26. apr 2007 10:00
Zdaj sva dvakrat po jedla zunaj, si predstavljate? NO, pa ker je bilo v gl. vegi, va vseeno povem: predvčerajšnjim v mehiški: jaz bučkino juho, on flautas, jaz quesadillo in on mesno varianto: ene druge tortilje z zelenjavo in mesom, za sladico sladoled v kokosovi oblekici. Za prste polizat;) včeraj v kitajski: jaz juho z gobami in bambusovimi vršički (ne priporočam, ko voda v kateri so se namakale kokice, je moj ljubi zelo nazorno opisal okus juhe), on zelenjavno juho (je bila ista, samo druge stvari not namečejo, voda je ista), potem jaz hrustljave rake (optimistka sem mislila, da bo to kaj na način hrustljave race, pa so bili ocvrti raki, mastni, da se ti obrne!), on pa nek chop sui. Ni da bi glih ful pohvalila... Sva se spraševala, kako to, da nama ni več všeč v teh kitajskih, včasih nama je bilo pa tako dobro, pa ne vem, a so se oni pokvarili, ali pa sva midva malo razvajena... Potem sva ugotvaljala, da v meh. nama je bilo pa všeč, pa je fant rekel, da je to zato, ker mehiško manjkrat kuham kot kitajsko Danes greva k njegovim, družinsko srečanje, kaj bo za jest ne vem, sem pa ziher, da ne bo vegi, tako da bom tu kar zaključila. Vam javim v soboto, če bo kaj pametnega Veri