Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

5. sep 2005 21:29

Hvala punce, da se veselite z mano glede službe. Jaz sem jo resnično vesela, ker je to delo ki mi leži in sodelavke so enkratne. Danes sem jih šla zopet malo pogledati. Skozipadalica, ti si res faca! Je pa res, da ko kakšno stvar zares nujno potrebuješ - ne dela. Tako je ponavadi tudi z bankomati. Za znoret! Ja, pa čestitke za opravljen izpit! Tudi jaz jem belo in črno grozdje za zajtrk. Boby, dobrodošel spet med nami. Kaj se greš že drugi krog? Koliko je šlo dol v prvem? Lanes, kako je bilo pri zobarju? Upam, da te ni preveč bolelo in da te je strah kmalu minil. A ni super občutek, ko lahko oblečeš hlače, ki jih prej niti zapeti nisi mogel? Sigurno si zelo ponosna nase in prav privoščim ti! Lahko noč kokos

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

5. sep 2005 23:48

Kaj je že mrk za danes? Preden zaključim dan tudi jaz, se moram pohvaliti da mi je današnji sadni dan uspel brez kakšnih muk. Je bil že čas, kaj? Sem se pa odločila da jutri stopim na vago in da vidim rezultat prvih osmih dni.Seveda poročam. Upam da z užitkom! Mi že črke migajo pred očmi in bo najbrž res čas za spanje. Nočko! tejčica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

6. sep 2005 3:51

Dobro jutro punce Včeraj je bil čudovit dan.Bila sem prosta, po delavni nedelji.Imela sem pa tudi slap dan. Pri kosilo se mi je zlomil zob.Sedaj moram poiskati dobrega zobozdravnika, da mi zrihta zob. Lanes hvala za čestitke. Pri men je zakon kolo.Tvoj sin je pa vztrajen pri nogometu.Želim mu lepo tekmo. Luthien danes smo škrobni. Na vrsto bo prišel krompir, ga že dolgo nisem jedla.Kg mi kar stojijo, bom morala mal zmanjšat porcije.Zanimivo tudi zvišajo se ne, stojijo kot bi jih prilepil. Tejčica si pa zelo pridna,al imaš veliko za sklatit. Bobby držim pesti za tebe, da ti uspe.Samo zmanjšal si pa porcije??Če si jaz tako zmanjšam porcije me drugič zagrabi taka lakota, da ne morem prenahat!!!Koliko si pa shujšal vprvem krogu?? Marjana zgleda, da bom morala upoštevat tvoj nasvet glede zapisovanja hrane!!Po mojih občutkih pojem preveč.Ti si zelo disciplinirana, ko napišeš kaj si pojedla, se mi zdi malo.Al imaš gdaj zelo veliko lakoto???Namreč, mal imam problemov glede velikosti porcij.!!Napiši mi prosim, kako jo ukrotiš, če jo sploh imaš. Sedaj končujem, grem vslužbo.Tebi skozipadalica držim pesti za danes, ko imaš izpit. Lep dan vsem forumišacim!!! ČAO, ČAO. helena45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

6. sep 2005 6:53

Dobro jutro, rožice ! Včeraj sem bila sadna, danes ne bom, jutri pa spet, ker imam roditeljskega in tako ne bom ves dan doma. In za take dneve je sadni dan najbolj praktičen, pa še telo mi bo hvaležno. Lanes, si nas pa obdelala vse po vrsti, eno za drugo. Le kje so bili vsi tvoji, da si imela toliko časa mir ? Helena, moje porcije so prav gotovo večje, kot bi smele biti, vendar res nočem biti lačna. In med dieto sem imela ravno take porcije, kot sedaj, zato mogoče nisem shujšala več kot 15 kg. Lakoto občutim zelo redko, bolj me dajejo lušti oz. želja po nečem. Takrat zginem stran od kuhinje ali pa se napijem vode. Zadnje čase imam pripravljen lonček, v njem 4 čajne žličke lanenega semena in potem počakam kakšno uro, da se seme malo napihne, postane sluzavo. Pojem ga, ne popijem, tako, da ga zgrizem. Je ogabno, vendar za več stvari koristno, najbolj pa za mojo prebavo. In ker moram na vrh za izboljšanje okusa popiti še vsaj 2 dl vode, sem potem polna kot šus in ni sledu o lakoti. Upam, da bom kdaj doživela čas, ko bodo moje porcije manjše, čeprav ne verjamem. Posebno pri solati sploh nimam mej. Packa !!! Bobby, našla sem te v naši tabeli, če si Robi iz Litije. Takrat si bil verjetno v prvem krogu. Kapo dol, da si se lotil še enega. Jaz niti ne pomislim na to. Izgovor mi je, da bi bila v obraz preveč gubasta, čeprav sem že sedaj daljni sorodnik galapaške želve. marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

6. sep 2005 7:03

Doooobro juuuutro! Kot sem napisala včeraj zvečer, sem se danes odločila za tehtanje in kako razveseljiv je bil pogled. V prvih osmih dneh -4kg! Še 2 dopustiniški kilci sta mi ostali in pa seveda stara zaloga. Povčerajšnjem uspešnem sadnem dnevu in pa seveda tehtanju sem dobila nov zagon in grem veselo naprej. Helena 45, najprej klatim dol kile pridobljene na dopustu (6kg), potem bi pa rada izgubila še vsaj 10 kg v tem krogu. Pa potem bom potrebovala še en krog... Ali pa še kakšnega zraven če ga bom po končani dieti tako sračkala kot to rundo. Lep dan vam želim! tejčica

marjanca45  

6. sep 2005 7:39

Tejčica, poglej, še tehtnica te ima rada, zato ga ne biksaj preveč. Teh - 4kg naj ti bo motivacija za dalje in ko ti bodo po glavi spet rojili grehi, se spomni na to in pojdi stran od hrane ali pa se napij vode !!!! marjanca45

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

6. sep 2005 8:19

Hy! Meni tudi kilogrami zopet stojijo kot pribiti. Ne vem kaj naj,....že malo obupujem. Tole rundo mi ne gre ravno od rok. Slabo! Sem nekako brez volje. Tudi jaz imam prevelike obroke, še moj pravi, da je to verjetno vzrok za "stoječo" težo. Ampak, če se ne najem obroka, potem sem lačna in hitreje padam v razne skušnjave (razne prigrizke iz hladilnika in shrambe). Kar hodim po kuhinji in nekaj iščem. Helena, po eni strani komaj čakam petek, da se malo očistim, pa še upam, da se bo teža le malo premaknila. Saj sva še skupaj v petek? luthien

marjanca45  

6. sep 2005 8:51

Luthien, to počasno padanje teže je verjetno razlog, zakaj se ne lotim 2. kroga. Mislim, da ne bi zdržala. Imaš verjetno prav, da je izgubljanje teže zaradi malo večjih obrokov počasnejše, vendar tudi jaz se 2x dnevno dobro najem, da potem ne tavam naokoli in se smilim sama sebi. marjanca45

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

6. sep 2005 9:01

Skozipadalica, hvala za podporo. Tudi jaz ti želim pri študijo veliko sreče. Kot vidim si zelo pozitivna in iznajdljiva. Mislim, da ti bo uspelo na celi črti. Krožniki in šalice pa so najmanj pomembni, da bi se sekirala, ker si postregla vsakemu v drugačno barvo ali obliko. Saj je druženje tisto, ki velja in je pomembno. Lanes, Tuna in vse ostale Celjanke ali tiste v bližini - se dobimo jutri (sreda) ali v petek? Povejte, kdaj imate čas in ob kateri uri? bonaca

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

6. sep 2005 9:10

Marjanca a imaš še vedno višek kg. Jaz sem mislila da si na ohranjevanju teže in ne na izgubljanju. Jaz sem 3 md dala skozi že 3x, res pa da letos prvič v celoti, vse 3 mesece. Je pa tudi prvič da izgubljene kg še kar držim, danes sem si celo oblekla hlače ki sem jih kupila pred 2 mesecema in so mi bile takrat zelo oprijete, danes pa mi kar plešejo okoli riti.Torej je šlo še nekaj cm dol.Kg pa so se mi usidrali na 58,5. Sem 51 dan po dieti in še vedno jem za zajtrk sadje, pa tudi obroke ločujem. Samo za večerjo ponavadi jem beljakovine, ker jih telo ponoči potrebuje. Sem pa imela med vikendom napad na OH, pa se mi nič ni poznalo na tehnici, res pa je da se mi je zdelo kot da sem ful jedla, ko pa sem si napisal v zvezek, pa sem opazila da sploh ni bilo tako hudo. Sem se kar malo potolažila. Lanes praviš da nimaš partnerja za na Celjsko in Kunigundo, kdaj greva? Tudi jaz ga nimam, pa tudi rolat bom šla z veseljem s tabo, pa še na kolo se lahko usedeva pa greva do visečega mosta in nazaj. Tudi jaz bi rabila takšnega partnerja, ker otroci nočejo več z mano. Tudi moj pubertetnik je star 12 let. Iz katerega dela Celja si? Zdaj grem pa še malo delat. Lp se beremo kasneje tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti