Pomivalni stroj

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

8. feb 2006 11:36

Mam tako smolo že od samega začetka z vgradnim digitalnim strojem od Gorenja, da ga ne maram niti, če bi mi ga šenkali Škoda mojih živcev stana

Lunika  

član od: 30.8.2004

sporočila: 254

8. feb 2006 17:49

Hja, zanimivo, moji mami se je pokvaril Gorenjev, pol leta star, imeli so lepo poplavo v 4. nadstropju... Na žalost Gorenje tudi meni ni prišparalo živciranja - pralni stroj, ki je stal nad 120.000 nikakor ne dela tako kot bi bilo treba pa tudi škrinja, ki je del hladilnika je že polna leda, čeprav zelo skrbim, da se vrata takoj zapre in vso hrano dajem v plastične posode, ki se neprodušno zaprejo. Takšne so moje izkušnje in to mi je čisto dovolj, da nimam več pozitivnega mnenja... Slovensko gor al dol. Žal. Lp, Tina

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

2. jun 2006 21:04

Moj pomivalec je tudi v zadnjih vzdihljajih, pa me zanima, če je katera že kaj kupila znamke Blomberg. Baje je to kvalitetna nemška znamka in ga imajo v gaa zdaj v akciji. Karakteristike so zelo dobre, moram ga še videti v "živo" kot pravi mamamia, da vidim, kakšno ima razporeditev. LP

mamazeljka  

član od: 29.3.2006

sporočila: 462

2. jun 2006 23:08

MI imamo pomivalni stroj znamke Matrix in nam dela brezhibno.Nekaj pa bi želela povedati tistim ki pravite da imate gorenjeve pomivalce morae vedeti da gorenje ne dela pomivalne stroje ampak jih kupuje in prodaja pod svojo blagovno znamko.Tako kot je že povedala Kolma gorenje naredi ogromno aparatov ki se potem prodaja pod drugo blagovno znamko (štedilniki,pralni stroji,sušilci,zamrzovalne omare in skrinje) V zaključek pa, da še malo operem ime gorenja ki seveda ne dela pomivalnih strojev ima seveda kvalitetne proizvode ampak je seveda tudi treba malo več odšteti za določeni izdelek.Pa še servis si stoji ob strani in za določene proizvode že nudijo 5 letno garancijo. Lep pozdrav pa čeprav deževen mamazeljka

Lijana  

12. jun 2006 12:45

Da ne odpiram nove teme, ali mi lahko katera pove, kakšna je razlika med prostostoječim in vgradnim (ne intergiranim) pomivalcem. Pri nakupu kuhinje sem računala na to, da bom nekoč zamenjala in to za vgradnega - tistega, ki ima vidne komande. Ta teden imam namen malo pogledati v živo - na internetu sem si že ogledala. Zdaj pa sem v dilemi, katerega. Me bela barva fronte nič ne moti, ker je kuhinja zelo svetla. Ali je še kakšna druga razlika razen estetskega izgleda? LP

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

12. jun 2006 12:53

V ceni. Vgradni so dražji od prostostoječih. Atina

Lunika  

član od: 30.8.2004

sporočila: 254

12. jun 2006 14:54

Ima kdo izkušnje z Aristonom? Sem jih par dni nazaj fajn "prešlatala" in mi kar ne gredo iz glave. V primerjavi Z Gorenjem in celo Whirlpoolom delujejo zelo čvrsto in vzdržljivo. Ne vem pa, če se tako dobro odrežejo tudi pri pranju... Lp, Tina

Lijana  

12. jun 2006 16:46

Lunika, Ariston imam zdaj. Po desetih letih je začela puščati črpalka, tako, da moramo skoz pogosteje stroj izvleči, obrnit postrani, da se izlije voda, ki pušča pri črpalki. Če tega ne naredimo, pomiva non stop. Serviser mi je rekel, da se ne splača popravljati, ker je samo črpalka caa 25.000 ST. Se mi zdi, da gre tehnika tako hitro naprej, da je res boljše kupiti novega. Drugače se pa ni kvaril, enkrat je počila vzmet na vratih in tudi pomival je dobro. Lp

mamazeljka  

član od: 29.3.2006

sporočila: 462

12. jun 2006 23:12

Sicer ne vem ali ti bom prav odgovorila,ampak bom poskusila.Ko smo kupovali pomivalni stroj smo kupili prostostoječega ampak smo "odšrafali" zgornjo ploščo in smo pomivalca potisnili pod pult in se takemu pomivalcu potem reče podpultni in mislim,da je to tisto kar ti želiš,ker si rekla da te ne moti bela barva,ker imaš svetlo kuhinjo.Vgradni pomivalci pa so skriti za kuhinjskimi vrati.Torej če želiš takšen pomivalni stroj moraš imeti tudi takšne vrate kot je kuhinja in,da pošejo na pomivalni stroj v takem primeru pa imaš komande na robu pomivalca torej skrite očem.Upam,da sem napisala razumljivo.Vsak pomivalc pa se,da menda spremeniti v podpultnega. LP mamazeljka

Lijana  

13. jun 2006 5:49

Mamazeljka, pod pultom ga imam že zdaj, s tem, da ni odstranjena zgornja plošča, ker imam povišan pult. Eni vgradni so taki, da daš ploščo z enakega materiala in cokel, komande so vidne, drugi pa so integrirani, tega si opisala ti. Še zmeraj ne vem, za kakšnega bi se odločila, razliko teoretično poznam, v praksi pa sem do zdaj imela samo prostrostoječega. Mene zanima, kakšne so prednosti in slabosti enega in drugega razen izgleda in cene. LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti