30. avg 2005 18:04
Hojla dekleta,
včeraj sem bila pridna, uspešno sem preživela prvi vodni dan. Privoščila sem si samo dve kavici, grenki in brez mleka seveda. Malo mi je dišala večerja, ki sta si jo pripravljala moja dva (toast s sirom in šunko), pa sem se uprla skušnjavi.
Danes sem pa mogoče pretiravala ali pa tudi ne. V službi smo imeli naročene narezke, zato sem okrog 12. ure jedla sir in zelenjavo in malo polnozonatega kruha, ne veliko, a nisem imela juhe.
Ker sem bila ob 18. uri po štirih urah spat lačna sem si naredila veliko skledo slastne solate, mogoče sem malo preveč sira zraven pojedla. Ampak ločevala sem. To pa je nekaj.
Malo prejle me je klicala prijateljica in me vabi na ribji piknik. O groza jaz pa sem že jedla. Mogoče bom šla tja vsaj za družbo.
Luthrien, zakaj je potrebno, da pijemo juho na beljakovinski dan?
Dobrodošli vsi novinci, sicer sem tudi jaz še nova na tem forumu. Ampak so pa ta dekleta prav fajn in me vsak dan vleče k računalniku, da pogledam, kako se imajo in kaj imajo za povedat. potem pa še jaz kaj povem, včasih več včasih pa manj.
Sasy, kar pridruži se nam. Ampak ne sedi preveč za računalnikom, pojdi tudi ven, na sprehod, v naravo in se prepusti. Boš videla sonček in zelenje naredi svoje. Če pa rada kolersariš, rolaš ali planinariš pa toliko bolje. Ne zapiraj se. Pojdi na čvek s prijateljico, razvajaj se. Pomisli, kaj želiš in brez zavor pojdi za ciljem.
Veš nihče ti ne more toliko pomagati, kot si lahko sama. Kolikor ti lahko ti bomo tudi me stale ob strani in te bodrile, večina je pa ne tebi. Ampak če si že enklrat vzdržala to dieto in shujšala ter te kile še obdržala si pa močna in zmoreš. Samo prestaviti se je treba in stvar vzeti v svoje roke. Ne se smiliti sama sebi in čakati, da bo boljše.
Sicer pa dekleta, saj poznamo kako je to. Mislim, da smo že vse bile kdaj takšne. Vem, da paše malo stokati in se smisliti sami sebi, tako da te potem vsi tolažijo. Ampak tudi to mine. Za dežjem vedno posije sonce, zapomni si to in pridi še kaj na net. Jaz ti tule pametujem, pa sem verjetno ena izmed mlaših na forumu, ampar takšna sem, da rada pomagam, če lahko in kot ste opazile, ko imam časa tudi veliko čvekam.
Sasy, če ti je hudo pa le povej, da te malo potolažimo in spodbudimo. Drži se in ne obupaj.
Da ne bom še bolj zatežila se poslavljam.
Dršte se punce, kokrkol, lahk tut za štango. Pa mejte se rade, da vas bodo drugi mel še bolj.
Aja pozabla sem vam povedat. Po vodnem dnevu sem se stehtala in imam sedaj 68 kg. Po tej dieti sem izgubila že 5 kg.
En lep sončen pozdrav iz Celja.
Grem rolat, dokler je še dan. Čao.
LANES
Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 30. avg 2005 18:13:34