30. jun 2005 9:47
Andrinaa, tiste "srnice" na slikci so kozorogi in se takrat, ko smo šli mi mimo, sploh niso premaknili, tako da smo se jih lahko nagledali, čeprav ni rečeno, da je vedno tako, prej obratno, kakšnega starega samca, ki po možnosti še sopiha, pa se je bolje v širokem loku izogniti; videli smo tudi mlado kozorogjo družinico z dvema otročkoma, samo v živo je to še lepše doživeti kot potem gledati na sliki. Ko bom imela kaj časa, bom albume še dopolnila, imam cel kup hribovskih slik. Da kaj takega doživiš, pa ni dovolj, da greš enkrat v hribe, jaz hodim že skoraj 15 let, pa sem jih toliko na kupu videla prvič. Punchka, tole o teku je pa tako fino brat, ti še kar kaj napiši, da nas malo zmotiviraš, da se premaknemo zvečer iz kavča in obujemo superge. No, saj vem, da bi bilo bolje zjutraj, ampak toliko discipline, da bi se dvignila ob 4-ih in šla za pol ure teč, pa ne premorem. Ali pač? Sem brala v eno knjigi o teku, da si moraš tekaške copate nastaviti kar k postelji, da si jih zjutraj, takoj ko vstaneš, obuješ in greš najprej teč, ker na ta način nimaš časa iskati izgovorov, zakaj pa danes ne bi šel. Dan je potem čisto drugačen, poln si energije in veš, da si svoj tek tistega dne že odtekel. Encijan