14. okt 2005 6:23
Dobro jutro, rožice moje drage !
Glede našega srečanja mislim, da bi bilo fajn ga imeti še v novembru, ker decembra se začenjajo že vse ostale čage. Da bi pile samo vodo in čajčke - ni šans. Na vodnem dnevu ne bo nobena, zato si bomo pač naročile hrano, ki jo na ta dan lahko jemo. Kje bomo, je odvisno po moje tudi od tega, koliko nas bo. Kaj pa Štormanov hotel v CE ? Tja sicer hodim jest samo črnega in rdečega barona in je orgastično dober ! Prostora bo tam dovolj. Ne vem, samo razmišljam, ker lokalov v CE sicer ne poznam kaj dosti. Kitajsko eno poznam na Teharjih, samo, če nas bo več, tam po moje ne bo dovolj prostora.
Jesen, veš, saj res nismo bile vedno take, kot je že Tuna rekla. In niti slučajno se ne smeš sramovati same sebe. Si takšna kot si, če komu ni všeč, naj se obrne stran. Sem že včeraj pisala, da zunanjost pač ni vse. Poznam veliko "lepih" ljudi, ki pa so znotraj tako zelo prazni................... Tako da ti kar lepo pripopaj eno sliko, da bomo vsaj vedeli, čigave so besede, ki jih beremo. Je čisto drugačen občutek, če človek piše nekomu, ki ga tudi vizualno pozna, kaj šele, da se z njim sreča, tako kot se nas je že kar nekaj.
marjanca45