17. nov 2007 9:48
Enkrat je že tekla beseda o AMC posodi in takrat sem izpostavila vprašanje o doživljenskosti posode, katero agenti radi oglašujejo.
Prva AMC posoda ni imela temperaturnih pokazateljev na pokrovki. Sem kupila novo, staro pa poturila mami. Potem je prišla hitra pokrovka, pa na stare piskre ni pasala, torej sem v free shopu kupila lonec s hitro pokrovko, katero lahko uporabljam le na tem, ker na druge ne paše. Zdaj je prišla ven indukcija in moja posoda spet ni primerna, torej bom ostala kar na steklokeramiki, ker še enkrat posode pa res ne mislim kupovat.
Včasih so prodajali 3 različne komplete, majhen, srednji in velik. Zdaj imajo vse sorte kombinacije, kar je precej bolj ekonomično. Sama ima pol posod in dodatkov na podstrešju.
A ima katera posodo BWC - bavaria woltex company? Sem jo zasledila pri tašči, je slična zgoraj omenjenima, le da nima hitre pokrovke. Nabavila jo je na kakšni predstavitvi, pa še nikoli ni v njej kuhala, kar ni čudno, saj sta bila s pokojnim možem sama, piskri so pa vsi ta veliki. Jao, kako tile prezentatorji našopajo starejše ljudi v nepotrebne nakupe.
Lijana