Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

11. okt 2005 3:49

Dobro jutro!! Danes vas mal pozdravim,ker me boli zob pa nimam volje za nič.Včeraj sem bila pri zobozdravnikuin je vrrrrtaaal, da je odstranil staro plombo, sedaj pa boli.Celo noč sem slabo spala, tako, da se počutim povoženo.Grem kosilo pripravljat, da je potem manj dela. Kje so primorke?Pa Luthien?Samo mal se oglasite!! Lep dan!! Čao, čao!! helena45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

11. okt 2005 6:53

Dobro jutro, punce vsa čast vam, ko ste tako pridne. Jaz pa sem tako žalostna, že od petka mi kar nekam ne gre moja dieta, kar nekaj jem in bašem v usta. Danes imam trebuh kot sod in ta občutek sitosti in napihnjenosti. Mene tale mraz ubija. Veste ko se začnejo takšni turobni dnevi, meni vse pade dol sem čisto brez elana, ko pa je pomlad jaz zaživim, ko nekatere daje pomladanska utrujenost, jaz veselo skačem okoli in sem polna energije. No tako malo sem pojamrala, zdaj pa res. Nujno rabim rekreacijo, ker bom manj razmišljala o hrani, sem se že zmenila bom v ponedeljek in petek hodila v fitnes ob četrtkih pa na odbojko. Pa pri prehrani se moram pošlihtati. Še vedno pravim, da se ni problem držati diete, problem je kg vzdrževati in si v prehrani vzpostaviti red. Lp tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

11. okt 2005 7:26

Dobro jutro, rožice ! Se res zelo veselim današnjega srečanja. Upam, da bom točna, ker imam še tako zmešan dan pred sabo. Pridem pa sigurno ! Danes ni moj dan za pisanje, zato bom mrknila. Imejte se fajn ! marjanca45

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

11. okt 2005 8:11

Pozdravljene vse in oba! Bojanu se najprej zahvaljujem za posredovano pošiljko. Sem se ti zahvalila, pa me je moj računalnik obvestil, da pošta ni šla naprej - ne vem zakaj. Glede tega pošiljanja pa ne bi bila preveč "javna" saj na prvi strani piše, da je kakršnokoli razmnoževanje in pošiljanja po e pošti prepovedno. Pa nič zato - še enkrat hvala. Vsem Štajerkam želim danes prijeten klepet in lepo se imejte. V tem trenutku sem v fazi končnih priprav. Odhajam v Radence in vas do nedelje ne bom brala. Potem pa moram verjetno rezerverati kakšno uro ali dve, da bom na tekočem. Sem se že stehtala in si zapomnila težo, za kontrolo v nedeljo, ko se vrnem. Gre tako tako po polževo navzdol. Z ONIM zgoraj sem se dogovorila za lepo jesensko vreme - in res bo tako! Pozdrav - odhajam !!!!!!!!! VERONIKA

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

11. okt 2005 11:28

En lep pozdrav! Kako ste? Jaz super. Kaj počnete na tako lep dan? Jaz sem bila že na terapiji ob 7.30 zjutraj. Zdaj pa sem malo na netu, potem pa pripravljat kosilo, imam še celo goro obveznosti, če mi jih uspe do 17h vse opraviti se vam pridružim punce danes na klepetu. No, da vam javim svoje podatke. Po prvem krogu 3md sem se zredila 8kg, tako da sem imela pred 2.krogom 3md 85kg.....zdaj po koncu 2.kroga 3 md pa imam 70 kg, tako da sem skupno v obeh krogih 3md zgubila 29kg in sem z rezultati zelo zadovoljna. Cunje sem mogla zamenjati, nekaj sem jih dala popraviti. Počutim se super, najbolje je, ko me kdo na ulici ne prepozna ali pa ko pohvale kar dežujejo. Hvala vsem puncam, ki so tu, da so mi stale ob strani s svojimi nasveti. Res, hvala vam. Lep dan vam želim. saby

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

11. okt 2005 12:29

Uau! Saby to so pa lepe številke.Jaz bi že za 85 kg "ubijala",kaj šele za 70.Koliko časa pa je preteklo od prvega do drugega kroga?No zdaj imaš vsaj razlog,da si nekaj novega kupiš brez slabe vesti. Kje pa ste vsi danes a se grejete na sončku? Nobene pozitivne energije ne oddaja danes ta forum.Popoldan pa le spijte še na moj račun kakšen kofetek. Lepo se imejte,radi se smejte pa čim manj jejte jesen

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. okt 2005 12:49

hoj! Jaz kuham kosilo. Govejo juhco+ kuhana govedina+ jušna zelenjava za prilogo + solata Za moje pa še palačinke za v juho in prežen krompir. saby čestitke!!! Je pa fino, ko vidiš da ti je uspelo, vse pohvale tiste privoščljive iz srce in tiste hinavske. Kako pa zdaj nadaljuješ? Še paziš da ločuješ? Kaj pa kakšno slikco boš dodala, da se nam pohvališ in vsem v spodbudo. Bilo bi fino videt razliko prej in potem, da bodo vsi skeptiki še bolj prepričani v uspeh. Je že res, da že ob tvojih številkah delamo vauuuu,... ampak veliko večji vauuuu bi bil verjetno če bi videle kaj se skriva za temi številkami. Se vse pripravljate na popoldanski čvek ali kaj? Vse je tiho, se bojite da si drugače ne boste imele kaj povedat? Brez skrbi saj smo ja ženske! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

11. okt 2005 12:51

Res je jesen, danes je žalostno, nikakršne energije ni od nikoder. Tiste, ki so na kavici so vesele in pridno klepetajo. Jutri bo forum polen njihovih dogodivščin. Nekatere med njimi znajo to lepo opisati. Sem v pričakovanju vsega tega.... Pri meni sije sonce, prav toplo je, vnedar imam sadni dan. Popoldne bom grešila, saj sem povabljena na (zgodnjo) večerjo.". Vseeno bom pazila kaj bom zaužila. Migla

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

11. okt 2005 12:54

Drage moje, danes mi res vse krivulje strmo padajo in nisem za pisanje. Še tule v službi komaj kracam. Grem eno uro prej domov, da se spravim iz mavca in malo poravnam moj razboleli križ. Saby, daj prinesi pokazat tvojo shujšano ritko ! Saj delo te bo že počakalo ! Si pa pridna, samo zdaj bodi še bolj in to težo drži. Rožica, ti pa o hrani, jaz pa sem tako lačna še od včerajšnjega sadnega dne. Jesen, ne bo kofetek, bo pa kak deci vode !!!!!! marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

11. okt 2005 13:37

Se že veselim popoldneva, pa čveka. Saby ti le pridi bomo zelo vesele. Marjanca upam da ti bo jeziček bolje tekel kot ti danes prsti. Migla saj boš prišla kaj v našo Slovenijo pa bomo vso to kafetkanje ponovile še enkrat samo zate. Pa kaj ti pa si zelo velikokrat povabljena na kosila in večerje. Kaj tam pri vas vsi tako na veliko kuhate? Zdaj grem pa počasi domov, moram nahraniti otroke. LP tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti