Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

5. sep 2005 12:23

Tuna, tudi meni ni janso, kako so lahko ljudje naivni pri tako prozornih forah. O tem Sauna beltu sem se že zadnjič tu tako zelo razkurila. Kdor je tako naiven, pa naj plača.... O Helena, hvala za skrb. Veš kako paše. Ja, imaš prav, da so najstnice ciljna tarča takih reklam. S čim manj truda do lepe postave. In ko jih gledam, kako so okrogle, polne celulita že pri teh letih. Kaj bo šele potem, ko bodo imele otroke in vse ostalo, kar življenje prinese. Groza. marjanca45

neznan uporabnik

5. sep 2005 12:33

pozdravljene! za mano je že naporen dan. pa je komj ura dvanajst. Nisem uspela še nit zajtrkovati. mam danes sadni dan, tako da ni problema. se mi lušta grozdje. kako pa kaj ve in grozdje? a ga kaj papate, ker grozje je kar zajetno, pa sladkor in to.... jaz si ga bom vseeno privoščila. bom zato vzela belega, ker ni tako sladko. no, naj vam povem, kaj sem danes spet mela... včeraj sem dokončala poročilo, ki bi ga danes mogla oddat. in lepo zjutraj vstanem, vzamem prenosnik in hočem prenest datoteko na hišnega, kjer bi stvar dala na disketo, ker prenosnik nima disketnika. In vraga. omrežna povezava ni delala. kaj naj? paniko sem zagnala tako, da fant še vedno ne govori z mano. in nič sem vzela prenosnik in kabel pod roke in šla v fotokopirnico kjer bi mi zrihtali. v prvi ni šlo. v drugi tud ne. iščem tretjo. ničč... preklela sem celo ljubljanop, da v plavi lagune ni fotokopirnice. in sem šla v slovenija les v veliko poslovno stavbo, kjer majo fotokopiranje. in tam je bil stric zelo prijazen. in je hotel pomagat. ni šlo. kliče okoli kako bi to zrihtali in nazadnjen je prišel stric, ki je zadevo zrihtal v petih minutah. v glavnem, na koncu pa mi še plačat ni bilo treba. ma sem jima vseeno dala za kavo,m čeprav me je ženska ki tam dela kar čudno gledala. ona bi me v 5 min odpodlala, da ne gre.in potem sem še nesla to poročilo na faks in ješlo pol dneva. sicer pa sem zvedla,da sem naredila izpit, za katerega ste mi tako pridno držale pesti. hvla vam! ampak jutri mam še enega. družinsko pravo. ni kaj. sploh ne vem ali se še naj kaj učim, ker bo spet tako zaj. izpit, da bo itak škoda prebuljenega časa. malo bom vseeno pogledala , da me ne bo pekla vest. tuna, ja jaz sem gledala včeraj olivera. hja potem pa si očitajo da je polovica američanov ali kolikor koli že predebelih. ko pa čez pomfri in hamburger ne vidijo. kdaj pa mislijo jest zelenjavo če ne v otroštvu. starega konja ni več mogoče vprečti, ali bolj težko, pa še to ne vsakega. Mi doma smo res zelenjavni. In v družini ni tega prebiranja jaz ne zeja, oče ne solate, brat ne bi tega,... ne mi jemo vse pokvprek in to ravno zato, ker že od malega naju je mama navadila to. ko so drugi jedli kašice, in čokolinote, sva midva z bratom jedla pasirano zelje in drugo zelenjavo. špinačo sva mela najraje. inzakaj toliko kil? malo bolj izpopolnjena sem že od malega, amapk največ sem pridobila v času internata in odkar sem študent. melo tega malo onega , pa pozna kosila, še poznejše večerje in gredo kile gor. No medtem, ko pa moj fant on pa je druga pesem. je samo zelje in fižol od zelenjave pa mogoče še kaj. je tudi bolj varianta šnicl in pomfri. in ker se mi dalo vednopo na dvoje kuhat , ker on noče zelenjave, pa je šlo vse skupaj gor.... včasih temu rečem tudi ljubavni žulj.... andrina, glede steperja, prav imaš. meni se zdi na njem preveš monotono. sem si ga kupila lani. spet je bila ena izmed mojih evforij, ko sem se odločila,d a sedaj pa res. in sem en teden nekaj migala, sedaj pa ga imam v omari. sicer sem jaz kupila tistega čisto navadnega . gor in dol. stopnice. ma raje grem po bloki petkrat gor in dol, se bolje razmigam. marjetka cvetka! a veš, da moj pralni stroj spet dela. je prišel hišnik z bloka in poglledal malo pa smo ugotovili, da je krivo ropotanje zaradi neravnega terena. sedaj je raven in sem že oprala dve rundi. spet sem privarčevala 5 jurjev min. upam, da bi pri tebi bilo enako. sem pa naspidirana. najbolj zaradi izpita. grem v trgovino nekaj iskat, ker so zaloge od doma že pošle. uživajte, kako lep sonček. mislim da se mu grem malo nastavljat!

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

5. sep 2005 12:49

Živjo punce! Tako gnečo imam danes.... da bom še izgubila kakšen kg od letanja po firmi.... Zadnji teden je teža stala... ampak cm pa očitno padajo.... moji lepi kostimčki izpred številke manj so mi že prav Moram opraviti meritve zvečer... Danes je mesec dni od pričetka diete in počutim se super in zaenkrat nisem v dvomim da bi ne zdržala še dva. Skušnjavam se upiram tako, da pač jem po montinjaku ločujem, če sem ravno kje na kosilu, kjer ne morem razlagati... Pred mano je naporen teden, kar je pravzaprav dobro... ne bo veliko časa za hrano Kdaj se dobimo? A kar določim uro in prostor....potem pa licitiramo katera lahko in katera ne? Uživajte v prelepem dnevu! Maša

marjanca45  

5. sep 2005 12:52

Maša, jaz lahko naslednji teden v ponedeljek ali torek, sicer pa sem taksist trem gimnazijcem. Se že veselim, če nam bo ratalo ! marjanca45

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

5. sep 2005 12:57

Pozdravček! Vse nove - dobrodošle med nami! Še kar vztrajam z vami (v drugem krogu 3MD) in danes sem z vami na vodnem dnevu. Lanes in Tuna, tudi jaz sem iz Celja, kavica v Mercatorju bi pa tudi meni pasala. Bi se dobile? bonaca

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

5. sep 2005 12:59

Seveda lahko, no punce povejte kdaj, jaz sem vedno za. Lp, tuna

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

5. sep 2005 13:12

Čestitke skozipadalica!!! Sedaj, sem se nasmejala Ha,Ha,Ha, ti si faca iznadljiva si, ni kaj!!Samo želim si, da bi bila moja punca takšna kot ti. Na sončku sem že bila. S kolesom sem prevozila 40 km.Zvečer grem še enkrat prevozit to razdaljo. Res sem uživala. Lep popoldan Vam želim. helena45

