16. avg 2005 15:21
Hy!
Riba-ribica, na žalost mi je Maribor malce deleč, ker sem iz gorenjskega konca. V Idriji pa sem že bila, čeprav ne ravno na temu festivalu. Krasne stvari so tam. Nekakšno odejico sem tudi jaz delala svoji hčerki ko je bila še dojenček. Naredila sem jih iz kvadratov tkanin različnih barv, pa še kkšno mašnico sem našila...nič kaj tako izvirnega kot ti delaš, pa vseeno...uporabna je bila.
Drugače pa bolj kvačkam, pletem, izdelujem gobeline, vezem. Tudi meno to sprošča, samo zdaj sem po operaciji hrbtenice, pa ne smem toliko sedet in imet take drže, pa mi je kar dolgčas.
Helena45, dons sem tudi jaz prišla do svojih osličev za kosilo. Okrog dvanajste pa sem morala pojesti malo sira. Obožujem sir in komaj čakam B dan, da ga lahko dobim košček.
Kristina, čestitam za tvojih 24 kg manj. Vendar počasi. Če se dobro počutiš počasi nadaljuj. Velika izguba kil naenkrat je tudi lahko šok za telo. Jaz sem že dvakrat izgubila nekaj več kot 20 kg, ampav obakrat v času pol leta.
Marjanca45, koliko kg si ti izgubila in ali sedaj uspevaš vzdrževati težo. Vem da sem sama kriva in da se mi telo zdaj maščuje. Zadnje pol leta sem ga veliko biksala. Vmes sem imela še operacijo, pa posledično premalo gibanja, pa nobene prave volje... Sami izgovori, vem. Večkrat sem za par dni začela z dieto, prišla do sadnega dneva, se zvečer najedla vsega mogočega in izgubila voljo.
Pegatka, nekaj o tej miselnosti opisujejo tudi v zadnji reviji Rina. Vendar jaz ne vem kako naj spremenim svoj način razmišljanja. Zavedam pa se vse bolj, da je to kar si ti napisala eden od razlogov za mojo debelost. Samo ne vem kako naj si pomagam.
luthien