neznan uporabnik
20. jul 2005 9:44
jutro! čeprav je za nekatere že dan... sem se prilezla včeraj pozno domov iz spet čiščenja... Včeraj pa mi ni in ni šlo. in sem spala do sedaj. verjetno je lun kriva.. pa fant je bil zraven, tako da..... Nekaj me tišči želodec. Nevem kaj mu je. Pa sem včeraj jedla solato z tuno. Mjam. Sem narezala eno kumarco, pa eno zeleno pa eno rumeno papriko pa paradižnik in kar precej svežega koprca. In kot ponavadi sol, kis in jaz bučno olje. Meni olivno ne gre, in e vedno prisegam nadomače bučno olje. slaba tolažba ste za alkohol, ki itak bo, saj je vino od doma, domače tako da bodo pili v apartmaju. In vse gre od doma. ampak ne veste kako je dbro vino... sicer pa niti ne upam pogledati vremense napovedi, ker sem že zaj jezna. In kaj bomo če bo dež? ...........pili............ glede obleke pa je res. opažam, da bo res treba nekaj novega. vendar pa še imam nekaj stvari iz časov ko sem bila še malo manj okrogla, tako da je še nekaj. Še ni take sile. majce so ok, hlače so pa malo večji problem. Sem si pred dieto kupla lanene hlače intakrat mi je še malo mišelinke polzelo prek pasu. Sedaj pa nevem kaj naj z njimi. vse mi štrlijo okoli. kot vreča in po pasu mi kar polzijo dol. tako, da sem si sedaj na razprodaji kupila iste, vendar eno številko manjše. juhu. Ampak tudi te sumim da ne bodo dolgo. niso bile drage, zato sem raskirala. mam pa še ene 7/8 ki jih nisem oblekla že 3 leta in so mi zelo lepe. pred dieto jih sploh nisem mogla dati do riti, kaj šele na rit. Sedaj so mi prav. Kak cm še manj pa bodo ravno prav! nič. Grem po sestavine za današnje kosilo in večerjo. Bom juhico mojo paradižnikovo. jami. vam zaupam recept: ena ali dve bučki, po želji čebulo, jaz jo dam dosti, 15 stročjih fižolov, 2 papriki, 1 kumarca,... vse narežem na majhne kocke in dam kuhat v vodo, da se skuha. Enkrat vmes ko se spomnim, dodam eno zelenjavno kocko in pa 3 dl pasiranega paradajza. iin to je to.meni je zelo dobro. se mi že mudi lp