Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

21. jul 2005 11:19

Katera je zadnjič rekla, da je plačala interneta 200.000 tisoč? Mene je skoraj kap včeraj ko sem odprla položnico od telekoma - 401.00,00 SLOVENSKIH TOLARJEV, ja prav vidite. Smo takoj klical kaj je to, pa so nam razložili, da se včasih internet ne uspe priklopit na arnes, pa se obesi na satelit. Kaj se bo sedaj zgodil ne vem, a saj ni moja krivda če se internet poveže s satelitom, zakaj to ne preprečijo? Ali katera ve kaj o tem? Lp tuna

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

21. jul 2005 12:35

Hojla! Joj,Tuna,še men je sapo vzelo,ko sem prebrala te številke! Ampak se mi ne sanja,kaj bi to bilo,ampak se vseeno malo bolj pozanimaj! Kaj se čudite,če jem solato brez olja.Mi je sploh ni problem spravit dol,sam mal bolj jo moram prežvečit. Tiste,ki odhajate na dopust,imejte se lepo.Ostalim,ki so z dopustom končale,pa uspešen delovni začetek. Zdaj si grem pa privoščit dušenega piščanca z bučami. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

21. jul 2005 12:57

tuna, poglej si pogodbo, ki ste jo sklenili, sicer pa po mojem mnenju to ni tvoj problem, in tudi stroški niso tvoji. kar se pa solate tiče, tut jaz jem tako, z oljem je prav zanič, ko je vsa mastna..bljak... je pa res, da jem samo notranje dele glave in pa konkretne dele solate, nikoli teh res listantih delov.. sicer pa sem hotela nekaj drugega povedati..odkar sem prišla z dopusta in zaljučila dieto, se nažiram prekomerno, sladkarije itd. in me je bilo zadnje čase prav groza stopit na tehtnico..sem pa zjutraj zbrala pogum in imam 2,5 kili MANJ kot nazadnje kar sem se tehtala..ne moreš verjet..je pa res, da redno športam in kalorije tudi pridno kurim..vseeno pa sem bila zel zelo zelo prijetno presenečena lep dan vam želim.. punchka

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

21. jul 2005 14:28

Uživajta vedve rožici, ki odhajata na toplo, med slano vodo in borovce !!!!!!! Želim vama veliko sonca, smeha in dobre družbe, pa pozabita na celino in vsakdanje probleme. Oboje vaju bo v vsakem primeru počakalo. Tuna, jaz jim ga v nobenem primeru ne bi mogla plačati, ker bi me zadela kap, ko bi videla račun ! Punchka, mislim da lahko človek kar malo več je, če tisto, kar poje pač pokuri. Res pa je, da še spremenjena presnova naredi svoje. Je človek res vesel in mu ni žal truda, kaj ? Goga, nič se ne oziraj na druge in lepo vztrajaj. Saj se ne pozna samo na kilah, ampak tudi na cm. Saj to pa so ti že drugi povedali, ko so opazili. Še malo, pa bo konec za danes in prvi podopustniški dan je za mano. Jutri bo že boljše. marjanca45

mato  

član od: 27.11.2002

sporočila: 2

21. jul 2005 14:51

Tuna hoj Mogoce to sicer ni to, ampak je pa koristno vedeti. Dial-Up povezave imajo "vsaj" eno manjso napako. Stvar je v tem, da ti nekdo namesti na tvoj racunalnik drugo klicno stevilko. Npr. ne klices vec Telekomve stevilke pri povezavi na Internet ampak ti namesti eno 090 (placljivo stevilko) v Alziriji. In gres prek te stevilke v internet. Potem je pa racun tako velik. Kaj se da narediti? Prakticno se ne da prepreciti, da ti kdo ne bi poskusal tega narediti, lahko pa zmeraj ko se povezujes v okencu preveris, katero stevilko v resnici klices. Ali pa presaltas na ADSL pa imas fiksne mesecne stroske ne glede na to, koliko si na Internetu Upam, da bo komu v bodoce pomagalo lp M mato

francka  

član od: 12.12.2004

sporočila: 41

21. jul 2005 16:50

Čao lepotičke! Se me še katera spomni? Kolikor sem utegnila poškilit nazaj, sem celo našla svoje »ime« med iskanimi. Pogovarjale smo se, da bo čas za drugo rundo, potem sem pa poniknila. Tudi mene so načele zdravstvene težave in pristala sem v bolnici. Pri sprejemu niso bili prav nič prijazni z mano, ko so izvedeli, da sem hujšala po naši dieti. Nekako se jim je neumno zdelo, da si tako škodiš telesu, ko pa nastopijo težave, naj jih pa oni rešujejo. No, to je razlog za moje izginotje za nekaj časa. Sedaj se pa nisem pripravila, da kaj napišem, ker računam, da me bo katera napadla nazaj, češ da je dieta super. Saj je – ker deluje. Škodi pa tudi zelo! Meni je zeeelooo žal, da moram to napisati, ker sem sama mislila, da je ta dieta najbolje kar se mi je zgodilo. Res je, da nas je kar nekaj v bolnici pristalo, res pa je tudi, da je vsak človek drugačen. Jaz vem, da verjamete v dieto, vendar sem morala to napisati, ker je prav da ste seznanjene. Lahko vam rečem: NE GA SRAT! Bolje kilogrami in zdravje, kot brez kg in brez zdravja. Pa dvomim, da bi me sploh katera ubogala. Vse ste polnoletne (upam) in tak se boste odločile same. IN TAKO JE PRAV! Če pa se bodo pri kateri začele težave (govorim o notranjih organih, slabem počutju, prebavi), pa ji iz srca svetujem ODNEHAJ! Lahko je VELIKA *****rija. Zdaj pa dovolj o tem!!! Kaj je novega SUHICE? Ne vem, ne vem,… Ne vem kako bo to. Preveč ste pridne. Če se bo tako nadaljevalo boste čist uničile zemeljsko ravnotežje. Upamo lahko samo, da tudi na drugi strani zemeljske oble hujšajo, drugače se bo zemlja prekucnila. Le pazite, da ne boste še ve krive za dodatno spremembo vremena. OZIROMA!! Če bolje pomislim, saj ste že zajebale! Kje ste videle, da imenujejo to drekasto vreme poletje?! Drage moje, dovolj bo za prvo javljanje. Upam, da ste O.K., pa mogoče se še kaj javim. Lep pozdrav od veteranke, Francke! francka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

21. jul 2005 19:09

Francka, se te spomnim, večkrat si se kaj pošalila. Zelo mi je žal, da si zbolela, upam, da ti je že veliko bolje. Strinjam se, da je bolje biti zdrav z nekaj kilogrami preveč, če je to samo nekaj kilogramov. Povsem drugače pa je, če je to desetine kilogramov viška. Lahko napišeš, kaj točno je tisto, kar zdravnikom pri tej dieti ni všeč? Morda premalo beljakovin? Saj pa včasih, mislim pred leti, tudi nismo jedli tolikokrat mesa in klobas, skute, sira ipd. Tega se spominjam bolj po pripovedovanju moje mame, ni bilo hladilnikov, enkrat na teden goveji mesek za juhico, ki so ga zavili v okisano krpo in dali na hladno. Moja sinova pa sta že navajena, da morajo biti vedno na voljo klobase in sir, vsaj jajca. Morda pa ne razmišljam v pravo smer? Oglasi se še kaj, čeprav ne živiš več po sistemu ločevanja živil, saj je forum zato, da izmenjamo mnenja, vsak pa se zase potem odloči in zase prevzame odgovornost. Ali so boljše tiste diete, ki so za nekaj tednov, potem pa spet po starem dalje? In še to, Francka, nikar ne govori preveč okoli, da smo hujšarice krive za to bedasto vreme. Bodo še verjeli! Po moje letos živimo med nevihtami, vsaj jaz, ki sem zaprisežena kolesarka, a vseeno že nekaj časa nisem bila mokra. Vsaj tukaj sem uspešna. Vsem lep pozdrav! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 21. jul 2005 21:31:49

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

21. jul 2005 21:38

Evo me,še ena izgubljena ovčica se vrača k svoji čredici.Saj berem vas redno,ampak pisanje mi pa nikakor ne gre od rok. Joj, tuna,me je kar vrglo ob tvoji cifri,ampak hvala bogu se meni to ne more zgoditi,imam ADSL(no vsaj obljubili so tako). Francka,kako je pa pri nas,ko je zdravje pričelo škripati zaradi kilogramov?Saj vem da nekaj kilogramov viška naj ne bi predstavljalo problema,ampak smo tle gor tudi take z 20 ali več presežka.Tu pa je že potrebno korenito spremeniti življenje ,z 3md,ali pa brez. No pa nazaj k meni.Moja dieta se počasi bliža koncu,z vmesnimi grešnimi dnevi seveda.Željenih 15 kg mi verjetno ne bo uspelo izgubiti,ampak sem tudi z dosedanjimi 12 čisto zadovoljna.Verjetno dobro veste kako dober občutek je iz številke 50 prešaltati na 46,in končno videti v trgovini cunje ki so ti prevelike. Še do nedelje delam,potem pa koooončno na morje-Novigrad. Mejte se lepo,pa veliko sončka! Bernarda

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

21. jul 2005 22:23

Dober večer! Končno sem spet našla nekaj časa, da se vam javim. Sej za nazaj mam pa kar enih 17 strani za prebrat. Danes imam lunin post, da se spet malo prečistim in povem vam, da sploh ni problem! Sem mislila, da bo doma popoldne kak problem pa ga ni bilo, jutri v službi pa sploh ne bo ko ura tako hiti. A je še katera od vas danes in jutri do 13.09 na vodi? Francka, pozdravljena!!!!!! Sm te že ful pogrešala, zdaj pa preberem zadnjo stran in te najdem - si res faca. In kaj je zdaj narobe s tvojim zdravjem? Js namreč sploh ne zastopim kako lahko kdo pri tej dieti zboli, saj lahko vse ješ? Prosim, napiši!!!! Mejte se, se oglasim ko bom spet imela čas! ČAU kokos

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

21. jul 2005 23:14

Živjo! Same vetiranke se spet zbirajo! Me veseli, da se malo javljate, da vidimo kako je z vami! Francka tudi mene zelo zanima kaj je bilo narobe? No vidiš jaz sem pa kar direkt vprašala. Oziroma kako misliš , kaj narobe z notranjimi organi? Sporoči nam prosim kakšno mnenje so ti podali zdarvniki o tej dieti. Drugač pa tudi jaz komaj čakam, da jutri spakiram in odrinem. Sem danes delala vsega po malem in se odločila, da ne bom nič skup spravljala, kar bom tako 100% kaj pozabila. Saj veste, če na pol spakiraš in misliš, še to vzamem jutri... Potem navadno pozabiš. No vsaj z mano je tako. Ja kokos tudi jaz sem fuuul pridna pri današnji luni . Ravnokar jem. Ja prav ste prebrale JEM!!! Se ne počutim najbolj za lunin post. Bo že še priložnost in boljše počutje za lunin post. Bom pa takrat bolj pridna. Zdaj grem pa hitro spat! Juhuuhuuu še enkrat spat, pa na morje!!! :) Nočko! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti