Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

11. okt 2005 20:51

Ksusta,če enkrat ali dvakrat še ni nč hudega.Samo, ko ti pride v navado, pa pogoriš. Tako se je pri meni zgodiloKo sem začela na en dan vse mešati ti pade motivacija.Postajaš zagrejen. Potem ti priporočam, da si vzameš čas in ponovno štartaš, ko si pripravljen. Večkrat se zapelji na forum po pomoč.Tuki, ti bodo punce pomagale s svojiimi izkušnjami!! Kar potolaži se, nič ni zamujeno!! Nočko!! helena45

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

11. okt 2005 21:57

Srečanje uspelo. Res smo se imele lepo. Vesela sem, da sem še vaju Marjanca in Helena spoznala. Tudi z Bonaco in Tuno je bilo prav prijetno poklepetati. Žal sem vas morala prečasno zapustiti. Upam, da mi ne zamerite. Sem šla pa prvič na jogo in mi ni žal, ker je bilo super. Ksustra, se zgodi, zdaj pa brez slabega občuka kar nadaljuj dieto. Hvala za lepo popoldne in upam, da se kmalu spet srečamo. Na forumu se pa beremo. Pa lahko noč. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 11. okt 2005 21:58:51

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

12. okt 2005 3:10

Dobro jutro!!! Moram še ostaliim povedat, zakaj sem se jh komaj nagledala.To so prave suhice in so zelo zadovoljne samo sabo,ker jm je uspelo.Tu sem si nabrala energije za nadaljevanje diete. Danes sem na škrobu, še ne vem, kaj bom jedla!! Prjeten dan želim vsem na forumu!! Čao,čao helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. okt 2005 6:23

Dobro jutro, rožice moje in naša dva cvetka ! Pa to ni res, kako klapamo, pa čeprav se prvič v življenju vidimo !!!!! Po moje so imeli vsi okoli še kaj od našega srečanja ! Pa kaj - glavno, da je bilo nam fajn ! Ta prave ste, Helena, Bonaca, Lanes in Tuna ( sem vas napisala po starosti, da ne bo narobe - ha-ha). Samo ostalim moram povedati, da so punce na slikah popolnoma drugačne, kot v živo, kar pomeni, da so v živo neprimerno boljše ! Pa ne vem ravno, zakaj morajo hujšati ! Ampak vsak pač počne to, kar misli, da je zanj prav in tako, da se v svoji koži dobro počuti. Ste me prepričale, da, kdor se odloči za tak velik korak, kot se me s tem načinom prehranjevanja, je res ta pravi človek in v njem ni prostora za hinavščino, pretvarjanje in ostale nelepe lastnosti. Smo odkriti ljudje, vsak s svojimi težavami, ki jih zaupamo tudi drugim in nam je zato mogoče kanček lažje, ostali pa teh zaupnosti ne izkoristijo. Mislim, da smo res malo posebni ljudje, z več čuta za sočloveka, kot ostali. In zato sem zelo poonosna, da sem del te velike družine, ki nas druži veliko skupnega. Hvala za krasen večer in obljubim, da se vam naslednjič spet pridružim. Ksusta1, ti pa nič ne cagaj. saj veš, da po dežju vedno pride sonce. Te pregrehe se dogajajo vsaki od nas. Pojdi dalje, le preveč pogosto ne pusti, da te premamijo. Dneve pa nadaljuj po vrstnem redu, kot si sledijo. Saj potem imaš danes sadje in bodi lepo pridna ! Drži se ! Ja, Maša, tudi jaz te že pogrešam. Kje si ? Pa Kokos, včeraj smo se spomnile na tebe, da se že dolgo nisi javila. Kako služba ? Pa na Skozipadalico smo se spomnile in njene fore, ob katerih smo se tako smejale - kje si ? No, zdaj ma delat ! marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

12. okt 2005 6:45

Dobro jutro hujšarji! No da še jaz poročam, bilo je super, čas je prehitro minil, še par ur bi lahko čvekale pa nam nebi zmanjkalo tem. Upam da se bomo kmalu spet dobile. BI bilo pa zelo lepo, ko bi lahko spoznale še druge punce iz foruma, res moramo organizirati eno skupno srečanje....morda bi bil pravi razlog zaključek leta 2005... če imajo vse firme in vsi moški zaključke, zakaj ga ne bi imele še me? Saby, Britney, Picika škoda ker se nam niste uspele pridružiti, pa drugič. Se že veselim. Marjanca ti si tako pozitivna ženska, kljub vsem težavam ki so te in ki te pestijo. Tvoj sin je lahko ponosen da ima takšno...Marjanco...Tudi jaz sem vesela da te poznam. Helena ti pa le večkrat v družbo, sem vesela da smo ti dale zagona za naprej, jaz ne dvomim vate, vem da ti bo uspelo, saj si ženska na mestu. Lanes....da ne boš pregorela. Bonaca ko boš hodila po mestu, pokliči. Punce hvala! tuna

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

12. okt 2005 7:33

Evo, ste vidle, kako to gre. Dopoldan sta bili Tuna in Marjanca bolj tako-tako razpoloženi. Kaj pa danes? Ste vidli kaj delajo dobre vibracije? Sicer pa super, da smo se dobile. Točno tako je, kot pravi Tuna - vsi v službah se dobivajo, naši dečki se dobivajo - izven delovnega časa mislim, zakaj se ne bi tude me? Pa tak super ko se imamo, pa narazen ne znamo iti. Se že veselim, ko boste naslednjič sprožile stavek - kdo je za popoldanski čajček? Lanes, vidiš kakšno fino taščo imaš. Ko jaz pridem k moji na kosilo, me pa z mojim vrstnim redom prehranjevanja sploh ne šmirgla. Skuha mi (npr.) testenine - to je OK, potem pa zraven naredi radičevo solato s krompirjem (saj veste, da ni tako pusta pa grenka). Pa ji poveš, da to ni prava kombinacija, da ona sicer naredi dobro solato, ampak ne paše zraven. Potem pa užaljenost, veste kakšna. Pa sem ji dala jedilnik, da če želi, lahko prouči, kaj in kako se je. No, konec je pa takšen, da imam zraven še sama kakšno solato in si jo otrebim in pripravim na običajen način. Ja, ni še konec. Seveda se njena gostoljubnost in prijaznost še nadaljujeta s ponujanjem mesa. No, mogoče res iz vljudnosti. Ko pa jo spomniš, da to ni kombinacija, sledi stavek - pa ne bi čisto malo? A res????!!!! Saj zdaj sem jo po tolikih letih že navajena, tako da me težko še kdaj lahko s čim preseneti. Ja, pa z leti dobiš debelo kožo in jeklene živce. Res sem vesela, da se je naš krog poznanstev razširil. Super punce ste! bonaca

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

12. okt 2005 7:44

Pa ste včeraj prav rekle, da moje slike ni več v albumu. Sem mogoče komu tako všeč, da si jo je sposodil za na nočno omarico? Jo prilepim nazaj, ko bo moj otrok popravil računalnik - včeraj je bilo zvečer grozno razočaranje, se mu je "sesul". Ali pa ga je virus napadel. V glavnem, ko bom lahko, slikico vrnem na njeno mesto. bonaca

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

12. okt 2005 7:46

Dobro jutro ! No ste se ve klepetulje kaj zvagale danes?Po moje ste kaj lažje od včeraj,saj ste sigurno obrabile jezike za kake pol kile.Prav je tako,kar fouš sem vam,ko ste vse tam na kupu,da se lahko srečate in se dodatno vzpodbujate,saj to ni za nikamor,da prideš na naslednje srečanje pa imaš 5 kil več ali ne? Migla tudi mene ves čas diete tiščiv želodcu,pa naj pojem kar hočem.Prejšnji dan se obdolžila kostanj,pa zdaj vidim,da mi nagaja solata,pa zelje skratka vse.Paše mi najbolj kuhana hrana-bomo pa več shujšali. Danes je škrob,pojma nimam kaj naj jem . Lep dan vsem skupaj jesen

marjanca45  

12. okt 2005 9:35

Helena, poglej v beležko. Bonaca, pa imaš res taščo v pravem pomenu besede, ki ostalim taščam ne kvari povprečja v zlobi in zezanju. Sem kar vesela, da z mojo nimam res nič več. Tu in tam se srečava na pokopališču, pa grem hitro stran. Saj niso vse taki "fini" zmaji, samo velika večina pa je. Upam, da ne bom ena od njih ! Tuna, veš, sem pocmokala mojega velikana, kot sem vam rekla. Je kar film ugasnil, ker sem mu zakrivala pogled. Pa povedala sem mu, kako se srečna in vesela, da ga imam. Potem pa sem šla v posteljo, da je imel mir pred mano. Ampak smo res face. Kjerkoli se dobimo, je čaga in smeh !!!!! marjanca45

marjanca45  

12. okt 2005 10:11

Jesen, dokaz, da sem včeraj res veliko govorila, je mozolj na mojem jeziku, tako, da je računalnik danes enkrat za spremembo moj dober prijatelj - ker je tiho. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti