17. okt 2005 10:11
Tejčica, zdaj pa ZARES ! Evo, držim ti pesti in daj že enkrat sklati vsaj 10 kil s sebe. Prvih 14 dni je kriza, da se telo navadi, samo tvoje je po moje že čisto zmedeno, ko ga kar naprej nekaj mešaš in ne ve, kaj naj počne. Zato ne bodi preveč jezna, če takoj na začetku ne bo šlo hitro dol, saj veš, daj telesu čas, da se navadi. In ko ti bodo kile "stale", ne obupaj !!!! Pa saj si to že vse dala skozi. Ne vem, kako naj ti še pomagam, da ti bo ratalo. Saj veš, da to mora biti v tvoji glavi in da nihče ne more narediti tega namesto tebe. Daj, rožiac, zdrži, no ! 18.11. pa obvezno v CE, da te še malo naspidiramo !!!!! Caludia, v 2. mesecu je vsem šla teža dosti manj dol, v kolikor pa se vmes še malo spustimo z vajeti, nas pa telo takoj kaznuje. Ampak kar vztrajaj. Ne vem pa, če je pametno, da dieto kaj preveč podaljšuješ, ker boš po moje samo še več grešila. Po moje je bolj pametno, da zaključiš, ko jo moraš in potem ločuj znotraj obrokov, da se malo sprostiš od tega zaporedja obrokov in te bo potem mogoče tudi grešenje manj mikalo. marjanca45