Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

15. sep 2005 13:18

Zivjo! js mam pa dons taprvi sadni dan v novem krogu in pocutim se fuuuul fajn! res mi nc ne manjka. za popoldne imamo pa zmenjen obisk pri stari mami in ... ze vidim, da jo bom grozn uzalila, da ne bi nic jedla... ker ocitno pridemo tja samo jest, to je edini namen grrr!!! Kej malega bom dala v usta, silit se pa ne bom pustila. A ni tako? Tahudo krizo sem ze dala skozi, zdaj me caka le se veliko energije in lahko telo. Jupiiii! Naj vam bo dan s sonckom obsijan! Sy

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

15. sep 2005 13:30

Recept za basmati riž s prepečenimi mandeljni. ©Maša Basmati riž skuhaš po navodilu z vrečke. Na žlički olja prepražiš, da lepo zadišijo 2 žlici mandeljnov, ki jih na drobno narežeš (jaz sem kr s paličnim, ki ima nastavek za sekljanje zmlela, izbrala pa sem že oluščene mandeljne). Skuhan riž splahneš in zmešaš skupaj z mandeljni. Meni je odlično. Mojemu možu se je zdelo malo "suho", zato sem mu dodala Oncel Ben"s Sladko-kislo omako. olina

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

15. sep 2005 13:43

Punce, tolk govorite o Nuteli, da sem jo kupila, ko sem bila sedaj v trgovini. Sem dobila idejo, da bi spekla torto Nutela iz baze za taščo in tasta, ki imata v septembru 30. obletnico poroke. Sam upam da se je jaz ne bom prej lotila. Pri nas zaradi mojih popadkov na sladko nimamo doma nič sladkarij. Hčerkica jih itak zaradi zobkov noče jesti, ko pa jih kupim za lubija pa mu takoj povem, tako da jih še v tistem dnevu zmaže. Pa tudi zaradi mojih največjih sovražnikov (faraonke) jih nimamo doma na zalogi, saj sem jih že toliko stran zmetala... Brittney, imaš pa res "gužvo" z vrtcem. Jaz imam tako službo, da nikoli ne vem če bom malo lahko pobrala v vrtcu, lubi pa dela teden dop. teden pop. in smo se zato odločili, da jo damo v vrtec ki je najbližje tašči. Tako gre ona po malo kadar nama ne znese. Danes so res redke službe 7-15 in se je potrebno znajti na tisoč in en način. Sy, upam da ti popoldanski obisk uspe brez grehov. Sigurno ima tvoja stara mama tudi kaj sadja doma ali pa kakšne oreščke, da ne boš samo gledala kako drugi jejo. Ne pusti se jim! Me veseli da tako uživaš v sadnem dnevu. Sedaj se bom pa malo poslovila. Mi pečica piska da je prebranec nared za moj želodček. Me je malo strah da me bo napenjalo po njem, ampak se mi ga je tako zluštalo, da sem ga mogla kupit. Pozdravček! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 15. sep 2005 13:45:26

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

15. sep 2005 13:44

Evo punce...mene ja tale prehlad čisto dotolkel...kuha me, grlo me boli, skratka vsa sem zanič...zato odhajam domov pod odejo in pit tople čajčke. Me pa že lakota daje toda v službi je lažje, ko ni hrane, bomo videli kako bo doma...do sedaj sem pojedla 2 banani za zajtrk, 2 nektarini za malico, za kosilo bom solato, zvečer si bom pa zelenjavno juho skuhala...upam, da bo šlo brez grehov, čeprav mi sedajle pred očmi pleša milka čokolada in točno vem v katerem kotu jo imam doma skrito...bomo videli kaj bo.... Punce lepo se imejte...tiste, ki ste prehlajene pa čimveč čajčkov in čimhitrejšo ozdravitev. Jaz moram biti jutri žal v službi, ker imam sestanek, ki se ga ne da prestaviti, drugače bi si pa kar dopust vzela in se doma v miru pozdravila. Torej do jutri...... claudia12

