13. maj 2005 15:53
Svojemu partnerju dam pa čisto 10 za najboljšega pomočnika. Čeprav je nazadnje zrezke spaniral 2x mislim, da je zamešal s sirom. suzi Suzana Zaletel
13. maj 2005 15:53
Svojemu partnerju dam pa čisto 10 za najboljšega pomočnika. Čeprav je nazadnje zrezke spaniral 2x mislim, da je zamešal s sirom. suzi Suzana Zaletel
14. maj 2005 16:40
Jaz sem pa bolj med ta slabimi. Jaz kuham tako, da kuham en teden eno, en teden drugo, tretji teden pa spet tisto, kar sem kuhal prvi teden. Tako da po cel teden jemo isto. (to pa je zato, ker ko grem v trgovino, kupim stvari za določno jed. In potem tako dolgo kuham tisto jed, dokler ne zmanjka sestavin). diling
15. maj 2005 12:52
No,moja družina me tudi samo hvali,da sem odlična kuharica,je pa res,da jim kuham samo tisto,kar imajo zares radi.Jih pač crkljam.Sama sebe bi pa težko ocenila,mogoče bi morali mnenje napisati moj mož in otroka! Marjetka cvetka
16. maj 2005 7:39
Vsi, ki smo tukaj gor, smo najboljši kuharji. Če odmislimo željo po novem in boljšem (tudi rezultati niso tako pomembni; enkrat je pač boljše, drugič je pa malo drugače, slabo ni nikoli), že dejstvo, DA KUHAMO, pove vse. Mimika Sporočilo je spremenil(a) mimika dne 11. jun 2006 10:20:56
29. avg 2005 2:01
NISEM BOGSIGAVEDI KAKŠNA DOBRA KUHARICA. RECIMO ENA TROJKA. AMPAK ODKAR ZADNJI MESEC POBIRAM RECEPTE OD TUKAJ SEM SE KAR MAJČKENO POPRAVILA. PO KVALITETI IN NA ŽALOST PO KILAŽI. PREDVSEM SEM NAVALILA NA SLADICE. NA ČOKOLADNE SEM PA ČISTO NORA. ZA MENE JE ŽE TO VELIK REZULTAT, KER SEM DO SEDAJ ZA SLADICO ZNALA SPEČI SAMO PALAČINKE PA ŠE KAKŠEN RES ENOSTAVEN KOLAČEK. AMPAK TRUDIM SE TUDI Z DRUGIMI STVARMI. ČEZ KAKŠEN MESEC ALI PA RAJE DVA BOM MOGOČE ŽE NA ŠTIRICI. SONJA
29. avg 2005 5:58
Tudi jaz sem bolj "nikakva" kot "ikakva". Ampak kadar kaj naredim po receptu in vaših nasvetih, sem vselej pohvaljena, tako od "mojega", kot tudi od obiskov. Res je tako, kot je pa rekla moja stara mama: človek se celo življenje uči, potem pa neumen umre (ona, reva, je imela zadnjih nekaj mesecev hudo sklerozo). Upam, da bom podedovala njeno modrost, ne pa tudi bolezen. Vsem uspešno pripravo današnjega kosila in lep pozdrav! Dušanka
1. sep 2005 18:27
Nooo ja, tako - tako bi rekla. Tukaj sem brez sramu vprašala take preproste stvari ( seveda, ko jih osvojiš), da me je bilo potem sram. Ker sem vedno dobila odgovor do najmanjše potankosti, sem se odločila še za članstvo, ker sem enostavno vedela, da se na vas lahko zanesem. Hvala. Je pa kuhanje še vedno muka, predvsem ker ni časa, vsako prosto nedeljo pa nimam namena prebiti v kuhinji celo dopoldne :)) a jesti je pač treba. Zato so vaši preprosti in dobri recepti zlata vredni. Tudi ideje kaj kuhat. Narediti dobre zrezke v omaki in spečt kako sladico zame ni biti dobra kuharica. Ta je zame ta, ki res obvlada še kaj težjega. Meni čebula za golaž še nikoli ni razpadla :)) Še vedno jo potem pasiram. Grozaaa
1. sep 2005 18:53
Jaz pa dobra kuharica - to sta dve povsem različni stvari. In da bo še huje: tega si sploh ne želim. Verjetno so to za kulinarični forum prav bogokletne besede, toda tako pač je. Vseeno pa vsak dan kuham in vsi so preživeli. Marjanap, glede čebule pa ti svetujem, da jo daš v mikser in pustiš samo 4 vrtljaje. Tako sem prebrala v navodilih za multipraktik. Res pa je, da so vse vaše ideje in recepti zlata vredni, predvsem komentarji pod recepti. Pozdrav! riba-ribica
1. sep 2005 19:08
marjanap, jaz čebulo "prisilim" da se popolnoma stopi s konico kavne žličke sode bikarbone. Nauk od moje mame, ki vedno deluje. Probaj! LP, tjas
1. sep 2005 22:12
Da še jaz pristavim piskerček... Če bi se ocenila sama, bi se z oceno 4. Že res, da na veliko eksperimentiram, pa vsak dan kuham, sedaj za moža in za dojenčico... Je pa z otrokom res manj časa. Dokler sva bila sama, sva vsak dan skuhala kaj drugega. Sva se odločila, da nič ponavljanj, razen za par klasičnih jedi kot so golaž, jota, ričet... Vse ostalo je bila stvar navdiha in založenosti hladilnika. Je pa ta zares poln, do zadnjega kotička, nikoli nič ne manjka. Da ne govorim o celi omari začimb, pa o celi omari žitaric in stročnic... Hvalabogu se bomo kmalu selili v hišo, kjer bo več prostora, kuhinja pa moje kraljestvo. Dojenčica bo malce zrastla, tako da bo spet več časa za kuho... Včasih sem prav impresionirana nad kuharskim znanjem posameznikov, ni jih veliko, so pa ti za dol past... Sama sem se že naučila ogromno, veliko me še čaka.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajski rdeči curry
Brownie Muffins