Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

14. sep 2005 6:24

Dobro jutro, rožice ! No, vse kaže, da bo tudi mene "vrglo". Danes zjutraj me tako boli grlo, da komaj požiram. Sem že polizala eno septoleto. In vse me boli. Mehka sem kot spužva. Vse me boli, ne vem, če niamm tudi malo vročine. Zjutraj ni bilo časa za merjenje. Skratka, počutim se zelo "za poj v r..". In jutri moram še v LJ. Lanes, si se pa res razpisala. Ampak tako je to, če pa toliko pišemo. Rožica, dobrodošla nazaj v kruto realnost podopustniškega časa. Sem te pogrešala, ko se toliko časa nisi oglasila. Ne vem, kam je mrknila Lisička. Lenya, zaradi grehov nikar ne podaljšuj diete. Končaj tako, kot imaš predpisano, potem pa ločuj znotraj obroka. Nataša, tebe pa hitro pobira. Super. Joj, kako sem "leva". Če verjamete ali ne, še pisati se mi ne da. Tako mehke imam roke. marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

14. sep 2005 6:38

Dobro jutro, evo včerajšni dan sem preležala, zaspala sem že ob 9h in danes se že malo bolje počutim, sicer mi še malo iz nosa teče, pa tudi kiham še, ampak že lahko diham skozi obe nosnici, pa tudi voh se mi že vrača. Sicer pa imam takšno gužvo danes v službi, da sploh ne bom imela časa razmišljat o mojem prehladu. Zaradi mene ni potrebno prestavljati, ker bom do nedelje že 100% OK, Lanes tudi na odbojko pridem jutri, ker tega pač ne mislim zamuditi. Drugi teden pa nimam časa, ker imamo inventuro. Juhuhu - obožujem inventure...:( Marjanca a si ti zadnjič razlagala, da poješ vse kar vidiš ko si prehlajena....ali je katera druga.... no saj ni važno jaz sem imala včeraj spet dan požrtije. Vse me muči, samo apetit ne, sem za večerjo pojedla 3 kose BELEGA kruha z Nutelo, sem otroke v trgovino poslala ponjo. Jaz sem res katastrofa. Je pa tako čudno sem že nekaj dni kar naprej lačna, včeraj sem že za zajtrk gledala hiper štručko, vendar sem bila karakter in sem si kupila ajdovo štručko z orehi. Rožica no povej kako težko je tole vzdrževanje in kontroliranje same sebe. Nataska jaz bi se tudi šla 3md in bi izgubila 8kg v 18 dneh, jaz jih nisem toliko v vseh 3 mesecih. To je res super. Takšna izguba kg pa ti da motivacijo za naprej. Nenya kaj so to tibetanci? No se beremo še kasneje. Lp tuna

tuna  

14. sep 2005 6:40

No Marjanca bi bilo res najbolje da prestavimo. Se pa tale virus res širi po spletu...ha,ha,ha.... LP in čimprej se pozdravi tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

14. sep 2005 6:48

Tuna, nisem jaz tista, ki poje vse živo v času prehlada. To je čas, ko se mi hrana upira, tako, da ni možnosti za grešenje. Ampak ne vem, če ne bom šla domov. Imam tako vrtoglavico, da imam probleme s hojo. Pa sem res za poj v r... Ti si se včeraj smilila sama sebi, danes pa sem jaz tista. marjanca45

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

14. sep 2005 7:30

Zgleda, da se po spletu sprehaja virus.Zdaj pa še ti Marjanca?? Zgleda, da te bo res položil.Če se ne motim si par dni nazaj bila tut prehlajena. To ne bo nič kaj dobro za naš izlet.Marjana pozdravi se čimprej. Jaz bi tut šla na odbojko, samo pri tem sem pa v temi tega pa resnično nisem nikoli igrala!! Tut jaz v času prehlada imam apetit, tega mi pa ne pobere.Kako smo različni. Če se kaj sekiram to je grozno, kar jedla bi.Tuna ti imaš super postavo.Al si veliko kg odložila!! Luthien se tut nič ne oglasi!!? Pozdravite se!! Čao,čao helena45

tuna  

14. sep 2005 7:34

Jaz se vsako zimo zredim, potem pa vsako pomlad hujšam, da so mi cunje prav. Zdaj pa sem si obljubila, da se ne bom več zredila. Letos sem sklestila 9 kg po 3 md dieti. Zdaj mi niha teža tam nekje med 58 in 59 kg in sem kar zadovoljna. Sem pa zadnje dni tako lačna, se moram malo v roke vzet. Helena ti si medicinka, a ne? A delaš v Celjski bolnici? Lp tuna

