Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

7. sep 2005 14:32

Becki, če je prav ali ne, jaz ga jem dopoldan kar pogosto, na sadne deneve pa še bolj. Saj tvoja statistika sploh ni slaba - 10 kg v dveh mesecih. Potrudi se, da tokrat prideš do konca. Sem enako visoka kot ti in sem začela z 79 kg. Shujšala sem 15 kg in se počutim fantastično. Držim pesti zate ! marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

7. sep 2005 14:33

Imaš prav, Tejčica. Dokler je samo to.............. Zdravila pa baje ni. Mogoče izguba službe, ampak tega ne bi rada še enkrat doživela. Zato ............ je treba delat....... marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

7. sep 2005 14:33

Becki, tudi jaz sem imela to poletje kar dolgo pavzo s forumom, predvsem zaradi slabe vesti. Enostavno nisem mogla napisat kako propada moj trud prejšnjih mesecev. Ampak zaradi tega je bilo samo še slabše, saj sem se sama sebi smilila zakaj imam ravno jaz take težave s kg in se veselo basala še naprej. Ampak ponovno sem tukaj in imam danes 10. dan. Nisem še izgubila upanja da mi nekoč le uspe in me sreča pamet tudi po končani dieti in bom težo ohranila. ker si ponovno z nami in pa veliko volje in uspeha v tej rundi. Našo podporo imaš! Grozdje pa ješ kot vsako sadje, dopoldan oz. pop. za malico in pa seveda na sadni dan. tejčica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. sep 2005 14:40

Hojla! Jaz se še sam najem,pol pa že šibamo proti Celju,še gremo mal po trgovinah šnofat,ob petih pa se vam prikažem. Tuna,ideja o vseslovenskem 3md pohodu pa ni slaba. Mejte se lepo in čakajte na poročilu o srečanju v Celju in če bom dobre volje,še kakšno pesmico dobite. Mejte se fajn! Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

7. sep 2005 14:41

Zdravo punce!!! Služba gotova naredila kosilo, sedaj sem pa prosta.Otroc so vsvoji sobi in delajo naloge. Mirno je vnaši hiši po počitnicah.Marjana,saj moramo malo lenarit.Ta teden še imam jaz voljo.Pride pa tut včasih, ko se ti nič ne ljubi, pa kaj nam morejo...!!! Becki ti se nič ne sekiraj, tut jaz ga kar lomim.En mesec sem že na dieti, pa sem shujšala samo2kg. vodni dan imam v petek, bomo videli, kako bo!!Grozdje si jaz kar privošim zakaj ne, če je sezona. Luthien mene se pa za eno silo še drži zdravje.Hvala bogu. Grem ven je tako lepo vreme!! lep pozdrav helena45

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

7. sep 2005 14:51

Živio, težko pričakujem ponedeljek, ko se vidimo v Mariboru. Danes sem bila s kolesom v Orehovi vasi, ker sem eni znanki nesla kefirjeve gobice. Ugotavljam, da ženska kar preblizu stanuje, saj sem se navadila na daljjše ture. Malo pa malo in zmorem vedno več. Tako je verjetno tudi s telovadbo, ampak to bo verjetno bolj na vrsti pozimi. Tejčica, po moje tudi redno javljanje na forumu pomaga pri ohranjanju teže, saj se vsak raje pohvali s čim dobrim kot slabim. Grem še malo do štedilnika pogledat, da ne bo spet kaj narobe. Internet je za kakšne kulinarične nesreče kar primeren, vsaj pri meni je tako. Lp riba-ribica

neznan uporabnik

7. sep 2005 15:30

živjo končno sem fraj od včeraj do danes sem pisala eno neumno seminarsko. in sedaj se počutim kot cunja in 3kg lažja. vsaj zdi se mi. tako da vam kaj več napišem, ko prispem domov.grem namreč domov, v prekmurje. GREM PLESKAT! lepo se mejte na spoznavnem! pa ne nas preveč obirat. saj če se mi bo kolcalo, bom vedla. dež pa itak bo že zaradi čvekanja na forumu, kaj šele ko se dobite.... meni malo za malo bo zmanjkalo da bi se vam pridružila, ker se itak peljem mimo celja in ta merkatori bi itak našla,čeprav ne vem kje je. žal mogoče naslednjič pa pa

MICL  

član od: 10.11.2004

sporočila: 47

7. sep 2005 15:40

Zdravo punce Jaz sem ena tistih iz zimske 3MD (januar-april) Takrat mi je uspelo shujšat 14 kg, (iz 88 na 74) na žalost pa pri meni vse lepo hitro mine. Nazaj sem pridelala 8 kg, danes pa sem se odločila, da bom šla v šolo hujšanja. Sem se pozanimala, jutri grem k svojem zdravniku po napotnico. Vsekakor pa bom potrebovala tudi vašo podporo, saj brez nje tudi v prvi rundi ne bi uspela. Napišem kaj več jutri, ko bom prišla od zdravnika. lp MICL

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

7. sep 2005 18:32

Micl, lepo! Ampak poročaj nam o tej šoli in o vaših uspehih, posebej o tvojem. riba-ribica

sharon  

član od: 5.6.2004

sporočila: 69

7. sep 2005 20:00

Ojla!! Ja, še ena, ki že kar lep čas bere vaš forum, zdaj sem se pa le opogumila in se vam javljam... Juhuuuuu tu sem.... V glavnem... jst sem preko te diete hujšala že dve leti nazaj (nekaj takega)... a se na žalost nisem mogla držat vrstnega reda, sem pa samo ločevala in seveda ogromno gibanja in sem v roku treh mesecev izgubila 12 kg. Potem sem pa počasi (ampak res počasi, kljub temu, da sem normalno jedla) pridobivala kilogramčke in poleg dobila še nekaj zraven (predvsem v zadnjih 6ih mesecih, ko sem bila v tujini). Sedaj sem rekla pa STOP in pred 17 dnevi začela z dieto. In se super počutim in vem, da delam nekaj pozitivnega zase. Imam pa nekaj vprašanj... Ko je sadni dan... ali ve jeste mešate sadje med seboj ali za kosilo eno vrsto, za večerjo eno.... (si lahko naredim mešano sadno solato?)? Pa kaj lahko jeste sadje tudi popoldan (npr. po tistem, ko mine par ur od kosila - 4 ure po tistem ko ješ beljakovine)? Koliko sem že dol spravila ne vem... ker se nočem tehtat, ker bi rada, da mi takšen način prehranjevanja postane rutina, tako da se bom samo po vodnem dnevu... Drugače vas pa morem pohvalit, da ste vse velike face in hvala vsem, kljub temu, da me sploh ne poznate in še nismo nič čvekale.... ste mi pa vseeno v veliko spodbudo... pa pa sharon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti