10. okt 2005 6:53
Dobro jutro, rožice !
Evo raporta po nažiralni soboti: za zajtrk 3 polnozrnate štručke z latto in marmelado, čez 3 ure 2 jabolki, za kosilo govedina in kurja prsa z zelenjavo na kitajski način, solata, okoli pol petih popoldan konkretna porcija domačih keksov, ob sedmih zvečer tako težko pričakovani burek, ki pa me je razočaral. Za moj okus preveč slan in premočno začinjen, tako, da me prav gotovo ne bo več mamil. No, ob pol desetih zvečer pa še 3 rebrce čokolade toblerone in to je to. Nič me ni bolel želodec, stranišče nisem oblegala. Prebava pa se mi je ustavila, prav tako odvodnjavanje, saj je bil burek očitno res preslan in je bilo telo panično glede vode, pa jo je raje zadržalo, tako, da je tehtnica včeraj zjutraj pokazala 2 kili več ! Ampak jasno mi je, da to ni špeh zaradi sobote - to se bo, če se bo, pokazalo pozneje. Ko bo prebava naredila svoje in ko bo telo spoznalo, da lahko odda vodo, bom spet ta prava. Sem pa šla po zajtrku spet na Skalo in izcedila ogromno znoja, ki ga verjetno s pitjem nisem nadomestila in je še en razlog, da nisem hodila odtakati tolikokrat, kot običajno.
Skratka, požrtija uspela, mi je bilo kar nenavadno, sploh tisti keksi sredi popoldneva, ker tega res nisem počela vseh 9 mesecev. Pa mislim, da ne bom spet tako kmalu.
Tuna, mi lahko poveš, kje je ta Mercator, da ne bom tavala kot izgubljena v vesolju ?
marjanca45