Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

29. avg 2005 16:18

Vipercat, lepo, da si se nam oglasila, še lepše pa, da te tvoj Štajerc še uboga. Tejčica, sem te že pogrešala, sedaj pa sem zvedela, da si bila na "pridobivanju kilogramov". Strinjam se s teboj, da je bolje ukrepati takoj. Želim ti veliko uspeha, a saj sama že veš, da zmoreš. Lep sončen dan vam želim! riba-ribica

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

29. avg 2005 18:33

Hojla dekleta, preživela pri zobarju. Sem še kar na vodi. Grešila sem le z dvema grenkima kavama in ne morte verjet brez mleka. Bo pa juti kavica toliko bolj slajša. Veliko mi pomenijo vaše spodbude. Še malo pa bom začela kvakat, toliko vode je že v meni, ali pa se bom spremenila v meduzo. Ko sem doma si v kozarec vodo kanem nekaj kapljic limone. Slišala sem, da to topi maščobe. Ali je to res? Jutri v službi poletne slavljenke častimo z narezki (2 mesna, velik sirni in en zelenjavni in en sadni). Do 12. ure bom morala še zdržat ob sadju potem pa swi bom verjetno privoščila sir, zeljenjavo in košček kruha. Upam, bo zame še kaj ostalo. Juhe ne bom mogla popit... Zakaj pa je potrebno juho popit? Vem, da bi jo morala. Zvečer pa bom popila jogurt ali kefir. Mislim, da bom šla malo rolat, potem pa kmalu spat, da bo dan mimo. Lepo se imejte še naprej in hvala za podporo. Mogoče se še oglasim. LANES

sasy  

član od: 27.7.2005

sporočila: 12

29. avg 2005 21:49

Berem vas skoraj vsak dan, razen teh 10 dni. Prebrala sem vsaj nekaj strani in moram reči , da ste vse super. Če se m e katera spomni sem bila že enkrat na tej diet. V 2 mesecih sem izubila 8 kg , ki jih še sedaj držim, takrat pa sem izgubila voljo. Ne ven če je ta forum tak , da si pomagate tudi v duševni stiski.. Vse se mi zdite tako močne. Probala sem iti še enkrat na to dieto, ker imam še enih 8 kg preveč, toda zopet sem padla v depresijo, s katero se spopadam že nekaj let. Marsikdo misli , da je depresija bolezen duševno motenih ljudi. To je neke vrste duševna bolezen, vendar ne v tem smislu, da bi bili duševno bolni, vendar smo pač preveč občutljivi na zunanje spremembe. Trenutno sem tako "na podnu", da sama s sabo ne vem kaj naj naredim. Marjanca, Marjetka cvetka in še vse ostale , vse imate toliko volje, življenja, povejte mi kje ga najdete,,, vsaj en delček za moje življenje bi se rada tudi jaz naučila od vas. Še en lep "preživet" dan vsem formulašicam , Sasy sasy

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

29. avg 2005 22:04

Zdravo dekleta! Danes pišem prvič in prebiram vaše izkušnje o dieti. Ne boste verjele, pripravljam se že za 3 krog. Najuspešnejši je bil vsekakor prvi (-17 kg), drugi veliko manj (-8 kg), kako bo pa v tretje, bomo pa videli od 5.9.2005 dalje. Vse dobre in slabe stvri se morajo pričeti v začetku tedna. Seveda sem čez poletje skoraj uničila in zajedla uspeh 2. kroga, zato nujna odločitev o nadaljevanju. Dober recept za uspeh - nagovorite še svoje družinske člana. Sama imam srečo - oba sinova se držita režima ločene prehrane z menoj. Preveč sem jih poredila, sedaj pa se skupaj spodbujamo in složno hujšamo. LP vsem VEROVNIKA

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

29. avg 2005 22:56

OJLA Vidim. da se pojavljajo imena ,ki jih še ne poznam.Pozdravljene-polne življenja z dopustov.Mega ste. Kaj je zdaj to Sasy? Pa ja se ne boš prepustila malodušju -dvigni glavo in naprej.Malo si moraš sama pomagati .pol smo pa še me" marjetke -cvetke".Ho se moram prav pohvalit,res ,da prihajam iz nočnega sprehoda -sem pa kepico sladoleda uničla,pa kaj saj sem jo zaslužla a ne? Cel popoldan sem bila pridna razen limonad (brez slad.)jasno nič dugega...ja zdej pa ta pregreha.A,jutri je še en dan-ma jutri vam povem .. ah klinc grem kr spat.Čao! joli

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

29. avg 2005 23:58

Sasy, lepo, da si se nam oglasila. Tukaj se med seboj vedno vzpodbujamo in si pomagamo nasveti. Glede na to, da si obdržala izgubljene kilograme, ti lahko povem, da je malo takih. Torej si kar močna in vztrajna oseba. Glede drugih težav pa ti povem, da jih ljudje rešujemo vsak po svoje. Po moje je najbolje, da se človek vedno z nečim ukvarja (šport, razni hobiji, krožki, tečaji ipd.). Najslabše je, če se človek smili sam sebi. V desetletjih življenja ima vsak človek kakšne težave, ampak verjetno vsi vidimo samo svoje. Od kod pa si? Oglasi se nam večkrat, boš videla, ta forum je super. Kdaj nameravaš štartati z naslednjim krogom, da nam boš lahko poročala o svojih uspehih in "grehecih"? Lahko noč vsem skupaj in naberite si dovolj energije za naslednji delovni dan. Pozdrav! riba-ribica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

30. avg 2005 5:11

Pozdravljena dekleta!! Sasy, ribica ima prav Tudi jaz grem na kolo, ko se vrnem sem čisto drugačna,pomirjena,lažja. Kot bi skrbi odletele proč.Sasy bodi močna nese vdat.Življenje je prečudovito izkoristimo ga. Sama moraš najti smisel življenja.Dobro izkoristimo ta dan,saj kar drvijo mimo nas. Če ti čist mal uspe, bodi zadovoljna ne bit do sebe preveč kritična in nezadovoljna. Sasy, pogumno naprej novemu dnevu naproti. UŽIVAJMO GA!!!! Smo, al nismo!!! Lep pozdrav novemu dnevu!!! Helena45 helena45

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

30. avg 2005 8:00

Dobro jutro! Hotela sem pogledati naše slikice za motivacijo, pa JIH NI!!!! Zdaj pa res ne vem, če sem jaz malo nora ali kako?!?!?! andrinaa

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

30. avg 2005 8:03

Pa jih res ni, nekdo jih je zbrisal. Kaj čmo tako je pač. LP tuna

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

30. avg 2005 8:41

Tudi jaz sem sedaj pogledala v album in videla da je samo Before - after album še notri. Pa kako je sploh mogoče da album izgine!?! Sicer pa je moj včerajšnji prvi dan minil brez problemov. Za kosilo sem jedla meska s špinačo in zeleno solato, za večerjo pa paradižnikovo solato s tuno. Za mano je šele en dan, pa se že počutim lažjo, ker moj želodec ni zapacan z ne vem čim vse. Za danes sem se založila s sadjem, tako da ne vem za katerega se bom odločila, za kosilo pa bo padla zelenjavna rižota in seveda solatka. Uživajte v sončku! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti