Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

29. jun 2005 7:57

Živjo! Komaj sem čakala, da pridem v službo in preberem vaše zapiske. Res ste nekaj posebnega in navdušujočega. Meni je malo padla morala, ker sem dobila 1 kg nazaj, a ne vem zakaj.A je to normalno za prvih 14 dni? Zanima pa me, kako so vam nihali kilogrami v teh 3 mesecih - na primer po tednih. Verjetno sem kje spustila, ampak a mi katera odgovori, kdaj lahko pijem jogurte - na kateri dan? Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

29. jun 2005 8:11

Jogurt lahko piješ na B dan. Meni kg nihajo od 1 vodnega dneva dalje in sicer 2-3 kg gor ali dol. Sem se že čisto navadila, da imam eno jutro 60 kg drugo pa 57, važno da je tu nekje. LP tuna

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. jun 2005 9:09

Jutro! Ne me preveč hvalit, ker mi kar "špeh" raste! :) Bo ves trud zaman! No upam, da se boste res ujunačile in pripele svoje slike. Kot sem obljubila, tudi sama bom uredila takoj, ko izbrskam kakšne boljše slike. Ker se tudi sama nisem pustila slikat je res težko poiskat kakšno primerno sliko. Skozipadalica ti se pa kar pripopaj. Sliko lahko snameš kadarkoli. Andrina, če pogledaš malo nazaj po forumu boš ugotovila, da so nekatere kar zelooo aktivne pri športu. Prave vrhunske športnice, bi lahko rekli. Sama sem se rekreirala bolj malo. Od začetka nič, v drugem krogu pa vsaj trikrat na teden. Glede dodajanja slikc: tudi jaz sem imela malo problemov. Ta "izkušene" povejte, ali ste pošiljele .zip datoteko, al` vam je kar navadno sliko poslalo??? Jaz sem morala prej zipat. Sem bila včeraj zelo pridna. Preživela sem ne planiran vodni dan, Ker sem tretjega izpustila, oziroma zato, ker sem spet preveč jedla (dopust in vsa praznovanaja) in neupoštavala ure.... Da ne bo hitro spet kaj narobe. Sem imela same OH dneve, če bi šlo tako naprej... Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. jun 2005 9:16

Vaauuu Tuna! Pa tebe pa ja res nikjer ni? Jaz svoj trebušček in bedra še vedno skrivam za ohlapnimi oblačili. Pri tebi pa se vidi, da imaš res super postavo. Kolk si že stara? Saj vem da se to ne sme vprašat ženske. Samo ti res dobro izgledaš. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

29. jun 2005 9:29

Tuna! Če bi imela jaz tako postavo kot ti, bi vsak dan vriskala in skakala pred ogledalom zaradi navdušenja nad lastno pojavo!!!!! andrinaa

neznan uporabnik

29. jun 2005 9:35

jutro! šele sedaj, ampak...me je spet prebudila bormašina.. .... Sicer pa danes mam izpit in ko so izpiti na vrsti, takrat se najlepše spi. Saj drugače bi že ob osmih capljala sem in tja. Znanje je na nuli. Čisto sem zabiksala. Sem se sprijaznila s tem, da grem septembra. Prevroče... Sicer pa res komaj čaka, da grem končno domov malo spet, na deželo. Pri nas vsaj ni tak vroče. Se pač v klet skriješ in je... V petek grem na piknim . Na srečo imam b dan, tako da ni panike. Me pa zanima ajvar. Da ali ne? In kečap. Kaj je znjim. Nekje sem rala, da ga lahko uporabljamo kadarkoli kot začimbo, ampak saj pa je v njem polno cukra. Jaz ga dam malo na oh dan v paradižnikovo omako. Drugače pa ne. So mi sumljiva tista navodila. goga!, jaz ti svetujem, da se tehtaš enkrat na teden, vsaj ne boš vedela za tisti kg, ke bodo itak šli dol. Pa še samozavest ti zrase. Ko ste že pri jogurtih. A sadni jogurt spada zraven, ali ne. Jaz čistih mlečnih stvari ne pijem, tak da samo sadni pride meni v poštev. pa pa , ne ma res se grem mal učit, mam šele ob štirih vas pridem še kaj pogledat pa držite mi pesti, čeprav ne vem zakaj, ker znanja ni

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

29. jun 2005 9:47

Zdravo, rožice ! Preddopustniška vročica se je začela. Pa toliko stvari mora še urediti danes, da se po moje ne bom spravila pakirat kovčkov pred osmo zvečer - šibamo ob enajstih. Skozipadalica, začela sem 3.1.2005 pri 79 kg, končala ša s 65 kg. Danes zjutraj sem jih imela 64 in to težo držim že kakšen mesec brez težav. saj niha teža + - 1-2 kg, vendar ni težav. Artemis, tudi jaz sem visoka 170 cm in si sploh ne morem predstavljati, da bi imela 55 kg. Res je, da je odvisno od tudi konstitucije telesa, pa let.....Res pa je, da se na ta način lahko prehranjuješ celo življenje. Samo znotraj obrokov je potrebno ločevati živila, kar pa sploh ni problem. Tudi jaz si ne morem več predstavljati, da bi jedla meso in krompir v enem obroku. Andrinaa, s tekom je pa tako: kot vsake stvari, se je tudi tega treba lotiti počasi, postopoma. Začela sem s hitro hojo in ko sem izgubila nekaj kg, sem začela počasi s tekom. Najprej sem kombinirala hojo in tek, s časom pa je bilo vedno več teka in vedno manj hoje.Če se prav spomnim sewm 10 km brez pavze pretekla po dobrem mesecu dni. Je pa res, da je odvisno tudi od človeka, njegovih fizičnih sposobnosts, volje itd. Pred operacijo hrbtenice sem tekla 3-4x tedensko po 10 km. Sedaj po operaciji sem zadnjič prvič tekla 8 km, sicer pa zdaj bolj plavam. Važno je, da ne tečeš, ko je zunaj že segreto, torej teči oz. hodi zjutraj ali pa zvečer. Jaz sem raje vstajala bolj zgodaj, ker je bilo zvečer ozračje še vseeno segreto od celega dneva. Ampak važno je, da se odločiš in začneš migati, kakorkoli, samo, da nekaj delaš, da s eznojiš. Boš videla, kakšen dober občutek je, ko prideš potem vsam "gnila" domov in greš pod tuš ! Kokos, glede na to, da mrknem, ti že sedaj želim vse lepo, vse dobro, da te oblaki končno zapustijo in imaš nad sabo le sonce. In tak pozitivec, kot si, si ga prav gotovo zaslužiš - vse sonce sveta !!!! Tabina, če bi tekla pa 20 km, bi pa mogoče imela 55 kg - ha,ha, ha..... Goga, veš te kile so tako odvisne od maričesa - od prebave, od odvodnjavanja, pred menstruacijo sem vedno napihnjena kot slon, tako, da ni panike. Sadni dnevi dosti pomagajo uravnati vse te faktorje. Pri meni so šle kile tako dol : 1. mesec - 7kh, 2. mesec - 3 kg, 3. mesec -3 kg. Tako, sedaj šibam najprej v Celje, ker mora sin oddati neke papirje za Zoisovo štišendijo, potem peljem atija na kontrolo krvi v bolnico v Maribor, potem....pojma nimam. Se tipkamo in beremo še zvečer, ko bodo kufri spakirani. marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

29. jun 2005 9:51

Ja, Tuna, še tebe je treba pohvaliti. Pa punca moja draga, pa kam bi ti še hujšala ? Prav lepo skladna si, nikjer ti nič čez ne visi, skratka, prava bejba za življenje ! Je že res, da imate ve mlade rožice malo druga merila o tem, koliko je treba tehtati, kot pa me, ki smo že v letih. Mogoče je prav tako, da se le vse dobro počutimo v svoji koži. marjanca45

katalonija28  

član od: 27.6.2005

sporočila: 18

29. jun 2005 10:15

samo da vam rečem dobro jutro...tudi jaz sem malo žalostna, ker ne grejo kilce dol tako, kot so v prvih 29 dneh. v prvih 4ih tednih sem shujšala skoraj 10 kilogramov, zdaj me čaka drugi vodni dan (5 julij) pa sem lažja (samo) za slabih 5 kilc. Kar še vedno ni slabo saj vem. Ves čas se pogovarjate o slikicah, ki jih nekam obešate. Jaz bi jih tudi rada videla, ne vem pa, če sem pripravljena pokazati svojo....težave s samozavestjo. katalonija28

papilon  

član od: 13.6.2005

sporočila: 11

29. jun 2005 10:28

Zanima me, če kaj grešim, če si na OH dan pripravim za kosilo oz. tudi za večerjo: iz testa za kruh (kot za pizzo, ki pa ni polnozrnat) naredim testo in vanj zavijem rozine ter dam kuhat na soparo-jaz sem tudi prej štruklje vedno tako delala (samo sem dodala še skuto). Za večerjo pa dodam še pražene drobtine in sladkor. Mislim, da ni tolk narobe, saj piše v navodilih, da lahko jemo kuhano testo in pa pizzo s sadjem. Moram pa priznat, da mi še zdaj ni čist jasno, kaj spada po OH za ta dan - mogoče vse, kar je iz moke??! papilon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti