29. jun 2005 14:59
Živijo!!!
Končno prišla iz Maribora...še izpit v ponedeljek, potem pa dva meseca uživancije......................
Marjanca, uživaj 200 na uro!!!!!!!!!
Rožica, saj ga nič ne "sračkam", se lepo pridno držim Montija....no včasih, ko res ne gre drugače pojem kaj takega, kar naj ne bi smela-npr. danes sem bila s fantom na ribah, pripravijo jih pa tako, da jih pomokajo, kar ni ravno v skladu...ampak sem zadovoljna, kg se počasi premikajo dol, ampak važno je, da se. Aha, že vem, včeraj jko sem rekla, da imam krizo, si mislila, da ga sračkam.....ne, ne jaz imam krizo kor moram biti za knjigami....
tuna, ko sem pogledata tvojo sliko, sem najprej mislila, da te poznam....tako si podobna eni kolegici, da sem morala večkrat pogledati....pa še iz Celja si, tako da nisi "ta prava".
Andrinaa, ti kar začni tečt, kolikor bo šlo bo šlo. Mogoče ti bo lažje, če boš šla vedno po isti poti za začetek, da se boš "kontrolirala". jaz sem začela tečt vedno na istem mestu (pač kakšna hiša, znak) in sem tekla, kolikor je pač šlo, naslednji dan pa sem podaljšala vsaj za kakšnih 100-200 m. In tako se je dolžina teka vedno daljšala. sedaj pretečem približno 5 km, s tem da prehodim 2x po kakšnih 100-200m. In sem že zelooooo zadovoljna, glede na to, v kakšni grozni kondiciji sem bila. Je pa res, da je vreme grozno, potim se že, ko tipkam na računalnik....tako, da moja ura za tek je tam okrog 9 ure zvečer-je že kar v redu. Zjutraj sem pa preveč lena oz. komaj se vstanem, ne pa da bi se spravla tečt-sem bolj večerni tip.
Lp,
maychi