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

14. sep 2005 8:07

Čau punce hvala za čestitke...naj vam povem da jst ko je kruh na jedilniku ga ne jem pa ne zato ker ga ne bi hotla ampak zato ker se enostavno ne spomnem da bi ga jedla hehe......čist sm se navadla po takem zaporedju jest nimam nobenih problemov...ne vem da bi mi blo slabo ali kaj podobnega super se počutim. Mislim pa da s telovadbo oz. vem da s telovadbo gre več dol...pa ne obremenjujem se s tem joj kaj moram jest al pa podobne stvari. Mam eno dobro taktiko kuham si en dan prej in to takrat ko sem sita. Pol mam pa vse pripravljeno, edino včeri sm mal zabluzila in si nisem skuhala tko da ne vem kako bom al bom šla zravn v špageterijo jest k mam makarone al pa bom počakala da domov pridem bom še vidla. Ja ja punce to pa ljubezen dela hahahahahahahahahaha......k hočmo bit lepe........ Natasa

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

14. sep 2005 8:35

Marjanca, čim prej se pozdravi. Čajček, limona in topla postelja, pa boš kmalu kot nova. Zgleda, da je res nekaj v zraku, veliko ljudi kiha, je prehlajenih ali bolanih. Drugače pa izkoristite prehlad kot kak dan za počitek, za dobro knjigo ali pa samo kot razlog, da danes kuha dragi. olina

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

14. sep 2005 8:43

Jupiiii, za mano je še en uspešen sadni dan. Sem pojedla 2 banani, 2 jabolka, pol melone in pa 2 hruški. Sem se kar malo popravila. Odločila sem se, da se ne vagam do vodnega dneva. Imam občutek da mi teža ostaja kar enaka in bi z vaganjem izgubila motivacijo. Pa ful sem napihnjena. Prebavo imam sicer dobro, samo počutim se pa kot balon... Do VD pa imam še 12 dni. Mi kar hitro minevajo dnevi. Tale virus se je pa močno razširil. Marjanca45, upam da te ne položi v posteljo. Pa tudi ostale se čimprej znebite prehlada, da boste lahko v nedeljo pohajale skupaj. Kaj več kasneje, ko upam da bom kaj bolj razpoložena. Se mi sploh ne da tipkat... Delat pa še manj. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 14. sep 2005 08:45:37

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

14. sep 2005 8:52

Hy! Sem vas prebirala vsak dan, samo nisem imela volje kaj odpisati. Ne vem, kaj je zopet! Ko me prime malodušje in depresija, sploh ne morem ven iz tega. Nimam volje za nič. Funkcionira samo najnujnejše. Zato mi prosim opraostite, ker ne bom vsem odpisala, oziroma vseh ogovorila. Novim pristopnicam dieti, želim veliko izgubljenih kil ob čim manjšem naporu. Beba (mislim, da si me ti to spraševala) sem iz okolice Tržiča, kaj pa ti? Tako je lep sonček zunaj, jaz pa se tukaj notri že tri dni smilim sama sebi. Groza. Upam, da bo mož jutri dobil dopust, da me bo zvlekel nekam v hribe. Helena, kako je bilo včeraj? Jaz sem malo grešila (kar ravno ni v moji navadi, pa me je še to spravilo v slabo voljo, tako da sem danes že imela namen kupiti burek za malico. Pa sem se k sreči premislila in zdaj jem grozdje. Bom pa kasneje, okrog 12, pojedla malo skute. Se mi kar že lušta, čeprav imam potem za kosilo meso. Mi je pa prav žal ker v nedeljo ne morem z vami. Imamo v Blokah tekmo. luthien

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti