17. nov 2007 12:48
Jakička, za indukcijo je prav posebna posoda Zepter. V navadni se na indukciji ne da kuhat, ker v dnu nima železa. Tista posoda za indukcijo je pa precej dražja. Na žalost proizvajalci računajo, da če imajo ljudje denar za indukcijski štedilnik, bodo imeli tudi za takšno posodo. Sem pa govorila s človekom, ki te štedilnike prodaja in je rekel, da se ga res ne splača kupovat in da ga sam nikoli ne bi imel. razlog je pa zato, ker vsak del, ki se pokvari, stane zelo veliko. Poleg tega, da že v osnovi stane veliko več od steklokeramičnega.
Mic, najbolje je, da sama narediš predstavitev. je brezplačna, pa še lepo darilo dobiš. Povabiš pač dva ali tri pare in če kaj kupijo, toliko bolje zate, ker dobiš boljše darilo, če pa nihče nič ne kupi, pa ni prav nič za to. Še vedno pa ti ostane osnovno darilo in znanje kuhanja v tovrstni posodi, ki ga pridobiš na predstvitvi.
Na BWC predstavitvi sem bila tudi sama. Res je bil on zastopnik ful ful posiljen in je eni starejši gospe hotel vsilit en zelo velik komplet, ki sem prepričana da ga ni potrebovala. Eni so res grozni!
Noni 23