9. sep 2005 8:18
Tudi zame nedelja ni problem. marjanca45
9. sep 2005 8:18
Tudi zame nedelja ni problem. marjanca45
9. sep 2005 8:19
No punce smo že malo naprej NEDELJA 18. 9. 2005. Oglasite se!!! Halo, halo....Sej morda nam bo pa uspelo! LP tuna
9. sep 2005 8:27
Upam, da bo vreme z nami !!!!!!!!!!!! marjanca45
9. sep 2005 8:31
Bomo pa z dežniki, vreme nam ne sme biti ovira!!A NE??? helena45
9. sep 2005 8:36
Helena, ni zime za Eskime, pravimo na našem koncu. Tabina, prideš v ponedeljek ???????????????????? Darchy, kje si pa ti, potepinka ? marjanca45
9. sep 2005 8:40
Saj se hecam!!!!! Lep pozdrav!! helena45
9. sep 2005 8:58
pozdravljene! po dolgem času se vam spet javljam, sem vas že pogrešala ;) težko je brez vas! kmalu odhajam v rim, jutri... in me je strah hotelske prehrane :I sicer sem si uredila vegeterijansko sam vseeno.... mate kakšen predlog, kaj bi si lahko vzela dietnega s seboj? ker bomo veliko potovali in ne bo časa za hrano, kakšen čips pa ne pride v poštev... Nisem še navajena teh sprememb, zmeraj ko kam gremo se bi pregrešila tokrat pa sem si rekla, da ni šans :) Lepo se imejte, vlko uspehov pri 3MD in uživajte v poslednjih toplih dneh! Lep pozdrav Tina
9. sep 2005 9:01
Grem sedaj vLjubljano zraven sina.Dokler še hočejo,da greš lahko zraven!!! Moram se mal zamotit!! Se slišimo, ko pridem nazaj!! ČAO,ČAO. helena45
9. sep 2005 9:13
živjo vsem, včeraj sem dvakrat poizkusila napisat, pa me je dvakrat ven vrglo. Jaz sem sicer iz ljubljane, ampak ponavadi hodiva midva kam malo ven z avtom, potem pa pohod. Tako da blizu ljubljane je lušten izlet na polhograjsko grmado in na rašico. Prva je malo bolj strma in gor so samo klopce in seveda lep razgled, druga pa bolj položna, pa je gor koča, za razgled moraš pa še na en stolp zlezt, ki je čisto zagužvan ob nedeljah. Mi je pa všeč ideja z GEOSS-om, tako bi vse imele enako do tam! Torej pravite v nedeljo 18.9.Jaz sem za, samo še prevoz si bom mogla uštimat, ker še nimam izpita...to me čaka po diplomi. Imejte lep dan punce! Sarica
9. sep 2005 9:19
Artemis, na potovanja si jemljem jabolka, ker od sadja najlažje prenašajo transport, potem pa še "znje" ali študentfuter, pa riževe oblate ( "stiropor"). Imej se lepo v Rimu. Sem najprej mislila, da greš v " oni drugi rim" - po dojenčka. Mesto je krasno, ampak naporen izlet. Se pa splača potrpeti, ker res ogromno vidiš. Pa kakšen njihov ta pravi sladoled si le privošči, ker je odličen ! marjanca45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Tajska rdeča curry pasta