12. mar 2006 20:57
Danes ajdovi žganci z gobovo juho. Jutri zelenjavna juha z ajdovo kašo in ovsenim rižekom. Torek: losos, kuhana zelenjava in skleda regrada. PACKA
12. mar 2006 20:57
Danes ajdovi žganci z gobovo juho. Jutri zelenjavna juha z ajdovo kašo in ovsenim rižekom. Torek: losos, kuhana zelenjava in skleda regrada. PACKA
12. mar 2006 21:22
Mi pa danes ričet z zelenjavo in lečo. In spet rižev narastek. Jutri špageti s pasto genovese (domačo) in motovilec s fižolom. jasna1
12. mar 2006 22:34
Zelenjavna juhica,popražena zelenjava s polento(moj si je zaželel krompirjeve svaljke na drobtinicah),zraven pa motovilec s fižolom.Mljask je blo dobr!LP Aki
13. mar 2006 8:04
Zelenjavna juha Riž s korenčkom, na maslu dušen stročji fižol + kuruza v paradižnikovi omaki + grah v omaki s kislo smetano + pečen korenček s kumino in medom. Vložena zelenjava iz shrambe. plp
13. mar 2006 8:51
lignji, polnjeni z ribamimi in rakci, v omakci po tajsko, zraven pa kuskus in torta. Zvečer pa najboljši mlečni kruhek. Veri
15. mar 2006 23:19
špageti s paradižnikovo omako, mufini jasna
16. mar 2006 8:27
Danes: pilav (rižota z melancani in pinjolami) in osvrt tofu. Sweetie
16. mar 2006 9:58
Polnjene paprike s krompirjem (iz baze). lp Vesna
16. mar 2006 14:24
Jaz sem pa danes naredila samo sirotko in jo pojedla dva krožnika. Mmmmmnnjjam Teka
16. mar 2006 15:40
Zelenjavna kremna juhica z ajdovo kašo, makarončki z omako iz paradižnikov, čebule, česna, bazilike in popečene malancane ( a la Norma), zelnata solata z korenčkom in rdečim fižolom, panekota z gozdnimi sadeži. Jutri, Divji zelenjavni riž, karfjola na sopari z maslom in droptincami, solata še nevem kakšna. Pozdrav, antonija antonija8Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Zelenjavna mineštra