Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. sep 2005 11:23

Hojla! Tejčica,daj pošlji nam mal sonca,pri nas lije kot za stavo. Tudi jaz sem danes sadna in sem že pojedla nekaj grozdja,pest arašidov,košček sira in salame! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 17. sep 2005 11:46:05

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

17. sep 2005 12:16

Zdravo dekleta !! Haaahaaaaaaa ti si pa smešna Marjetka Cvetka sadna kaj!!!Jaz tudi moram biti sadna, mogoče tako kot ti.Kaj delamo danes, ko je takšno vreme?? Tejčica vi pa imate lepo vreme??Pri nas dežuje kot iz škafa.Nikamor ne moreš iti. Službo imaš kar stresno.Ko se privadiš, gre lažje. Bom poskusila biti sadna.Samo zadnje čase veliko grešim.Mogoče, ker sem na dopustu. Bomo videli, kaj bo prinesel drugi teden, ko sem v službi! Čao, čao!! helena45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

17. sep 2005 13:18

Uuuuu, smo pa kar vse sadne. Jaz sem si kupila še hruške, jabolka, banane in nektarine. Se mi je zaluštalo tudi lubenice, pa so že čisto mokaste in kar rjave notri. Grozdje mi pa nekako ne gre. Pa toliko ga imamo... Marjetka, se bom pomatrala za sončka. Upam da me bo ubogal in bo šel še malo višje po Sloveniji. Sam mal ga mora pa tudi nam ostat. Imamo 27° in je prav luštno. Sedaj pa grem počasi kuhat kosilo za mojo češpljo. Ji bom kar njoke naredila, sebi pa zelenjavno košto. Moj pa itak preša tako da sva same. Gramo v akcijo (pa upam da ji ne pojem vsega)! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 17. sep 2005 13:18:55

tejčica  

17. sep 2005 16:15

Hojla! Očitno sem se preveč hvalila s sončkom in nam je ušel. Za vzorec smo imeli tudi že dežja in kaže da to še ni bilo vse. Ja, pa tudi z mojim sadnim dnem danes ne gre vse po načrtu. So dnevi ko gre dieta brez problema in so dnevi, ko že zjutraj veš da bodo muke za zdržat. Res sem se upirala z vsemi štirimi danes, ampak volja ni bila dovolj močna. Bo jutri bolje. Pa-pa! tejčica

luthien  

član od: 13.8.2005

sporočila: 145

17. sep 2005 17:02

Tejčica, bo drugič res treba pred takim pohodom malo več pojest, ne glede na dieto. Moram priznati, da se mi je malo pod vrhom že kar malo meglilo . Tisto pečeno polento pa tudi jaz ne vem kam bi jo stlačila, ker je notri jajce pa sir, mleko, moka in to res ne gre v en dan. Zdaj večkrat naredim samo za moja dva in zraven samo obilnejšo solato, če nimam drugih idej. Je hitro pripravljeno. Helena danes sem pa jaz zatajila in to na celli črti. Toliko časa smo se potepali po Kranju, da je bilo že pozno za pripravo kosila, mi pa vsi lačni. Potem pa je padel predlog za pico in sevede, predlog je padel na plodna tla. Že dva meseca nismo šli nikamor ven jest (zaradi mene seveda), da nisem "mogla" rečt ne. In eto..........l Tuna, sem mislila, da si nekje iz okolice Smlednika. Tam je tudi en Stari grad. luthien

Marjetka cvetka  

17. sep 2005 18:39

Hojla! No,za kosilo sem jedla pečeno mešano sadje,en čisto zvrhan krožnik,popoldne pa še eno nektarino in nekaj arašidov,pa mal kisle smetane,pa kruha,pa sira pa ne vem kaj še.Super sadni dan,ni kaj.No,sem pa zlikala kakšne štiri pralne stoje perila,tako da upam,da sem pokurila nekaj karolij. Kako pa kaj vaši noski? Jaz še kar kiham in smrkam,kaj hujšega pa ni. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

17. sep 2005 18:41

Pozdravljeni! Kaj počnete na tak deževen dan, kot je pri nas v Mariboru? Taki dnevi so nevarni, vsaj zame, ker grem prevečkrat mimo hladilnika. Malce pospravljam, ker sem prejšnje sončne dne izkoristila za potepanja. Bom pa zvečer bolj pridna pred televizorjem in se razgibavala, kar sem zadnje vroče dni zanemarjala. Ena ura poročil in ena ura miganja, to je tudi bolje kot nič. Bodite še naprej tako pridni oz. vsaj trudite se. Deževen pozdrav! (ali je prav deževni?) riba-ribica

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

17. sep 2005 19:08

Ojla Sem mislila ,da bo danes gužva na forumu upam,da niste pri štedilniku, ko je tak nikakav dan tudi tu na obali-dež,sedaj pa je še burja začela malo se je shladilo.Ne bom se oblekla saj pravijo .če te mal zebe ,da telo bolj kuri kalorije,upam,da se ne bo zgodil prehlad. Tejčka tudi jaz ne štejem dopusta,grem ko rabim imam pač to srečo ,imam super delodajalca in glede tega sploh ni težav.Da,pa tudi jaz malo pojamram -cel dan se že po malem bašem, kar malo slabe vesti imam pa tako paše ,danes ko je mal hladno.Kaj ,pa menda nisem edina,ki izkoriščam vreme v ta namen...kje ste?Tiste vodne,pa tiste sadne,pa tiste.....Marjetka C kako zgleda doma narejeno pečeno sadje? To bi poskusila.Mogoče dobim kakšno žrtev za sprehod,kaj dost se mi ne da. Grem poskusit,če je kdo za... Bodte pridne NE GREŠITE-PRIMORSKI POZDRAV joli

Marjetka cvetka  

17. sep 2005 19:33

Joli,izbereš sadje po okusu.Jaz sem danes hruško,banano,breskev in nekaj suhih marelic,dodala sem mlet cimet in limonino lupinico,čez lahko poliješ še sok ene pomaranče.Zaviješ v alu-folijo in pečeš v pečici približno dvajset minut.To je res super za sadni dan,da poješ nekaj toplega in potem te ne daje toliko lakota. Marjetka cvetka

tejčica  

17. sep 2005 22:12

Ja, današnji dan pa ni ravno dober za dieto, saj nas je kar nekaj podleglo skušnjavam. Sama se niti ne spomnim več kaj vse sem pojedla danes. A je katera gledala Miss? Meni ni uspelo, saj je košarka pri nas glavna te dni, pa ne na mojo željo. Je pa moj tako aktiven gledalec... kot bi jih blo 5 tuki zraven mene. Še kakšne nove kletvice slišim vsake tolko, pa sodniki so mende spet čisto proti nam (kot vedno po mnenju mojega)...bla bla bla. Sedaj me imate pa najbrž že dovolj za danes. Mejte se lepo, pa jutri malo več akcije na forumu. Pa pa. tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti