Pomivalni stroj

Onka  

član od: 23.11.2005

sporočila: 42

16. avg 2008 22:08

Hvala! Zdej ga moram sam še fizično najt da krožnike in šalce probam,...... Sporočim! Onka Onka[smile]

sinxv  

član od: 24.9.2008

sporočila: 14

8. okt 2008 21:49

Ah ja........................ mi pa zalujemo za nasim prvim pomivalcem firme candy bul med prvimi mislim da je bil TC MICROFILTER super stroj ,pol smo mel bekota po garanciji čist fuč zdaj mamo pa hooverja------no ja kr vredu s ga dela candy ampak ta firma ni več to kar je bla mi mamo 25 let star pralni stroj od candya še kr dela noče crknat pa še enkrat ni bil na servisu pa je pr cotah gor spravu mene,ata,mamo,sestro pa dva brata plus oma mamo pa zej novga candya pa vzame premal vode pa to tak je ka češ,oma pa ma candy syleno pa dela super mislim da bom črepinje začel dol nosit k njej,namreč živimo v dvojčku hah uzivite sinxv

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

9. okt 2008 9:54

sinxv, a poveš, kdaj imaš rojstni dan? Mamamia

mamamia

Vegica  

član od: 15.9.2005

sporočila: 96

13. sep 2009 13:59

Bosch ali Electrolux? Vegica

Alcika  

član od: 14.9.2008

sporočila: 192

13. sep 2009 15:54

Vzela bi Bosch-a. Vseeno, če pri nas pere Candy . Alcika

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

14. sep 2009 6:25

Prej sem imela Ariston,pa je hvalabogu "crknil".Dolgo se nisem mogla odlociti, nazadnje sem izbrala Miele. Res je drag, ampak vreden vsakega evra! Vse moje prijateljice ga imajo, le ena ena ima Bosch,ki je tudi zelo zelo dober. Ce bi se ponovno odlocala,torej sploh ni vprasanja:Miele!Druga moznost pa je Bosch. lp

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

14. sep 2009 8:05

Pozdravljene.Vidim da je spet tema o gospodinjskih aparatih odprta..Da spet kako rečemo in si pomagamo. Sam imam pomivalni stroj od Bosch.Več kot zadovoljen z njim že 5 leto.Pomivam na njega vsaki dan,tako da ga ne šparam.Uporabljam tud tablete Calgonit,tiste ko daš kr cele noter z ovojčkom.Posoda res čista in sijoča.Ni zastonj reklama na Tv. Sem pa sam pri sebi reku,da bo tud moj naslednji pomivalni stroj od Miele.Sem bil zadnjič vabljen v salon v Črnuče.Prijazen sprejem,trgovca.Strokovno svetovanje in opis aparatov.Več kot zadovoljen.Aparate imajo vse vključene.Tako da vam lahko pokažejo delovanje od: pečic,pralnih strojev,pomivalcev,sušilcev,indukcijske plošče itd. Sem si pa že nagledu pomivalca,tizga ne boste vrjeli,ko se sam Zapre ko začne pomivat posodo,in ko konča,se spet sam Odpre.To bo moj naslednik Boscha. Lucka52.A imaš tud ostale aparate od Miele?Jz mam sušilni in pralni stroj Miele.Odlična zadeva. Vegica kr za Bosch se odloči.Sam glej da ne bo presegel 47 db.Moj jih ima 44,se ga komi komi sliši.Jz sem takrat za njega dal v današnjem denarju 1000 eur.Pa mi ni žal. Sporoč kako si se odločla in kterga si vzela Bosch al kaj druzga.Če boš Miele vzela,boš tud zadovoljna z njim kot je povedala Lucka52 Uspešen nakup ti želim. Vsem ostalim pa lep dan Lp Miele Miele

branka171

sporočila: 218

14. sep 2009 18:24

Zakaj včasih postanejo kozarci beli- lisasti v pomivalcu ? ima še kdo te probleme,in prosim za pomoč. Imam Whirpool in vsa tri čistila od Calgonita branka171

Alcika  

član od: 14.9.2008

sporočila: 192

14. sep 2009 18:49

Tudi sama sem že dala skozi celo študijo, zaradi teh matiranih kozarcev ampak informacijo, ki sem jo dobila je, da naj bi bilo krivo nekvalitetno steklo, iz katerega so narejeni. Sama takšne kozarce, dam kar nekam na stran, ker mi delujejo kot da so umazani, ampak vem, da temu ni tako. Alcika

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

16. sep 2009 9:46

Miele, da ti odgovorim: pomivalni stroj Miele je prvi te znamke. Dokler nisem imela tega pomivalnega stroja, sem mislila, da pac ni bistvene razlike med enim in drugim,sploh ker sem pri svaku ,bratu in se prej pri tasci uporabljala razlicne - od Rexa Elektroluxa do Gorenja (ko je bil kdo bolan in se bila "zacasna gospodinja"). Razlika namrec JE in to velika! Ne govorim zaradi reklame,ker nimam nic od tega ampak iz izkusenj, tako da ce bi se ponovno odlocala, bi prisparala kje drugje, pri Miele prav gotovo ne. Miele se torej ne menja, prej zamenjam mojo boljso 1/2! lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti