13. sep 2005 9:04
Nenya, ta kriza ni nič novega. Mene je "zvilo" 14 dni pred koncem, vendar sem s pomočjo rožic na tem forumu pa le zdržala. Po moje to ni nič nenavadnega, saj se po tolikem času točno določenega zaporedja dni človek kar malo naveliča. Lahko te pa potolažim, da je po koncu neprimerno boljše, zato se splača vztrajati, kar si že sama ugotovila, saj si najhujše že preživela in ti ostane le še finale, zadnja tretjina.
Dieto sem končala pred skoraj petimi meseci in je vzdrževanje teže zelo enostavno. Hrano ločujem le znotraj posameznega obroka, do kosila še vedno jem sadje, sladkarije pa 1x tedensko. 1x tedensko imam tudi sadni dan. Pri količinah hrane ne pazim kaj preveč, sploh pri krompirju in prebrancu, ki se jih sploh ne morem prav najesti. Res pa je, da krompir jem le 1x tedensko. Skratka, vztrajaj, ker ti bo potem neprimerno lažje.
Glede neslanih arašidov na sadni dan: tu in tam na sadni dan jem po 1 pest raznega zrnja - študentfuter, ki me res nasiti in potem imam kar nekaj časa mir s skominami. Tudi neslani arašidi so zraven. Samo ne jih pojesti kar celo 200g vrečko.
Ja, zimski čas je malo težji za začetek oz. sploh za dieto, ker je, če drugega ne, sadje in zelenjava precej dražja. Ampak se da zdržati.
Palačinke, ki si jih tako zelo želiš lahko ješ na OH dan kot sladkarijo - ne 10 kakšnih, 1 ali 2 po moje ne bo hudega.
O kavi ti ne vem napisati kaj pametnega, ker je ne maram.(!)
Teh 10 kg je pa tudi nekaj, nikar jih tako slabo ne glej ! Očitno nisi imela toliko viška, da bi jih šlo kaj več stran. Pa še pri cm se ti kar veliko pozna, kot si sama ugotovila. Sama pa veš, koliko znoja si med dieto do sedaj preznojila, koliko si grešila in rezultat je to, kar ti pokaže tehtnica in meter.
Punca, lepo zdrži še ta mesec dni, potem pa ti bo veliko lažje, res. Piši nam, pa ti bomo pomagale in te vzpodbujale !!!!!
marjanca45