18. okt 2005 8:05
Dobro jutro, hvala vsem za nasvete. Moja luna šiba 100 na uro, rezultat danes zjutraj 1,5 kg manj kot včeraj zjutraj. Samo do 14.15. moram še izdržati, potem pa sadje. Nekaj moram pripomniti na vaše komentarje o telesni aktivnosti. Vsaka sama sicer najbolje ve zase, jaz pa sem pogruntala moje telo in psiho in ugotovila: če sem tudi telesno aktivna, potem mi je tudi dieto lažje izvajati. Tako, da zdaj kombiniram in skoraj vsak dan nekaj počnem. Včeraj sem bila na vodi in sem šla najprej v fitnes za 1,5 ure, potem smo imele predavanje in še jogo. Tako sem se izognila kuhinji. Seveda je vse skupaj možno le ob predpostavki, da te družina podpira. Jaz imam že velika otroka in mi je vsekakor lažje kot drugim z malimi otroki. Zato si lahko vzamem več časa zase kot recimo pred 10 leti in čeprav sem tudi jaz že čez 40 sem lahko zelo telesno aktivna, kljub svojim kilam. Res pa je, da mi je trener v fitnesu odsvetoval tek (tudi na stezi v fitnesu), ker je pri večji teži škodljiv za sklepe - kolena, gležnje. Bolj je priporočljiva hitra hoja. Sem si pač izbrala takšno telovadbo, ki je primerna mojim kilam. Tudi plavanje je zelo fajn, sicer shujšaš ne, ampak si okrepiš največ mišic. Lanes jaz hodim na jogo v Tris fitnes v Žalcu, kjer imamo tudi vse druge vrste telovadb - aerobiko, pilates, vaje za hrbtenico, TNZ... Danes sem vam pa naložila, kajne? Lepo se imejte, uživajte lep (in mrzel) dan, rade se imejte in zdrave bodite. SMILE28