7. sep 2005 20:00
Ojla!!
Ja, še ena, ki že kar lep čas bere vaš forum, zdaj sem se pa le opogumila in se vam javljam... Juhuuuuu tu sem....
V glavnem... jst sem preko te diete hujšala že dve leti nazaj (nekaj takega)... a se na žalost nisem mogla držat vrstnega reda, sem pa samo ločevala in seveda ogromno gibanja in sem v roku treh mesecev izgubila 12 kg. Potem sem pa počasi (ampak res počasi, kljub temu, da sem normalno jedla) pridobivala kilogramčke in poleg dobila še nekaj zraven (predvsem v zadnjih 6ih mesecih, ko sem bila v tujini).
Sedaj sem rekla pa STOP in pred 17 dnevi začela z dieto. In se super počutim in vem, da delam nekaj pozitivnega zase.
Imam pa nekaj vprašanj... Ko je sadni dan... ali ve jeste mešate sadje med seboj ali za kosilo eno vrsto, za večerjo eno.... (si lahko naredim mešano sadno solato?)? Pa kaj lahko jeste sadje tudi popoldan (npr. po tistem, ko mine par ur od kosila - 4 ure po tistem ko ješ beljakovine)?
Koliko sem že dol spravila ne vem... ker se nočem tehtat, ker bi rada, da mi takšen način prehranjevanja postane rutina, tako da se bom samo po vodnem dnevu...
Drugače vas pa morem pohvalit, da ste vse velike face in hvala vsem, kljub temu, da me sploh ne poznate in še nismo nič čvekale.... ste mi pa vseeno v veliko spodbudo...
pa pa
sharon