Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

neznan uporabnik

6. sep 2005 9:32

dobro jutro punce. ne vem kaj je to. ne morem se povleč iz postelje. samo se prememtavam. verjetno je to zato, ker bi mogla vstat ob 7, da bi se učila. to je vedno tako. saj jutri bom že pokonci ob 8 za prazen nič. drugače paglede fanta morem reč da je kar priden. pomiva posodo. včeraj ko sem jaz letala okoli je pomol lepo vse, včasih pospravi stanovanje,.. saj ne naredim vse sama , ker tako neumna pa nisem. drugega pa v bloku niti ni za delat. no edino kopalnice ne čisti. drugo pa vse. ampak, počasi, prej mine....... da se on zraven spravi, in če kaj je nujnega, potem jaz naredim, ker se mi ne da čakat. ne vem katera me je vprašala kaj študiram. počasi končujem socialno delo. sicer pa bobby, dobrodošel. končno spet moški! no grem malo študirat, čeprav mi ni, se oglasim kaj

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

6. sep 2005 9:41

Ja, Tuna, saj držim težo. Zaenkrat sem še pridna. Samo sprašujem se, koliko bi še shujšala, če bi šla v 2. krog. Ampak je bil 1. krog tako zategel zame, da me kar mine. Pač bi shujšala še malo "na zalogo". Potem bi pa spet bila oblačila problem, pa na obrazu bi se mi verjetno res preveč poznalo. Ne vem, ni pač dober občutek, ko je človek ves čas nekako prestrašen, da se ne bi zredil, vsaj jaz. Mislim, da ukvarjanje s hrano postaja skoraj preveč pomembno poglavje mojega življenja. Kar naprej mislim, kaj lahko in kaj ne smem jesti, pa kdaj itd. Ne vem, če človek to lahko zdrži npr. 10 let. Mogoče je to pač neko obdobje po koncu diete, da se človek pač navadi in mu to preide v kri. 5 mesecev je že, odkar sem končala, pa sem še vedno prestrašena, da ga ne bom kaj preveč polomila, zato si tudi pišem jedilnik. Ne vem ali je to trapasto, ampak počutim se ujetnik hrane, kar pa mislim, da ni dobro. Pa daleč od tega, da bi bila lačna, da se ne bi dobro počutila pri takem prehranjevanju, tudi nič dosti ne pogrešam. Ampak vendar je vse skupaj zelo nadzorovano, kontrolirano, nič ne pustim, da se mi "utrga", razen zadnjič tiste čokolade. Kako se počutite in razmišljate druge, ki ste že končale ? marjanca45

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

6. sep 2005 9:57

Dober dan! Danes se vam lahko oglašam že dopoldne, ker je računalnlik prost. Skozipadalica, všeč mi je tvoje razmišljanje o skodelicah. Sama podobno razmišljam o pohištvu, saj koliko časa pa si vesel novih "desk"? Saj je lepo pogledat, ampak ljudje so pomembnejši. To je kot, če gremo na kavico, pomemben je klepetek in ne kavica. In ko sem že pri klepetanju, kdaj se dobimo v Mariboru? Očitno nas bodo Celjanke prehitele. Marjanca, ti pa prideš verjetno na oboje srečanj, kajne? Ali naj spet določim dan, uro in kraj in tam čakam, če pride katera? Sposobna sem storiti tudi to, ker če bomo samo čvekale in storile en velik nič, no saj veste, kaj bo potem. Pa tako lepo skupinsko fotografijo bi lahko dale v album. Tudi s hujšanjem je tako, samo pogovor o raznih načinih hujšanja ne pomaga čisto nič. Dejanja štejejo. Pozdrav! riba-ribica

marjanca45  

6. sep 2005 10:12

Ribica, kje in kdaj bom je odvisno od dneva in ure "zmenka", ker vsak dan nisem prosta. Za MB je predlagala Maša ponedeljek, 12.9.2005. Dogovoriti se moramo le za uro. marjanca45

riba-ribica  

6. sep 2005 10:14

Manjka še kraj, ne samo ura. riba-ribica

riba-ribica  

6. sep 2005 10:14

Manjka še kraj, ne samo ura. riba-ribica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

6. sep 2005 10:15

Dobro jutro punce. Res ste pridne, vsak dan toliko napišete, da vas potem zjutraj komaj preberem ob jutranji kavici...ampak mi pa s tem polepšate dan. Torej jaz imam danes za kosilo zelenjavno pizzo (paradižnik, jajčevec, čebula in paprika)...komaj čakam da bo ura 13 in čas za kosilo. Drugače se pa kar pridno držim in nič ne grešim, imam pa občutek, da bi mogoče morala malo porcije zmanjšati, ker so tehtnica noče premakniti. Gledam kako se fino Štajerke menite za srečanje. Jaz sem iz okolice Ljubljane in bi bila tudi takoj za en klepet, kavico in limonado brez sladkorja....torej punce iz Ljubljane in okolice, dejmo se zmenit za eno kavico in klepet. Prosila bi še za geslo za slikce, da vas malo pogledam in dam tudi svojo gor. Pozdrav! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 06. sep 2005 10:18:11

riba-ribica  

6. sep 2005 10:18

Manjka še kraj, ne samo ura. Oprostite, ni mi jasno, kaj se tukaj dogaja. Že pri prvi ponovitvi mi je bilo čudno, pri drugi pa še bolj. Žal mi je, verjetno slabo vplivam na tehniko in odhajam ven na sonce, seveda s kolesom. riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 06. sep 2005 10:24:28

marjanca45  

6. sep 2005 10:25

Riba-ribica, na str.123 je Maša napisala Gledališka kavarna, za možne termine pa 16.,18. ali 20. ura. V računalniku pa imaš škrata Bolfenka. Je prišel s Pohorja malo v dolino - ha,ha,ha. marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

6. sep 2005 10:47

Marjanca jaz sem se zelo navadila na ta sistem prehranjevanja, sem hotela preklopit na Montija pa mi ne potegne, je potrebno preveč razmišljat koliko Gi ima katera hrana. Pri načinu ločevanja pač jem dalje tako kot med dieto, le da si za malico privoščim še kakšen jogurt in jem pač 3 dni samo OH, potem pa 4 samo B, in nadaljna dva samo Š. Taka sem. Sploh ne razmišljam več kaj lahko in kaj ne, enostavno samo ločujem. Zaenkrat mi odgovarja, si pa tudi jaz ne predstavljam, da bi celo življenje jedla tako. Bomo videli kaj bo prinesel čas. Skozipadalica jaz sem si kupila jedilni servis od Kilija, zelo pisan, vsak krožnik je druge barve, imam globoke, plitke in desertne in mi je to zelo všeč. Tak da se ne sekiraj. Mi je ful všeč ko imamo pri kosilu vsak drugačnega in potem ponavadi še gledam da dam šalico čisto druge barve kot krožnik. Bonaca lahko se dobimo jutri ali v petek, jaz sem v službi do 14 h, popoldne pa imam čas. No kraj smo že izbrale Mercatro Santana, samo še dan in uro. Jaz sem zelo prilagodljiva, tako da počakajva še Lanes da ona pove, kdaj ji najbolj ustreza. Lp tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti