13. okt 2005 9:12
Kaj pa me po tridesetem, a imamo kaj življenja v sebi? A me smo pa druga liga? Lp tuna
13. okt 2005 9:12
Kaj pa me po tridesetem, a imamo kaj življenja v sebi? A me smo pa druga liga? Lp tuna
13. okt 2005 9:25
Tuna, ve ste pa tiste, ki jim je najbolj fajn ! Niste več pubertetnice, imate že nekaj izkušenj, pa ste kljub temu še takoooooooooo mlade, aktivne 200 na uro. Malo smo vam me, bolj zrele hruške, fauš - ha,ha,ha. V drugi ligi pa ni nobena od nas, definitivno ! marjanca45
13. okt 2005 9:35
Tuna, veš, ko sem vas v torek opazovala, kako ste res sijale od mladosti in energije, sem se spomnila, kakšna sem bila jaz v vaših letih. Podobna, bi rekla, čeprav so takrat bili malo drugi časi. In prav je, da v vsej hitrici življenja znate najti in si vzeti čas zase ! Meni to ni uspevalo oz. mi uspeva šele, odkar sem bila operirana na hrbtenici. In dam vam popolnoma prav, da smo tudi ženske včasih ene male egoistke in si na kakršenkoli način napolnimo baterije, saj sicer vsi ostali tudi nimajo nič od nas, ker ne moremo funkcionirati. Bravo punce, to pa prinese sodoben čas ! Mi smo pač še iz drugega časa. marjanca45
13. okt 2005 10:31
Hej punce, kaj pa je danes! Saj sem vas komaj uspela prebrati! Pa toliko dela imam. Pa kar naprej kdo kroži okoli mene. Pa non stop telefoni. Veste deklice, marsikdo bi nam bil lahko fauš za tole naše prijateljstvo, ki ga pletemo. Seveda smo super babe, vse po vrsti! bonaca
13. okt 2005 10:39
Lep pozdrav! Doooolgoooo se nisem nič oglasila. Ni bilo prave volje. Sem pa še vedno z vami, samo pisat se mi ne ljubi. Držite se! andrinaa
13. okt 2005 10:54
Marjanca, jaz sem malo čez trideset, pa se včasih počutim, kot bi imela 20, včasih pa kot bi imela 50....sem enkrat nekje prebrala, da ni važno kako star izgledaš, važno je kako star se počutiš! In v našem primeru smo vse mlade 20 ali pa manj...vse zagnane, zagrete, polne optimizma. Če pa ima katera od nas slab dan in ji manjka volje, pa s skupnimi močmi poskrbimo, da je zopet mlada in vesela!! Res smo super babe in prav fino nas je brat, mislim, da bi nas bilo še bolje vse na kupu videti. No punce in fanta...a se bomo zmenili za en prednovoletni žur? Bi morali kar malo planirati začeti, ker pred novim letom smo vsi precej zasedeni...pa da najdemo prostor, pa termin. Nekaj smo že govorile o tem ampak nič dokončno. Torej začnimo z zbiranjem predlogov in terminov, potem se bomo pa do decembra že nekako uskladile. claudia12
13. okt 2005 11:47
O, ve drage mladenke, kaj pa me tik pred šestdesetim ???? No, saj se tako ravno ne počutim, ampak EMŠO tako pravi, in mu pač moram verjeti. Tako je prijetno v vaši družbi, da človek kar na leta in tegobe pozabi. Le tako naprej. Lep dan Dušanka
13. okt 2005 12:03
Živjo! Marija hvala za informacijo, veš jaz nimam letaka, ker imamo bolj lene poštarje in samo za leteke ne prihajajo k nam. Pridejo samo kadar je še druga pošta. Bom šla še kupit peso, ker mi je zelo dobra. Sem jo že nekaj kupila za ozimnico, pa kot izgleda ne bo dočakala zime. :) Tuna jaz sem si jih ogledala kar v Celju. Jih je bilo kar veliko po mestu. Marjanca si šla gledat pod kikle? kaj si ugotovila? Imajo Škoti večje al manjše ? Brez dieleme Škoti so res face, vsekakor pa so lahko vzor vsem navijačem!!!! Pokazali so, da so res kultiviran narod in predvsem kultivirani navijači. Fantom kapo dol ! Jaz sem tudi za eno novoletno srečanje!!! Predlagam Celje, kar je povezano za avtocestnim križem in bomo tako najlažje vse prišle (Primorke, Gorenjke,Štajerke...). Z vseh strani Slovenije je "lepa" cesta. Tudi jaz bom danes jedla testenine z gobovo omako. Lp,Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
13. okt 2005 12:12
No jaz se v mojih 30 letih počutim vsekakor bolje kot sem se pred desetimi leti, predvsem bolj živo in šele sedaj sem resnično začela uživati življenje. LP tuna
13. okt 2005 12:46
Rožica, če bi imela priložnost, bi jim prav gotovo pogledala pod kiklico, pa čeprav zagipsana, bi se že potrudila. Mogoče pa bi se jim tako zasmilila, da bi mi kar sami pokazali - ha,ha,ha. Ampak nisem bila nikjer blizu njih. Saj pa glavnih cestah pravzaprav lahko pridemo kamorkoli, samo bi po moje bilo fino kje zunaj velike gužve. Po moje od koderkoli do CE ni več kot uro vožnje. Kako je priti npr. do Celjske koče ? Ali pa kake druge, bolj "nefine" lokacije ? No, če bomo priredile to srečanje decembra, potem moramo izbrati kaj v dolini, da se ne bomo preganjali po snegu. Ali je v Celju kak dober kmečki turizem ? Dušanka, kot praviš, k vragu pa EMŠO; srček je važen ! Tuna, bravo, da si zaživela tako hitro. Vse kar mine, ne moremo povrniti. Kar je zamujeno, je zamujeno, In zato je prav, da ve mlade živite drugače, kot smo me malo manj mlajše. Hvala pa ne vem komu, menda nam samim, da smo pa sploh "prišle k sebi" in začele vsaj sedaj živeti drugače. Boljše pozno, kot nikoli. Claudia12, imaš ti na tvojem koncu kakšen pameten placek za srečanje ? Jaz vas lahko povabim v Slovenske Konjice, vendar smo malo stran od glavnih cest, pa niti nekje na sredini. marjanca45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom