Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

27. avg 2005 16:24

Zdravo !!! Joli ne se sekirat, jutri je še en dan, ko je lahko boljši. Če bitko zgubimo , vojno pa ne bomo. SMO, AL NISMO!!!! Lep popoldanVam želim!!!!! Helena 45 helena45

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

27. avg 2005 16:29

Hojla vitaminčki, berem, da ste vse sadne, zanimive in zelo zgovorne. Helena, si pa res zgodna. To meni ne uspe, tudi med tednom ne. Res pa, da hodim, bolj pozno spat in sem zato imela več priložnosti za grehe po 17. uri..Ampak za zdaj sem pridna, čeprav mi je včeraj dišala pizza, ki jo je jedel moj sin. Sem šla kar v posteljo brat knjigo. KOkos, čestitam. Tisi bila pa res pridna pri hujšanju. Kako ti je pa uspelo. Upam, da bo meni tudi. Jaz bi rada zmanjšala svojo težo še za 10 ali največ 10 kg, da bom na spodnji meji ITM-ja in bom lažje poiskušala zadržati to težo. No ja če bom uspela priti do tja. Tuna, poiskusi se izogniti sladkarijam. Saj vidiš, da ti je uspelo. Vem, da pa včasih ne gre. Trenutno se sama sebi čudim, kako se mi uspe upreti slanim pregriskom ali testenam, ko moja dva zavzeto grickata zvečer in jesta vsako uro večerjo. Pa ne pretiravam. Oba mož in sin pa sta suha. Hojla Luthien, pazi, ne preveč kave, škoduje. Mene je pred tednom dni začelo boleti v želodcu in nato v žolču (ter pod levo lopatico). Ne vem, mogoče mi želodec ali žolč ni prenesel hladne rižote in kislih kumaric za večerjo. To sem pojedla na parkirišču, ker sem bila dogovorjena s prijateljicami v BTC-ju pa sem si večrjo vzela s seboj. Ponoči, preden sem šla za volan pa sem popola malo skodelico kave, da ostanem budna do doma. S pa morem pohvalit, ker sem zacela biti kavo brez mleka. Samo na beljakovinski dan se razvajam in popojem kavo z mlekom. Tudi na grenko se navajam. Če ne gre pa dam malo rjavega sladkorja. Joli, pa kaj če si se malo pregrešila. Le da ni prevečkrat. Zaenkrat sem jaz še pridna. Mikajo me svederčki z zelenjavno omako (paradižnik, paprika, bučke, melancan in korenje sm zmešala), ki so mi ostalai od kosila, a gledam na uro, da minejo 3 ure. Potem pa čez tri ure sladoled - PIŠKOTEK in čokolada, ker pač mora bit. Je katera že poskusila merkatorjeve dietne kekse z vlakninami? Kakšni so? Jutri pa mislite name, ko imam jaz sadje. v ponedeljek pa imam prvič vodni dan. Ne vem ali mi bo uspelo zdržati po sadnem dnevu. Pa še zobozdravnika imam...tega pa ne maram. Sicer sem kar pridna. Stanje na tehtniic se je pramaknilo za 1 kg navzdol. Sem pa prelena, da bi začela tečt, kolesariti ali rolat. nekajkrat sem že bila skoraj na rolarjih, ko je začelo deževati. Tolažim se s tem, ker septembra začnem z odbojko, oktobra pa še s firnesom. Upam, da mi bo do takrat uspelo spraviti dol še kaj kg. Res ste fajn, ko se tako spodbujate in sprejmete tudi vse nove. Občudujem vse, ki se tako zgodaj zbudite. Jaz sem bolj nočna ptica, pa se zjutraj težje zbudim. Lepo se imejte, kjub deževnemu vremenu. Pa čim manj greha. LANES

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. avg 2005 16:35

Hojla! Kako gre sadne punce! Men zaenkrat vredu,samo zdaj se v pečici peče pecivo,takšno z sadjem,bo še kriza.Sva ga z hčerko skupaj naredile. Ja,Helena,seveda smo! Tuna,tudi jaz sem bila dopoldne v službi,sicer sem pa redkokatero soboto doma,zdaj imam do novga leta že vse rezervirane za delo.Pa me sploh ne moti,če dežuje,bolj kriza je,če sije sonce. Lep sadni pozdrav! Marjetka cvetka

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

27. avg 2005 18:47

Danes sem aktivna samo na računalniku-razen kosila ni z menoj nič. Pa tolko me še čaka-ne da se mi nič.Redko imam tako računalnik za sebe.Pa sej je bolje tako-sem manj v kuhinji.Kje ste ostale?Ste tudi ve tako lene danes, da ne rečem depresivne?Marjetka cvetka pri tebi pa lepo diši!Voham do sem.Lp joli

helena45  

27. avg 2005 18:50

Pozdravljene!!! Moram, priznat, da me je zaneslo. Kaj čemo!!! Moj sin je našel veliko gob,pa se nisem mogla zadržati.Kakšna žalost??? Lep večer, grem počasi spat. Mal še bom brala. helena45

joli  

27. avg 2005 18:57

Helena45 ne bodi žalostna .Sam da si še med nami to je najbolj važno.Saj veš gobe so včasih sila zoprna zadeva...Ma se hecam ,brez veze da se tako jeziš.Raje kot v postlo pejd mal na sprehod.Takoj se boš bolje počutila.Nasmej se -kako ti rečeš ...smo al nismo!Drž se-nič tragičnega se ni zgodilo. joli

helena45  

27. avg 2005 19:01

JOLI!! Sva isti letnici, al ne!! Imaš tudi ti gužvo na računalniku??? Jaz sem skoz v kuhinji in jim strežem.Potem, pa pridejo skomine, ki se jim ne moreš upreti. Lahko noč!!! helena45

helena45  

27. avg 2005 19:07

Joli, al misliš, da bi šla na sprehod.Ideja je genijalna.Sam ,ne vem, če sem za stvar. helena45

joli  

27. avg 2005 19:12

Definitivno,greš spat.No jaz prednjačim za 2leti-skoraj.To pa nič ne spremeni.Otroci-24in 17-skoraj odrasli .V kuhinji pa oba z možem.Že nekaj let je prav rad v njej in dela gužvo.No pa saj je O.k.-včasih paše.No le pojdi spančkat.Ajd čao joli

helena45  

27. avg 2005 19:43

Sem še enkrat pogledala na forum, ter se odločila, da grem na sprehod. Jaz imam tri čričke24, 16, 13.Zelo pestro. Moža imaš super. Grem, da me tema ne dobi!!! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti