14. sep 2005 9:02
Jutro! Spet ste bile pridne in ogromno napisale. Helena 45 slika ki je v albumu je od lani in ker sem bila pridna sem v enem letu pa še malo pridobila 12 kg..predvsem čez zimo, sedaj se pa trudim dati teh 12 kg dol, da bom takšna kot sem na sliki. Obljubim bom kakšno novejšo gor dala...samo doma jo moram poiskati. Marjanca 45, Tuna in vse ostale, želim vam, da se čimprej pozdravite. Tuna prav nič ti ne zavidam inventure...sem prej delala v podjetju, kjer so imeli tudi trgovino in inventure so bile vedno nočna mora...tako zame, kot tudi za ostale. Glede lakote med boleznijo...tudi jaz imam vedno napade lakote in se sploh ne morem kontrolirati..ponavadi, če je hudo ležim in gledam TV, ter vmes vstanem samo toliko, da si kaj dobrega za jest naredim...ne vem od kje imam takrat takšen apetit. Tejčica tudi jaz imam bolj lenoritis....kar ne morem se spravit delat...pa toliko dela me čaka...očitno bo še malo počakalo...potem bom pa morala dati vse od sebe, da bo pravočasno dokončano, ne vem zakaj vedno vse odlašam do zadnjega trenutka...potem pa delam dan in noč. Danes imam oh in me za kosilo čakajo polnozrnate testeninine in zelenjavno omakco..za večerjo pa jogurtovo pecivo, ker sem moji 5 letnici obljubila, das bova skupaj pecivo pekli in je z jogurtovim najmanj dela...pa če koščke čololade in banane nori dava in je njami!!!!! Še 2 dni, potem je pa vodni dan! Me je že sedaj groza kako ga bom zdržala, si moram splanirati, da bom čimmanj doma in blizu kakšne hrane, da me ne bo premamilo. claudia12