25. avg 2005 6:41
Dobro jutro, rožice moje !
Okna pobarvana, stanovanje totalno čisto, jaz pa utrujena za crknit ! Ampak se je splačalo. Zdaj vem, zakaj tako dobro skrbim za mojega otroka - ko pa ga potem za take stvari uporabim- ha,ha,ha.
Je tako velik, da ne rabi nobene lestve, pa zavese mi da gor, ko stoji na tleh, jaz sama pa se mučim gor pa dol.... Zelo uporaben dečko. No, včasih pa je ta višina kar koristna. In glede na to, da je letos prebarval celo stanovanje, je bil res priden.
In tudi sadni dan sem preživela. Saj niti lačna nisem bila, ko pa sem končala z delom ob šestih popoldan.
Maza, ker sama še nisem začela ponovni krog ( upam, da ga tudi ne bom rabila), ne vem, kako težko je, ampak verjetno res ni enostavno. Težje je verjetno še za vas, ki ste pridobile kilograme nazaj in se malo bojite, da se bo spet ponovilo in je motivacija takoj manjša. Pa vendar, po drugi strani pa že poznaš vse pasti in se jim lažje izogneš. Držim pesti, da boš vztrajala. Saj je pravzaprav neverjetno, kako čas z dieto hitro mine.
Luthien, saj sploh ni težko ločiti hrano znotraj obroka. Na začetku je mogoče kakšna kombinacija nenavadna, ker smo pač bili cela desetletja navajeni jesti drugače, vendar se človek s časom kar navadi in zdaj si sploh ne predstavljam, kot pravi Marjetka cvetka, da bi jedla skupaj krompir in meso.
Joli, ti in tvoja včerajšnja klobasa. Kako sem se smejala. Pa zakaj misliš, da klobase ni možno jesti brez kruga ? Zravem pojej eno veliko skledo solate, pa boš videla, da je zelo užitna. Jaz sem se oklestila za 15 kil, pa nikoli do sedaj še ne na tako enostaven način in nikoli pri nobeni dieti nisem bila tako malo lačna kot pri 3MD. Saj ne rečem, prvih 14 dni ni bilo ravno fino, ampak se da zdržati, če človek ve, kaj želi in je trdno odločen, da doseže cilj. Pa še sladkarije nam dovolijo jesti !!!
Danes me čaka prebranac in paradižnikova solata. Ne morem verjeti, kako rada imam to jed in je do te diete nisem nikoli jedla oz. je bila v gostilnah zame vedno preveč pikantna. Vesela sem ne le tega, da se prehranjujem drugače, da se krasno počutim. Ta dieta mi je zelo razširila jedilnik.
marjanca45