30. sep 2005 12:10
Živijo! Sem bila malo brezvoljna in sem se odločila, da se bom oglasila, ko se bo dobra volja vrnila, ker mislim, da je že dovolj, da nas vsak drugi dan pere dež, ni treba, da še poslušate moje jamranje. Zdaj je že bolje, zato se vam oglašam. Vsem novim – dobrodošle med nami in naj vas opozorim, da ste sedaj, ko ste se nam priključile, že okužene in zelo blizu temu, da postanete odvisne – od foruma mislim. Marjetka Cvetka, ti držim pesti, da bo v novem krogu šlo vse kot po maslu. Ti želim veeeeeliiiiko sreče in odpadlih kilogramov! Ampak štirje dnevi pa dva kilograma. Super!!!!! Sva pa danes skupaj na beljakovinskem dnevu, kaj? Migla, moram priznati, da se nikoli nisem ukvarjala s tem na koliko žličkah olja bom kaj naredila (sicer v glavnem uporabljam zeliščno maslo). Seveda nisem nikoli pretiravala in sem poskušala s čim manj. A na solato si vedno dam bučno olje, ker takšno solato jem vedno tudi, ko nisem na dieti in se mi zdi brez veze organizem zafrkavati – zdaj ti dam malo olja, zdaj pa ne. Tako je bilo pred dieto, tako bo po dieti - bučno olje na solato pa pika. Bobby, čestitam za izgubljene kilograme. Upam, da je bilo pri zobozdravniku čim manj bolečih trenutkov. Tejčica, glavo gor. Gotovo se bo našla kakšna rešitev. Mogoče ne kar čez noč, ampak upanje mora vedno ostati. Vsak je kdaj na podnu. Napiši nam kaj, morda bo lažje. Smile, tudi jaz se strinjam, da bi se dobile. Celjanke vedo za moj problem glede prevoza, če me bo katera vzela zraven, pridem tudi jaz. Tuna, želim ti, da boš naslednjič dopust vsekakor preživela drugače, kot si tegale. Si me kar šokirala. Tega pregleda si najmanj želim. Ne, sploh si ga nikoli v življenju ne želim. Bi te kar objela! Pa še čestitke za čudovit prikaz kilogramov na tehtnici! Pa še lep vikend s tvojimi prijatelji iz Korčule. Glede vitaminov je pri meni takole – tablete pivskega kvasa (jemljem kakšen teden dni), šumeče tablete – 10 multivitaminov + 5 multimineralov (vzamem, ko se mi zazdi, da je treba). Marjanca – upam, da boš rešila probleme s kolenom. Pa mislim, da ker si rešila že veliko hujše, da tale ne bo tako problematičen. Pa še ti si tako pozitivna, tako da mislim, da iz vsakega problema, izvlečeš nekaj humorističnega. Dušanka, pa saj lahko ješ kos kruha zraven golaža, pa solato tudi. A ni že to veliko, da lahko poješ kos kruha? Polenta s kakšno zelenjavo pa pride na vrsto kakšen drugi dan. Helena45 – sama sem aprila zaključila 3md, pred skoraj dvema mesecema pa sem se odločila, da letos 3md še enkrat ponovim, če zaradi drugega ne pa zato, da imaš hrano pod kontrolo. Pa kilograme tudi. Tako, da kar korajžno. Lanes, čestitam za uspeh in dobro voljo. Še mesec dni pa bodo hlače same hodilo naokrog. Picika veliko uspehov pri hujšanju. Ena iz mojega kroga hujšanja si, se mi zdi. Claudia12 tudi jaz sem svoje kar vključila v dieto. Kuham tisto kar jem jaz, njima pa dodam ostalo, kar jaz se smem. Sta oba tako naštimana, da lahko pojesta hudiča in pol, pa se jima nič ne pozna. Evo, teden dni vas nisem brala, toliko pa še tudi nikoli nisem napisala. Vse je enkrat prvič. Sama imam v torek drugi vodni dan, potem pa še mesec dni. Pa lep dan vam želim. bonaca