8. sep 2005 14:07
Pozdravljene! Tuna, središče Slovenije je na Slivni pri Vačah in se mu reče GEOS - geometrijsko središče Slovenije. Tam je prav lepo in je središče obeleženo s spomenikom. Okoli je kar veliko peš poti, menda je najelpša tista, ki vodi iz Vač (še malo zgodovine - znana po Vaški situli) do Zasavske svete gore. Moja lenoba je še ni prehodila, toda prevozila malo naokoli. Luthein, kaj je to "čapatija" - še niko slišala. V katerem koncu SLO pripravljate te dobrote? Vseh imen še nisem osvojila. Tisti sotrpinki, ki se boji vodnega dne pa povem, da vodni dan po sadnem ni prav nič hud in ni nobene bojazni da ne bi zdržala. Če si začela, bo tudi vodni dan uspešen! Danes sem sadna, živa groza, ker sodelavka praznuje rojstni dan. Je tako uvidevna, da je prinesla celo goro sadja, toda ne smem jesti vse po vrsti. Sva pa dogovorjeni, da mi en velik kos pečenke pusti do jutri ....... in ga napadem po 12. uri. Kar se tiče lenobe - mislim, da mi je delovni elan porastel in verjetno to zato, ker sem dala moji energiji prednost, da se bohoti po glavi in ne po "riti", ker manj jem. Saj veste, da smo po obroku najbolj leni, ravno zato, ker ima telo polno dela s prebavo. Tako približno so nas učili v šoli. Kar se tiče rekreacije - končno sem se premaknila in odšla včeraj na plavanje v baze. 50 minut plavanje, brez postanka mi je dobro dela. Bazen v Hrastniku je super. Voda ni prevroča, vstopnina samo 950 sit, tistih 30 km, ki jih moram premagati z avtom je najtežje od vsega. Upam torej, da bom vsako sredo popoldan ali proti večeru tam. Pridite in pridružite se na rekreaciji! Še eno oslarijo sem nabavila v maju, vse za lepoto in zdravje. Ali ste že slišale za masažni aparat CHI4 LIFE. Imam ga doma v kuhinji in res se trudim, da vsak dan na njem presedim ali prestojim vsaj 20 minut. Če katero zanima kaj več o tem, ji povem, ko bom seveda še pogledala v prospekt. LP, Veronika (P.s. - imenujte me kar Veronika - Verovnika sem napisala v vsej živčnosti, ki sem jo občutila v trenutku, ko sem skupaj spravljala pogum, da sem se prvič prijavila na forum) VEROVNIKA