16. okt 2005 17:35
Drage moje rožice, evp mene in domačega internetnega mrka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saj ne morem verjeti, da je mulcem končno ratalo. Ste bile kar pridne s pisanjem in najbolj sem bila vesela zate Helena, da si si dokazala, da si ta prava in da te nič ne potolče. In to, da si tekala ponoči - no, masrikaj sem že počela, kaj takega pa še ne. Ker je moja proga na travi in v "divjini", še v mraku ne upam tja. Pa ne zato, da bi mi kdo kaj naredil - bojim se, da bi stopila v kakšno luknjo in adijo moja hrbtenička. Si pa res mačka !!!!! Kakorkoli, tek je res krasen način za poslati vse k vragu in se totalno regenerirati. BRAVO !
No, pa Primorke so se končno spet pojavile med nami ! Zdravo Tejčica ! Definitivno morate priti, pa Joli pa Majdad in ti - Primorski šopek ! Ko nas boš videla vse na kupu, boš dobila tako voljo za naslednji krog, da te nič ne bo moglo več prepričati v nasprotno ! Res imate dovolj časa, da bo vse drzugo lahko počakalo kak dan, saj takega srečanja tudi ne bo spet kmalu.
Rožica, saj ni problema glede časa. Ni variante, da bomo šle hitro domov. Potem pa zapijemo tvoj izpit ! Pridi, da vidimo 180 cm visoko suhico, no. Poteši na malo firbec. Saj tvoje boš lahko žuljila naslednji dan !
Saby, če te je masiral tak tip, pa ti odpiral modrc, mi je popolnoma jasno, da se ne moreš spraviti k pisanju seminarske. Kaj če bi šla še enkrat tja, mogoče bo pa potem šlo..... Sicer pa je človek le enkrat mlad...
Riba ribica, dobrodošla nazaj ! Upam, da boš prišla v CE.
Marjetka cvetka, še kar naprej si faca, ti in orbitrek, vsestransko uporaben. Kako sem vesela, da se bova spet videli.
No, na Skalo res nisem šla, sem pa na sobnem kolesu pregonila 15 km in prelila vsaj kak liter znoja. Je teklo po meni.... Jutri bom poizkusila biti brez mavca. Sem že spravila moj "mavčni body", ker ge niti gledati ne morem več.
Jutri grem k moji zdravnici opraviti ene preiskave in prav zanima me, kakšna bo moja kri. Vam bom povedala, ko bom dobila izvid.
Joj, kako sem vesela, da vam lahko pišem tudi doma !!! Zdaj grem spet malo brati knjigo. Imam mir, ker je otrok šel igrati tekmo na Ptuj. Ena redkih nedelj popoldan, ko sem sama in je okoli mene tišina - blaženost na zemlji.
marjanca45