17. jul 2005 20:15
Živio ! Če verjamete ali ne, meni tu sploh ni vroče, ker vlažnost ni tako velika in ko sem prišla v petek domov, me je zeblo. In ker sem "pametna", sem včeraj vzela DVE odvajalni tableti, da bi malo spraznila moj prebavni trak. Običajno te tablete niso zelo učinkovite, tokrat pa kar malo preveč, tako, da sem včeraj letala na wc do pozne noči, danes pa, ko sem se najedla solate in gob, spet začela dirke, ki še kar trajajo. Očitno sem malo pretiravala s tabletami in upam, da bo tega dirkanja kmalu konec. Namesto paradižnika v solati sem jedla sladoled in potem še 85% jedilno čokolado. Upam, da bo ta čokolada naredila konec mojim dirkam. Jutri bom šla plavati na Ptuj, ker se potem obeta slabo vreme, pa še mojega dopusta bo konec. Riba ribica, sem brala, kako kolesariš. Bravo. Mene je strah kolesarjenja po cestah, ker ljudje tako noro vozijo, da to ni res in se vedno bojim, da me kdo zgazi. Pri nas tudi na stranskih cestah ni miru. Sem bolj varna na mojem sobnem prijatelju. Pa tudi zdravniki so mi rekli, da kolo preveč "trese" mojo rit in hrbet in da naj raje vozim sobnega. Meni je pa tudi všeč, ker zraven berem knjigo ali pa gledam kak film, da mi čas hitreje mine.Je pa fino, da vsak najde svoj način miganja, pa kakršenkoli je že. Vse je boljše od ležanja na kavču. Ko bi vedele, kolikokrat sem se na dopustu pogovarjala o vas, o tem kaj počnemo. Tako se mi zdi, kot da smo ena veliko družina, ki ji je skupna želja po boljšem počutju, do katerega pa pridemo s tem načinom prehranjevanja, kot ga izvajamo. Zase vem, da je to to, kar bom počela v mojem nadaljnem življenju, saj ni nič težkega, sploh potem, ko človek konča z dieto. Vem, da je v 2. knjigi pisano zaporedje dnevov, kako naj si sledijo, vendar jaz tega zaporedja ne upoštevam, pa ravno tako nimam problemov s težo. Mislim, da je bolj važno, da hrano ločujemo znotraj obroka, pa da pri ničemer ne pretiravamo. Sadni dnevi so tisti, ki viške teže zelo hitro počistijo in jutri bom imela sadni dan, ker bom večji del dneva zdoma in je takrat najbolj enostavno, ker me nič ne premami in jem tisto, kar imam s sabo. Na poti domov pa bom kupila 2-3 kg lubenice in jo pojedla. Ko vas tako berem, kako se odločate za drugi krog me kar mika, da bi se tudi jaz odločila za to. Enkrat na začetku drugega leta. Bom videla, kaj se bo dogajalo z mojo težo. Zdaj pa grem brat knjigo, ki me bo mogoče uspavala. Imejte se lepo ! marjanca45