Pomivalni stroj

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

2. dec 2005 10:23

Kolegici, ki je bila pred leti na obisku na Japonskem, je srce zaigralo, ko je v kuhinji pristnih japoncev videla Gorenje - in ko se je čudila, kako to, si ji razložili, da je to tam kar priznana firma in da je vsaj 10% kuhinjskih aparatov na japonskem Gorenje! Svašta, ne?;) Tudi midva se odločava za pomivalni in sušilni stroj, pa za hladilnik, zato dobrodošli vsi napotki, an kaj naj gledava! (razen na energijski razred, ki mora bit A, drugače se sploh ne pogovarjam;) Veri

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

2. dec 2005 17:16

Na žalost smo mi prodajalca poslušali in kupili Whirpoolovega. Ali ne znam delat z njim ali pa...............Nisem zadovoljna ne z oprano posodo, niti z količino, ki gre notri. Ravno ta trenutek PA MI NE DELA. Neka šifra piše na " televiziji "in moram najprej poiskat navodila, poiskati šifro in potem......... Poslušajte mamamio. Lumpica

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

3. dec 2005 10:42

Pa še danes dodajam, da še vedno ne dela - serviser obveščen ( seveda za vikend ne pride ) jaz pa imam mini kotni lijak. Priznam, da se mi danes niti kuhat ne da. Kupljen je pa pred dvemi meseci. Lumpica

gostenn  

član od: 2.11.2005

sporočila: 131

3. dec 2005 13:05

Pozdravček, mi imamo vgradni pomivalni stroj od Gorenja že dve leti , pa je super ,sicer ga ne uporabljamo vsak dan,kar pa se tiče pralnega stroja in pa sušilca pa imamo vse od electroluxa pa je tudi vse brezhibno. gostenn Sporočilo je spremenil(a) gostenn dne 03. dec 2005 13:06:08

atic  

član od: 19.8.2005

sporočila: 218

7. dec 2005 23:27

tudi mi že 12 let uporabljamo vgradni pomivalni stroj Gorenje. Do sedaj ni bilo še nobene okvare. Vse aparate doma imamo od Gorenja in smo z vsemi zelo zadovoljni. Gorenjevo kvaliteto sigurno potrjujejo njegovi izvozni rezultati in če Gorenje ne bi sledilo ostalim konkurentom ne bi uspešno prodajali na vseh evropskih trgih. Mislim, da ima Gorenje še vedno več kot 50% tržni delež v Sloveniji in dobro organizirano servisno mrežo, s čimer je sigurno v prednosti pred ostalimi proizvajalci, ki so prišli na naš trg šele pred parimi leti. atic

župca  

član od: 12.5.2004

sporočila: 348

13. dec 2005 19:47

Vsem skupaj hvala za priporočila. Z možem sva se po še nekaj posvetih res odločila za Electroluxov pomivalni stroj. Zaenkrat sva zelo zadovoljna, vendar še ni veliko naredil. Upam, da bomo še dolgo skupaj v naši kuhinji (vsaj kakršnih 15 let)

Tamara Z.  

član od: 13.12.2005

sporočila: 1

13. dec 2005 21:12

Pred kratkim sva s fantom adaptirala stanovanje, kar je vključevalo tudi nakup nove kuhinje z vsemi aparaturami. Med ogledovanjem ponudbe, so prodajalci brez izjeme favorizirali Bosch, ki pa je zelo drag. Kot altenativo so navajali Eletrolux ali Whirlpool. Ker sva bila informirana, da je precejšnja razlika med pomivalci, sva se dločila za Elektrolux, ker je bil a akciji. Zadeva dela BP. Po treh mesecih vsakodnevnega pranja, tudi ni bilo potrebe, da bi dodala sol - indikator še do sedaj tega ni pokazal. Edini kar je, imela sem nekaj problemov z izbiro najidealnejšega pralnega sredstva. Sedaj uporabljam samo tablete 5 in 1 in rezultati so odlični. In še mimogrede; kuhalno ploščo in pečici imava Zanussi, hladilnik Whirlpool, pralni stroj Elektrolux, TV Sony,.... In vse dela kot se šika. To pove, da slabe robe na trgu več ni. Se pa dogajajo napake pri vseh znamkah, karše ni razlog, da je ta celovito slaba. Lp Tamara Z.

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

14. dec 2005 13:29

Gorenje je dobra firma z kakovostnimi izdelki... In, če še malo "pljunem na karbid"....Kupuj ( oz. poskušaj kupovati) Slovenske izdelke, s tem ohranjaš delovna mesta...morda tudi svojega!! Eni res mislijo, da kar je tuje ,je boljše...(govorim na splošno, da me nebi kdo z foruma lovil za besede). escada

Lunika  

član od: 30.8.2004

sporočila: 254

14. dec 2005 15:19

Doma imam nov Gorenjev hladilnik in pralni stroj (1400 obratov/s) in par manjših kuhinjskih naprav. Vse dela super. Pomivalni stroj bo verjetno tudi Gorenjev in mogoče celo televizija (če ima kdo tu kakšno izkušnjo...?). Mene je poleg kvalitete prepričala predvsem dolga garancija... Lp, Tina

McNena  

član od: 15.9.2005

sporočila: 166

14. dec 2005 16:05

Tudi jaz dam nekaj na Gorenje in lahko povem da so pralni stroj, štedilnik, hladilnik in televizor čisto o.k. Upam, da mi bodo še dolgo služili. Se strinjam z escadom glede slovenskih proizvodov. LP McNena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti