13. okt 2005 12:47
Rožica je napisal/a: |
veš jaz nimam letaka, ker imamo bolj lene poštarje in samo za leteke ne prihajajo k nam. Pridejo samo kadar je še druga pošta. |
13. okt 2005 12:47
Rožica je napisal/a: |
veš jaz nimam letaka, ker imamo bolj lene poštarje in samo za leteke ne prihajajo k nam. Pridejo samo kadar je še druga pošta. |
13. okt 2005 12:51
Torej uživajmo življenje še naprej! Veste,se včasih takole pogovarjamo,pa kdo reče,kako bi bilo fajn,če bi bil spet mlad,da bi imel dvajset let! Pol pa jaz padem not z izjavo,da ne bi hotla bit nikol več stara dvajset let,ker tako fino kot se zdaj,nisem počutila še nikoli. Seveda me vsi mal čudno gledajo,ampak jaz se resnično odlično počutim pri teh svojih petintridesetih,velik boljš se mam,kot sem se imela pred petnajstimi leti. Rožica,Celje je kar dober predlog in ker je tukaj veliko celjank,bodo že padli predlogi,kje v Celju. Mejte se lepo! Marjetka cvetka
13. okt 2005 12:53
andrinaa je napisal/a: |
Lep pozdrav! Doooolgoooo se nisem nič oglasila. Ni bilo prave volje. Sem pa še vedno z vami, samo pisat se mi ne ljubi. Držite se! andrinaa |
13. okt 2005 13:24
Marjanca če pa imaš v mislih kakšen dober kmečki turizem, potem bomo se morale srečati nekje bolj na deželi. Ha,ha, ha .... Pa boste morale vi priti bliže k meni .:) Pa sneg vam skoraj zagotovo ne uide. Raje ne, se še katera izgubi, pa ve "mestne" niste najbolj navajene vozit po zasneženih cestah, bi bilo verjetno kar nekaj preglavic... :) Pa brez zamire. Marija hvala, sem včeraj iskala pa nisem našla na internetni strani letakov. Sicer se mi je malo čudno zdelo, ker vem da imajo navadno vso ponudbo na netu. Pa sem raje kar vprašala, je lažje. :))) Marjetka Cvetka ali pa nekje bližje tebi tudi tam okoli je veliko kmečkih turizmov. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
13. okt 2005 13:32
Rožica,kje vidiš kakšne mestne frajle,tukaj smo tudi zdrava okrogla kmečka dekleta iz hribov doma. Sneg nam ne pride do živega,treniramo vsako zimo.Na kmečkih turizmih ponavadi kuhajo tudi konkretno kmečko hrano,to pa ne bo za nas hujšarice,bomo mogle pol še sneg kidat. No mal heca mora bit,saj je že to pol zdravja,da smo dobre volje!! Po makarončkih mi želodček prede,kot zadovoljen maček,še 3 ure pa bo konec službe. Imejte se sončno! jesen
13. okt 2005 13:36
No jaz se sploh ne branim Celja, bom vsekakor prišla, pa še daleč mi ne bo treba. Nimam pa zdajle nobene pametne ideje. Bi se pa pomojem morale kar kmalu zmeniti, ker je decembra strašna gužva in vprašanje če bomo dobile prostor. A bomo jedle a bomo samo vodo pile? Kaj pa Kitajska restavracija?Kok sem jaz lačna? LP tuna
13. okt 2005 13:41
Ups se oproščam jesen! Veš pa nebi bilo slabo malo kidat, najprej nekaj kalorij pokurit, potem pa.... Tuna poglej v beležko!!! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
13. okt 2005 13:48
Jesen a ti je uspelo odpreti album? Lp tuna
13. okt 2005 13:55
Ja Tuna uspelo,pa sem mislila,da je to kakšen natečaj za manekenke.Moja "malenkost"sploh ne paše med vas,ki ste same suhice.Po moje res lahko edino v jezike še shujšate.Za mojo sliko,bi morali povečati obseg albuma,al se bom pa slikala na 100 m razdalje. Rožica saj ga kidamo kar naprej tako ali drugače a ne. Lep dan ! jesen
13. okt 2005 13:59
No prosim te, kaj pa samozavest, sej tud me smo imele višek. Si predstavljaš 10 kg masti na moji riti... Lp tunaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Caprese solata s popečenimi svaljki