Ta anketa "Za kakšno kuharico se imam" - ne vem, kako lahko sebe ocenim. To bi morali naši jedci doma povedati. Kaj več ne drži tista stara "Sama fala se pod mizo vala"!
Pozdravček!
Ta anketa "Za kakšno kuharico se imam" - ne vem, kako lahko sebe ocenim. To bi morali naši jedci doma povedati. Kaj več ne drži tista stara "Sama fala se pod mizo vala"!
Pozdravček!
12. maj 2005 11:50
Dragička to je tako, če nas drugi ne pohvalijo, se moramo pa same. Mogoče pa lastna hvala le ni tako slaba, si dvigujemo samozavest. Julija
12. maj 2005 11:52
Seveda, saj sem se ocenila (in to zelo veliko - ha, ha, ha) Pozdravček!
12. maj 2005 17:30
moj fant vedno pravi, da se dobro blago samo hvali, tako da se kar hvalite, punce:) Jaz sem se ocenila s 4, recimo da sem malo nad današnjim povprečjem enako starih deklet:) (z izkušenimi kuharicami si pa še ne upam primerjat) Veri
12. maj 2005 17:46
Jaz sem si tudi prilepila 4, saj sem veliko boljša ampak sem pač skromna. suzi
12. maj 2005 18:43
jaz sebe cenim za 10 HERMAN
12. maj 2005 21:14
Jaz sem si pa dala samo 3. Sej sem zelo dober eksperimentator in se redko zgodi, da mi kakšna stvar ne bi ratala dobra - moj predragi mi vedno reče, da je skuhano čista 5, ma ko berem vaše poste na forumu se mi pa zdi, da mi še veliko manjka. Da imam bolj ozek repertoar. Ampak... se učim, tudi z vašo pomočjo. Tjas
13. maj 2005 9:56
Ja res je, da se dobro blago samo hvali in jaz se imam za zelo dobro kuharico. Moji domači sicer pravijo, da sem odlična, ampak tako visoko se pa vseeno ne cenim, mi še kar nekaj manjka, čeprav imam bogate izkušnje. V 30-ih letih se pač nekaj naučiš, ampak učimo se celo življenje in jaz mislim še nekaj časa živet, potem bom pa odlična kuharica.Ha, ha, ha........... Julija
13. maj 2005 13:05
Moji otroci pa pravijo, da tako kuham, da sem najboljša mamama, kar sta jih kdaj imela...Mamamia mamamia
13. maj 2005 13:19
Tukaj smo sami dobri kuharji, če pa še kaj fali, nam pa nasveti in izkušnje drugih pomagajo. Saj veste kako pravijo, bolje biti bedak en dan, ko vprašaš kar ne veš, kot pa celo življenje, če ti je nerodno ali nočeš vprašat. Gobica
13. maj 2005 13:30
Šele nekaj let nazaj sem pogruntala, kako se dela dobra rižota. Enako tudi, kako se naredi dober pomfri.!? Sploh ni res, da si bedak, če vprašaš..., pa še nerodno naj nam ne bo. Veliko glav več ve. Moja mama pri 80-ih je rekla: "Mogoče nisem pametna, sem pa modra". Pozdravček!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Enostavna zelena juha