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

5. sep 2005 13:32

Lanes, boš ti povedala kdaj bi se dobile? bonaca

neznan uporabnik

5. sep 2005 14:38

škoda punce, ker jaz pač nisem ne iz celja, ne iz mb. jaz vas obdajam z ene in druge strani. pa sem šla kar sama na kavo zraven k najboljšemu sosedu. ga imam poleg bloka tako da ni predaleč... Sem povabila fanta, da se mu odkupim. bonanca čestitke za pogum za drugi krog. na zdravje! jaz takrat ko mam vodni dan si nalivam vodo in čaj v lepše kozarce, ker mi je bolj zanimivo. vodo si dam v kelih, ali kak lep, poseben kozarec. da je lepši užitek pit. pravtako šalice nimam nobene iste. vsaka je drugačne in si zberem s katere bi pa tisti hip pila. eno mam tako s čokoladami od zunaj in ko pijem vodo iz njega se pretvarjam da pijem vročo čokolado. jaz mojim šalcam kar pravim energijske šalice, da ko se naijem da dobim energijo. zato morajo biti pisane, veselih barv. V lj sploh nimam šalic za kavo in ko pride kdo tak na obisk mi je včasih malo nerodno, da vsakemu nalijem kavo v pol šalice in vsaka je različna, ampak si mislim pa kaj . je pomembnejše gostoljubje, ali šalca. ja, mal sem pribita, ampak taka sem. mene pač to osrečuje. pač veliko dam na estetiko. tudi krožnike mam pisane. zato pa mam samo 3 plitve 2 rumena in enega modrega in 3 globoke zelene . bom kupla cel servis ko doštudiram zaj še nima pomena, ker jih že itak pol ne bi bilo, več pa jih midva ne rabiva. ko pa pridejo obiski, pa spet je vsak iz svojega krožnika. vsak ma svojo barvo. po študentsko pač. ja glede moje iznajdljivosti pa nevem kje sem jo pobrala. verjetno je to v genih. kaj pa vem.....sem pač tak muhast človek, vedno si kaj zmislim. saj če človek ne poskusi ne ve kako bi lahko bilo... lahko bi doma sedela in se smislila sami sebi. ampak bi mi bilo tega treba? pa sem šla hop računalnik pod roke, kot časopis in gremo. saj me pa ni nihče pojedel. marsikdo tega ne bi šel. ma meni je vseeno. če včasih kje čudno izpadem, pač tja več ne grem. ampak glavno, da dobim kar hočem. pa saj pa itak plačam in kot pravijo denar sveta vladar.glavno da je poročilo oddano. lp Sporočilo je spremenil(a) skozipadalica dne 05. sep 2005 14:44:26

marjanca45  

5. sep 2005 14:40

Skozipadalica, pa ti si res neverjetna. Kako sem se smejala, ko sem brala tvojo odisejado fotokopiranja. Res si ta prava !!! Take punce je treba fotokopirat, ne tvoje poročilo. No, glede izpita krasno, je pa lep občutek, da smo vsaj za nekaj koristni tu na forumu - ha,ha,ha. Jutri pa še enega, pa si ta glavna. Blagor tvoji mami, ko vsi vse jeste. Jaz mojega velikana že od malega nisem uspela na vaditi na zelenjavo, pa čeprav sem delala kremne juhe in ne vem kaj še vse. Pljuval je naokoli, da je bilo veselje. In še danes ne je nobene zelenjave, razen krompirja, špinače in stročjega fiižola. Tudi nobene solate, pa skoraj nič sadja. Zelo sem bila zaskrbljena, jezna in razočarana, ker mi ni uspelo navaditi ga na zdravo prehrano. Ko je bil manjši je vedno govoril, da naj ne bom v skrbeh, da z leti okušalne brbončice odmirajo in bo kot starejši mogoče le kaj jedel od zelenjave ali sadja. Zdaj vedno reče, da jih še ni odmrlo dovolj. Jaz pa pojem tovrstne hrane res ogromne količine. Zdaj sem se pač navadila da kuham zanj eno, zame pa drugo hrano. Kaj hočemo. Nam pač ni ratalo. In ko sem gledala Jamieja, me je bilo kar groza. Ampak to je odsev današnjega časa. Na dopustu sem opazovala Američane, ki so bili tam v večini. Od toplih jedi je bilo za vsak obrok vsaj 12 različnih, pa veliko zelenjave. Oni pa na krožniku hamburgerje, pomfri ali pa špagete. Za kozlat. In to otroci in odrasli. No, taka kriza moj otrok ni, saj hvala bogu zadnja leta ne mara kaj preveč te hrane, ampak krompir pa meso, pa testenine z mesno omako, to pa je ta pravo zanj. Vem pa, da, ko bo nehal trenirati košarko, bodo kile hitro problem, ker je "moje vrste". Celjanke, če se boste dobile po službi, se lahko prikažem tudi jaz. Sem pa res na sredini, med 02 in 03. Nikogaršnja. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti