29. avg 2005 10:19
Zdravo, rožice moje !
Kot ste opazile, moj domači internet še ne dela - obljubljeno je, da bo do začetka šole. Se pozna, da je bilo slabo vreme, koliko ste napisale. Komaj sem vas prebrala.
Luthien, res si vse, kar pojem, zapisujem. In na osnovi pripravljenega jedilnika si tudi kupujem hrano. Sem se navadila na tak način in mi je všeč. Ob nedeljah običajno napišem za ves teden.
V soboto sem imela eno parznovanje, pa sem bila zelo pridna. Edino torto sem pojedla že kakšne
3 ure po mesu, tako, da ni bilo 4 ure vmes, pa ni bilo krize. Tehtnica oz. številka na njej je bila naslednje jutro krasna. Včeraj pa klasika, - restan krompir in solata, zvečer pa paradižnikova solata in meso.
Danes pa si bom na olivnem olju spekla melancane, pa ne vem, če bom sploh kaj še jedla zraven. Mogoče paradižnikovo solato s tunami. Ja, to bom.
Jutri jem riž z omako iz melancan in bučk, v sredo imam sadni dan, v četrtek zelenjavna pica iz polnozrnate moke, za v petek pa še ne vem.
Vipercat, končno si se spomnila na nas, ti izgubljena dušica ! Me veseli za službo in za tvojega mucija, da te še uboga.
Tejčica, pa kje si ti, draga Primorka !? Veš kako sem te pogrešala !!!! Zdaj si pa imela mrk ! Ampak konec s takimi fintami. Imaš prav, da je treba teh 6 kil spravit dol, še preden se te res dobro oprimejo. Pa saj zdaj bi ti moralo biti lažje, saj poznaš vse fore. Bom Majdad naščuvala, da te bo lovila tam po vašem koncu, če ga boš kaj dosti lomila.... ha,ha,ha. Daj, spravi se k sebi in res začni znova. Evo, danes je dan D. Začetek službe po dopustu in 3MD !!!! Dokaži, da si faca, da bo mogoče še tvojo mami pa le zamikalo, da bi se ti pridružila. Bodi ji dober vzor !!! Držim pesti.
Lanes, koliko vode je že v tebi ? Brez panike, saj bo. Ne misli na hrano, zamoti se z delom, ko boš doma, pojdi ven in dan bo hitro mimo. Drži se !
marjanca45