19. jul 2005 20:38
Ha, ha, ha...Riba ribica, kako je lepo slišati, da sem videti shujšana, vendar je še nekaj kg preveč. Bo treba teči še drugi krog čez nekaj mesecev. Mi lahko zaupaš ime znanke, morda se je bom spomnila. Res je veliko spominov. Pri hrani smo pogrešali predvsem solato. Lahko mi verjamete, kako sem doma planila nanjo. Tam sem jedla celo sladkano kislo zelje (bljak...) zaradi prebave. Pri fotografiranju sem v začetku naredila velik kiks. Naši doma so me opremili z digitalnim aparatom, ki razume angleško. Ker angleščine še ne znam, sem v začetku izbrisala kar nekaj fotografij, predno sem ugotovila, kako stvar deluje, saj so mi naši dali aparat v roke in živjo...znajdi se. . Tvoja znanka se me bo morda spomnila kot kadilko iz Kopra. Tako nimam nobene fotografije, da bi se vam pokazala. To sem obljubila tudi Darchy, ki mi je že posredovala geslo. Bom skušala to popraviti v prihodnjih dneh. Lahko vam pokažem samo fotografije posameznih krajev.
Rožica, skozipadalica, tuna, marjetka cvetka...tudi jaz bom od prihodnjega četrtka v podobnih skušnjavah kot ve na dopustu. Grem namreč še za teden dni na Hvar. Moram pa reči, da se zaenkrat kar držim obdobja po dieti. Vse imate dežja čez glavo (ne pozabite, da rastejo gobe, saj je luna ta prava). Nas je danes zjutraj ob 6. uri presenetil petminutni močan naliv, a ćez dve uri je bilo že vse suho. Tuna, upam, da je Hvar dovolj daleč in vmes je še nekaj dni, da do tja ne bo segla Večerova napoved.
Marjanca, ti pa ne bi bila dobra tajnica,saj ne odpiraš pošte v beležki. Moram ti povedati, da bom sedaj dva dni v takšnih problemih, kot si bila ti, ko si poslala sina na dopust.Če bi bili pred 6. meseci današnji dnevi in novice, prav gotovo ne bi ob 5.30 zjutraj stala v Trstu v vrsti za karte (koncert U2 v Milanu). Tja namreč gresta jutri zjutraj hčerka in zet. Sicer pa je bilo tudi čakanje v vrsti posebno doživetje. Vse karte smo pobrali Slovenci, Italijani so na koncu že protestirali. Jaz, stara rokerica - tako me je pozdravila hčerka, ki je bila presrečna, sem dobila zadnje. Tako bom jutri v svoji stari službi varuške in kuharice...in seveda v pričakovanju...
Danes sem se že dovolj razpisala, zato bom jutri postregla s kakšnim ha,ha,ha...
majdad