maslu, zelje v solati. keyj
8. mar 2006 12:13
včeraj: makaroni (navihančki) z zelenjavno omakco (1 por, 1 bučka1/2 korenčka, 1/2 kartona paradižnikovih koščkov + začimbe: lovor, sladka paprika,... na koncu še malo naribanega sira in to je to) Veri
9. mar 2006 9:17
Stanka, najlepša hvala za recept! Bo potrebno poskusit. Včeraj: špageti s paradižnikom in kaprami, črna redkev s čičeriko v solati lep dan bela
10. mar 2006 13:30
Zelenjavna rižota s precej parmezana. lp Vesna
10. mar 2006 14:27
rjava leča v omaki s kislo smetano, polenta. Rižev narastek. jasna1
10. mar 2006 14:47
juha iz hokaido, špageti s smetanasto blitvino omako in parmezanom, rdeča pesa v solati rimljanka
12. mar 2006 20:30
Danes je padla mehiška restavracija. Jedli smo tortilje z različnimi nadevi (bučkin, sirov, čebulni) v prilogi veliko sveže zelenjave z rižem in različnimi omakami, guacamole, načos, za sladico pa nekakšna jabolka s piškotnimi drobtinami in sladoledom. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni