26. avg 2005 8:50
Lelyka, držim pesti zate, vse bo v redu. Pa napiši še kaj! Bonaca
26. avg 2005 8:50
Lelyka, držim pesti zate, vse bo v redu. Pa napiši še kaj! Bonaca
26. avg 2005 9:49
Pozdravljene! Včeraj sem bila cel dan odsotna,namreč v LJ na pregledih z otrokom.Smo zdravi ,hvala Bogu in tudi to mi daje izredno voljo.Saj vemo da nam skrbi zbijajo motivacijo,pa naj gre za to ali drugo stvar,pri naših piščančkih smo pa še toliko bolj občutljivi in ranljivi. Prav lepo se vam zahvaljujem za podporo na moji novi hujšarski poti.Je najbrž res,da se organizem malo navadi in se kg nočejo tako topiti.Sicer danes je komaj 4. dan -sadje in zjutraj -O,6kg.Vsekakor je boljše nekaj kot nič,samo v prvem krogu sem ta dan imela cel kg manj.Sicer pa tudi če gre počasi, samo da gre. Lelyka,moje mnenje je,da kg ne pridejo kar tako nazaj.Pri sebi se čudim,da nisem še kakšnega dodatnega pridobila.Sama nisem zdržala vse tri mesece,pa kljub temu če bi se nekje držala principa vem,da bi šlo gor samo par kilc.Sem sprobala na lastni koži in kar veliko let vzdrževala težo .Samo se pa moraš stalno kontrolirati in jesti z pametjo.Torej v naše sive celice vstavimo pravi čip za hujšanje ali vzdrževane in telo nas uboga.Bojim se samo kakšnega mrka.Potem se pa vse sesuje. Zdaj pa eno vprašanje.V prvem krogu nikoli nisem jedla kruha razen kakšenkrat na OH dan za večerjo namesto sladice.Luthien, veš tudi jaz pečem doma kruh iz 100%polnozrnate moke z dodatkom semen in kosmičev.Pa me zanima ali bi šel k kakšni solati na B dan -mesni ,sirovi za kosilo tudi košček kruha,a,li pa naprimer k zelenjavni mineštri naŠ dan.Mogoče pa bi to preveč upočasnilo hujšane? Kakšne izkušnje imate s tem,lepo prosim. Mrjanca 45 in Marjetka cvetka,obe sta ta prave in sem vesela za nas vse,da nam stojita ob strani še po tolikih mesecih, nas spravljata v dobro voljo ali postrežeta s kakšnim nasvetom. Vsej hujšarski druščini želim kljub kislemu vremenu lep,uspešen in zadovoljen dan,pa velik minus na tehtnici. lep pozdrav maza
26. avg 2005 10:20
Punce, nujno rabim en lep verz za rojstnodnevno čestitko. Pomagajte mi! Hvala in lp tuna
26. avg 2005 11:10
Tuna, za kakšno starost in spol ? marjanca45
26. avg 2005 11:16
Ženska, 29 - lahko čist splošno... Hvala tuna
26. avg 2005 11:45
Tuna tu imaš nekaj predlogov tako na hitro: Življenje se vrti kot kolo, danes ti s trnjem posuto bo, jutri ti rožice cveto. A nikar ne obupaj, ko ti bo hudo, bodi srečna, zdrava in vesela, da ti bo lepo, to ti iz srca želi… ______________________________________ Ne nazaj – v bodočnost se ozri, pozabi življenja delo in skrbi, radosti nove si odkrij, saj samo enkrat človek le živi…. _______________________________________ Ne želim ti, da se ti izpolnijo vse želje, ker potem ne boš več želel. Ne želim ti, da se ti izpolnijo vsi upi, ker potem ne boš več upal. Ne želim ti, da se ti izpolnijo vse sanje. ker potem ne boš več sanjal. Želim pa ti, da se ti uresniči toliko želja, upov in sanj, da boš SREČEN! ____________________________________________ Pa še eden, ki je primeren za naš krog. :))) Rojstni dnevi so prav kakor piškoti. Ko pomisliš koliko si jih imel… … ti postane slabo. Zato pa punce čim manj razmišljajt kaj vse pojemo. :) Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
26. avg 2005 12:17
Tuna, tukaj jih imam še jaz nekaj: Spet je napočil ta dan, ki je za tvoj rojstni dan priznan. Iz srca ti želim, da bi bil kar se da razigran, naj bo to TVOJ dan, dan, ki ga preživi tako, kot ti je vedno všeč bilo. Preživi ga z ljudmi, s katerimi si skupaj, ko ti je lepo in hudo, z ljudmi, ki znajo ceniti to. Sanjaj, kar bi rada sanjala, pojdi tja, kamor si želiš, bodi, kar si želiš biti, in samo eno priložnost da storiš vse, kar želiš storiti. Rožica, tvoje sem si spravila v mojo mapo. Hvala. marjanca45 Sporočilo je spremenil(a) marjanca45 dne 26. avg 2005 12:20:48
26. avg 2005 12:27
Lep pozdrav! Po nekaj mesecih se spet vračam med hujšajoče. Dieto sem sicer držal do konec marca, izgubil sem 17 kg in 15 cm okoli pasu. Sedaj sem seveda spet nekaj pridobil(ne vem še koliko, stehtal se bom 1.septembra, ko bom z dieto začel), sicer pa se po stari navadi tehtam vsak ponedeljek in pogledam rezultate! Ali je tukaj kaj moških ali bom sam, ali kdo začne dieto 1.septembra? Nekje sem zasledil, da imate nekje nekakšen album s slikami!? Zanima me vse,kar je novega tukaj! Sicer pa je zelo težko vse slediti, saj ste nekateri zelo pridni in pišete ogromno. Lep pozdrav do naslednjič!!! Robi
26. avg 2005 12:28
Hvala, sem vedela da mi boste pomagale. Jaz sem pa tuk lačna, pa mi nilč kaj hrana ne diši. Se bom morala prisilit pa nekaj pojest. Lp tuna
26. avg 2005 13:07
Robi, tebe se spomnim po starih zapiskih, ki sem jih prebirala, preden sem sama začela z dieto. Moj konec diete je bil v začetku aprila, pa sem zaenkrat še pridna. Pojdi v svojo beležko, kamor ti bom napisala geslo, da boš lahko pogledal album, da si boš malo predstavljal, kdo je na drugi strani besed, ki jih bereš. Koliko pa vem, si zaenkrat edini moški. Tudi Dušan, ki je bil zadnji moški med nami, je že kar pred časom mrknil. Pa naj te ne bo strah naše družbe. Bomo lepo skrbele zate, brez skrbi. marjanca45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gravče Tavče ali Prebranac
Mandljeva juha ajoblanco