25. maj 2008 18:01
Hvala mamamia in jasna1! Zlati sta!
Lep dan in veliko se smejte
25. maj 2008 18:01
Hvala mamamia in jasna1! Zlati sta!
Lep dan in veliko se smejte
25. maj 2008 18:21
mamamia, tudi jaz se priporočam za recepte, razen, če boš dala kar semle...... lp robida
25. maj 2008 18:33
Kaj pa jaz...
Mamamia... ne pozabi name, prosim
Lp
MM
25. maj 2008 18:39
Ne bom. Samo mi sporočite, kaj vas zanima: riž, testenine, meso, zelenjava....
Da ne bom vse povprek pisala in pošiljala. Mamamia
mamamia
25. maj 2008 18:44
Mamamia, hvala v naprej! Zame lahko vse kar ti bo prišlo pod roko.......aja, pri mesu me pa lahko izpustiš katjushka
25. maj 2008 20:46
mamamia je napisal/a: |
riž, testenine, meso, zelenjava.... mamamia |
25. maj 2008 22:27
Mamamia,
mene zanimajo riž, testenine, meso, zelenjava, kar pač imaš Sladice še najmanj...
Če imaš seveda v računalniku... Drugače bi ti dala pa številko faxa, da se ne boš preveč mučila...
Saj res, lahko ti pomagamo vse skupaj pretipkat in potem daš na forum, ker se bo itak čez par mesecev spet kak nov pacient našel. Kaj praviš?
jasna
26. maj 2008 8:09
Mamamia še jaz prosim za recepte! Please please please Začetnica
26. maj 2008 9:27
Tako ali tako moram prepisat zase (ker mi je pretežni del arhiva šel v franže), nekaj malega že imam, in bom to zbrala in poslala.
Sem pa bolj bosa pri izkušnjah s kitajskimi sladicami oziroma jih sama ne delam (tam me odnese na tajsko, v bazi receptov so zdrobove rezine s kokosom, ki jim imamo zelo radi). Imam pa nekaj receptov in jih bom seveda poslala.
Smo torej na liniji, mamamia
mamamia
24. jul 2008 11:07
blek kitajska hrana vlk bolš je mehiška korenjčekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Hačapuri - gruzijski kruh