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

15. sep 2005 13:53

Tejčica ne omenjaj ONE, da ne bo še Rožica podlegla . Claudija šumeče vitamine, pa propolis ti priporočam. Lp, tudi jaz grem zdaj domov. Čao, čao. tuna

tejčica  

15. sep 2005 14:13

Tuna, ups, ne bom več omenjala, bom raje pojedla. Claudia, naj te čimprej dobro prekuha. Pa veliko čajčkov in počitka, pa boš kmalu spet dobra. tejčica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. sep 2005 16:47

Pa ne mi spet o Nuteli!!! P****ismo!!!!! Grem zdaj na grozdje, da spet pozabim na sladko Potem pa me več danes ne bo na forum, da me spet kdo ne spomni kako zelo je dobra..... njammmm,,,,,,,,........ GROZDJE,..... njam..... Čeprav si ponavljam kako dobro je grozdje mi nekako ne klikne najbolj. Že bežim!!! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

15. sep 2005 17:16

Kaj ste ve fajn s to N........, pssst sej ne bom povedala. Mene pa to sploh ne gane. Meni se pa zalušta kaken čips, ali pa arašidi, pa pizza ali hamburger, ampak se zaenkrat še uspeh upreti skušnjavam. Imam polno glavo, ker sem prišla iz službe takoooo lačna, da se mi je že vrtelo v glavi. Včeraj sem bila na sadju, dopoldan tudi, Domov pa sem prišla okrog 15. uer. Sem si hitro naredila osliča in zeleno solato z dodatki (malo naribanega korenčka, četre paprike, en paradižik) potem pa njami. Na hiter sem še popila juho in zdrijala s sinom na judo. Prvič. Se zagreva zdaj za ta šport. Dve leti smo brcali žogo, zdaj pa bi brcali v prazno. No pa naj mu bo. Važno je, da želi gibati in mu gredo manj neumnosti po glavi, saj je že v tisith letih (najstnik pravi, da je že - 12 let). Si grem stanovanje mal v red spravit, pripravit večerjo za dragega, ker trava ni po njeghovem okusu, mora bit meso. Zvečer pa grem na odbojko. Lepo se imejte. LANES

tejčica  

15. sep 2005 21:47

Hojla pupe! Kje se pa danes skrivate? Meni se ne da likat, pa raje na internetu visim. Sem ga pa danes spet malo pobiksala. Je mali ostal topfenkreme in je mamica pojedla tistih par žličk. Sem jezna sama nase. Kako kaj kaže z vašim pohodom v nedeljo? Pri nas smo trgatev belega zaradi napovedanega slabega vremena čez vikend prestavili na jutri. Jaz ne bom trgala, saj sem si v službi že vse tako uredila, da sem v soboto prosta in bi lahko trgala. Tako pa imam jutrii res nor dan. Domov pridem šele enkrat zvečer. Še s kosilom ne vem kako bom. Imam pa OH dan in mi ni da bi za kosilo jedla slano pecivo. Nočko! tejčica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

16. sep 2005 6:05

Dobro jutro dekleta in fant!! Tejčica, vsi smrkajo tako, da verjetno ne bo, bodo še drugi povedali!! Tale dopust mi bo minil kod bi mignil,kako sem uživala na kolesu. Z mojo dieto je pa katastrofa, nekako mi ne gre. Vsem čestitke,ko vam uspeva.Lanes ti si res dosledna pri sadju. Točno vem kakšno je počutje drugi dan, ko si čisto lahek.pa grem grešit. Beba ti si še kar zmotivirana?Merilec imam tudi jaz. Uporabljala sem ga, ko sem laufala.Je super naprava.Pri men vneseš rojstne podatke, pa ti sam določi najnižji in najvišji srčni utrip. To se pravi 116-152max.Ne vem kako je s tvojim.Gdaj pa laufaš zjutraj al zvečer??? Mleko mi je skipelo, moram končati. Lp helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti