1. okt 2005 17:29
Ojla! Zunaj je takšen lep dan, da kar ne morem verjeti, da bo že jutri zvečer slabo vreme. Sem ravnokar iz sprehoda, ni bilo daleč je pa bilo na svežem zraku. Dušanka v ponedeljek je tvoj in naš dan. Tvoj zato, ker se nam pridružiš naš pa ker dobimo novo sotrpinko. Le pogumno saj so v življenju vzponi in padci. Ko boš začutila, da padaš hitro gor na forum in nekdo bo sigurno s teboj in ti vlil malo volje, da boš potem boljše volje in z več mutivacije. Ne veš kako sem že jaz padala proti koncu prvega kroga v malodušje, ko so kg-ji stali. Pa je bil vedno kdo tu gor in mi stal ob strani, da sem potem lažje prebrodila dan ali pa sem kdaj pa kdaj napravila kakšen kiks potem pa me je zdelovala slaba vest, ko so šli kg gor namesto dol. Živemu človeku se vse pripeti tudi to, da shujša. Zato le pogumno in novim zmagam naproti. Sedaj pa naj povem, da je bilo kosilo tako dobro, da sem šla raje ven , ker je obstajala nevarnost, da bi pojedla še večerjo. Jutri pa je moj Š dan in bom jedla žitne polpete, ki si jih bom pripravila sama. Mislim, da so sojini kosmiči, ovseni in krompirjevi kosmiči bolj Š kot OH, kaj menite vi. Pomoč prosim!!!!!!!!! Nataša tebi pa čestitke za tako veliko izgubo kg-jev. To je res hvale vredno. Čestitam!!!!!! Še grem malo na potep k sosedi na čajček, ker se moram ponovno navaditi, da bom popoldan pila čaj in ne več kavice, ker mi brez mleka gre težko po grlu. Čao, čao in se še javim! Irena picika